Печати за нокти - 6

• 105 594
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, ето го и първия ми опит.

Oпределено ми трябва по-хубав бял лак и да свикна да напасвам картинките, но съм доволна Simple Smile

На мен ми харесва щом това ти е първият опит сигурно следващите ще са много по хубави

# 166
  • Пловдив
Според мен с бялото и черното на Конад стават най-хубаво, каквото и да си говорим или специални боички за печати. Аз не съм доволна от зелената боичка на Конад.

# 167
Момичета,покрай вас се навих и аз.За два дни ви изчетох,снимки гледах,идеи черпах...
Мисля другата седмица да си поръчам всичко необходимо,няма да се изхвърлям с много цветове и щампи като за начало.
Притеснява ме,че съм с две леви ръце и не знам дали ще успявам с картинките.Прецизна работа изглежда.
Относно фолиото,което трябва да се отстрани...на кое ниво става това?Преди да се залепи на нокътя,след като се залепи и преди топ лака?
Само това не ми стана ясно всъщност.

Мерси предварително.

# 168
  • София
Miss_Diva, фолиото е залепено върху кръглата метална плочка с шаблоните и трябва да се отстрани преди да започнеш употребата. Има го, обаче, само на по-евтините шаблони.  Peace

# 169
Благодаря,Лаленце.
Значи за Конад да не търся фолио?
Аз мисля да си поръчам от сайта в началната страница 2 шаблона, 1-2 лак и щампата+дъската+стъргалката като за начало.

# 170
# 171
Направих нов албум за печати пролет-лято  Laughing, който има желание да качва снимки.
Паролата повечето я знаете, ако някой я иска да пише едно ЛС.  Peace

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 14:06 от Анонимен

# 172
  • София
Последните ми няколко декорации:

# 173
Последните ми няколко декорации:

Pampita е това е станало страхотнооо!!!!!   bouquet

# 174
  • София
Pampita, на теб освен, че маникюра ти изглежда професионален и самите снимки си изглеждат такива! Поздравления! Първия и на мен много ми хареса!

# 175
  • София
Маникюра ми, въпреки че е много къс, изглежда добре благодарение на маникюристката ми Маги   love001

Снимките ми, обаче в последно време са ужасни. Смених си лампичките на аспиратора и стават много жълтеникави, и с телефона и с фотоапарата и въртя баланса на бялото и се омазват цветовете, изобщо нищо общо с истинския цвят на лаковете.

# 176
  • София
Pampita, златната боичка каква е?

# 177
  • София
Както винаги - златната боичка на Golden rose 108

# 178
Маникюра ми, въпреки че е много къс, изглежда добре благодарение на маникюристката ми Маги   love001

Снимките ми, обаче в последно време са ужасни. Смених си лампичките на аспиратора и стават много жълтеникави, и с телефона и с фотоапарата и въртя баланса на бялото и се омазват цветовете, изобщо нищо общо с истинския цвят на лаковете.

Хаха този кометар за аспираторът е оригинален Wink явно там ти ателието за снимки Wink

# 179
  • София
Да, най-вече там си снимам ноктите. За известно време нямаше лампички - понеже изгоряха и ползвах светкавицата, но не става добре, с новите лампички също, ще търся друго решение, защото не мога да открия същите лампички. На много от снимките ми даже се виждат котлоните отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт