Печати за нокти - 6

• 105 589
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ето и от мен един нестандартен френски, вместо топ сложих лилавия ефект на CND, перфектен е за френски  Laughing

# 181
nad_tab много нежно... а печата върху френския с лентички ли го направи  Hug
И нещо от мене... с лятно вдъхновение   Nature Sunny

# 182
  • София
nad_tab много нежно... а печата върху френския с лентички ли го направи  Hug
И нещо от мене... с лятно вдъхновение   Nature Sunny

Много хубаво е станало. Печатах направо, без лепенки, върху нелакиран нокът, където имаше лек пропуск, обирах с четка с лакочистител.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 13:40 от nad_tab

# 183
  • София
а сега няма да ми се смеете, това е първия ми опит, къде наляво къде на дясно слагах печата, та в крайна сметка това се получи  Laughing

# 184
Дудинка,като за първи опит много добре ти се е получило.Браво!

# 185
  • Пловдив
Браво момичета, всички сте много добри в печатането   bouquet.

Ето нещо калпаво от мен с ефекта преди и след Sunglasses:

# 186
UNynaeve маникюрът на първата снимка е страхотен (знам, че темата е за печати)  Embarassed Моля те, кажи бледо-розовото кой номер лак е и коя марка? Останаха ми очите   bouquet

# 187
  • Пловдив
UNynaeve маникюрът на първата снимка е страхотен (знам, че темата е за печати)  Embarassed Моля те, кажи бледо-розовото кой номер лак е и коя марка? Останаха ми очите   bouquet
Благодаря! Точно така, темата е за печати, а това е страхотна основа за печати Wink. Бледо розовият лак е на Flormar с номер 29 от серията  super shine. Искам да го похваля, сложила съм два пласта, защото леко натиснах при нанасянето иначе и с един пласт, поставен от по сръчен човек ще даде същия цвят.

# 188
От къде във варна мога да си купя шаблони . Купих си от Елитис, но нещо не ми се получава с тези шаблони и мисля да опитам с нови.

Благодаря предварително!

# 189
  • Варна
От къде във варна мога да си купя шаблони . Купих си от Елитис, но нещо не ми се получава с тези шаблони и мисля да опитам с нови.

Благодаря предварително!

В гаражите на колхозния пазар.Има един гараж Ала-Бала-там има шаблони за 1,70лв.В големия гараж Ивела(или Ивет.... newsm78) има също избор и от осмоъгълните шаблони.Това на гаражите.
Предлагам да видиш и на още 2 места-между Годзилата на Колхозния и Красен стил има едно м-нче за фиби и шноли-там има и печати.Другото м-нче е като застанеш пред Годзилата на Кохозния и малко в ляво в новата кооперация има м-н за 1лв.

Ето нещо от мен(аз в същност заради тази картинка се зарибих за този комплект):

# 190
  • София
UNynaeve - мен ме нтересува другия лк- кораловия. Виждам, че пак е на Фломар, но  кой му е номера?

Страотен ти е маникюра. По мое мнение нещо по дискретно на 1 или 2 птъста ще е по- ефектно и стилно.

Марчи- много са сладки стрелкичките.

# 191
  • София
mar4elita, UNynaeve, много добре се е получило!

Майка Зайка, номера при мен се вижда идеално 121.

# 192
  • Варна
UNynaeve,и аз да питам нещо........... Embarassed newsm78-и самите печати ли си направила с въпросните лакове????На мен и двата лака ми харесват.

Мерси,момичета,за похвалите.

Пампита и Над-таб,абе мацки,имам чувството,че вие всеки път се лакирате с нови лакове....... newsm78Сега се сетих и искам да ви позравя за избора на лакове-това също е важно за ефекта като цяло.....  bouquetУ вас май има доста шишенца с лакове,а? Hug

# 193
  • София
Майка Зайка, номера при мен се вижда идеално 121.

Ами който първо скача на компютъра, вместо да си направи кафе Joy

# 194
  • Пловдив
 Mr. Green Номерът е м121 от серията Super matte. Иначе покрай тази мания с печатите имах огромна нужда да изпробвам новия печат на всеки нокът та не търсих изобщо ефект и стил  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт