Печати за нокти - 6

• 104 032
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ето ще едно печатче правено с China glaze Millennium.

Тези лакове от Khrome колекцията на China glaze са супер за печати и вече ги има всичките при вносителите им в Лозенец, така че който не си е поръчал може да си купи от там за около 20тина лв ги продават.

# 256
  • София
 Pampita имам същите сърчица  Laughing

а ето как се нацапах преди малко  Wink

нещо не мога са снимам сама, все ми е някак на криво  Mr. Green

# 257
  • Пловдив
Айде и аз напоръчвах от амазонските печати. В отзвуците от купувачите пише че тези за цял печат са 1х1,4 см., което наистина не  много но ще мислим някакви комбинации.
Pampita, също в амазон има комплекти от 6 лака на тази марка, които с доставката излизат около 9 лв. Вероятно ще поръчам и от тях понатам.

# 258
Ето още нещо от вчера,но снимката не се е получила добре,за което се извинявам.

<table style="width:auto;"><tr><td><a href="http://picasaweb.google.com/lh/photo/Rcjhl5VWRzTEfIiBmDUhSA?feat=embedwebsite">

# 259
Здравейте! Моля предварително да ме извините за "тъпия" въпрос  Embarassed ама има ли разлика в печатите на Конад и евтините. Или е по-добре за мене, след като още не съм свикнала да си купувам от евтините. Мисля че му хванах цаката ама, ама имам и такива дето от 7 фигурки на шаблона ми се получават само 2 най-много 3 картинки. Печатите на Конад с "по-издълбани" формички ли са или...?  newsm78 Имам чувството че аз съм с две леви ръце  Cry Cry Cry

# 260
  • Бургас
Пак ще има обвинения в реклама, но фактите са си факти - определено на Конад са си доста по-добри от другите (имам 3 вида имитации от евтините като база за сравнение) - по-дълбоко са гравирани, по-детайлни и по-отчетливи. При тях почти нямам картинки, които да не се получават (в интерес на истината има само една, която ми се опъва, но тя е с доста миниатюрни детайли и затова се получава така, пък и надали ще ми се опъне, ако я пробвам с боичка на Конад от плътните). От евтините пък имам цели шаблони, които за нищо не стават защото картинките са много грубо издялкани или много плитки. Е, има и такива, които стават перфектно - просто трябва да гледаш като си купуваш шаблончетата и да преценяваш. Така че дали ще купуваш от евтините или скъпите няма значение опита ти, а финансовите възможности - което си прецениш, това Peace Важното е мерак да имаш (и малко чувство за естетика) и време - резултатите няма да закъснеят Wink

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 01:07 от bradata

# 261
llusi, и аз имам картинки които никога не ми се получават и такива които винаги ми се получават от евтините шаблони. Laughing

# 262
  • Пловдив
bradata хубаво го е обяснила.
Аз печатина Конад нямам. Имам около 15 други. Някои са купувани от магазин за 1 лв. за по 1 лв, други за повече. Имам печати купени от ибей, от шестоъгълните. Подобни на тези http://cgi.ebay.com/8-Nail-Art-Stamp-Stamping-Image-Template-Fre … sh=item414ff5dd16 които междудругото в момента са по-евтини отколкото ги взех аз. От първите ми се получават 2-3 формички. От ибейските не ми се получава максимум по една на плочка. Вече съм се специализирала и мога да позная с един поглед кой печат ще ми се получи и кой не. И преди съм го писала в темата, гледайте да са по издълбани и без прекалено много дребни детайлчета. Ако имате възможност поръчайте от ибей, разликата в цената не е голяма.

# 263
  • Ст Загора
Хубави ли са лаковете за рисуване на перфект ,а тези на evry които имат бая цветове или най - добри от евтините са на голдън роуз ?

# 264
# 265
  • София
Хубави ли са лаковете за рисуване на перфект ,а тези на evry които имат бая цветове или най - добри от евтините са на голдън роуз ?

аз имам бяло и черно на еври.Хубави са и са редички,т.е. можеш все пак да нарисуваш нещо а не да е гъст и да се мъчиш.Иначе бялото не е толкова наситено както другите бели лакове,които стават за френски.
На перфект и на голдън роуз не съм ги ползвала,не мога да кажа за тях newsm78

# 266
Благодаря Ви за отговорите и обясненията. Беше важно за мене да знам. А колкото до рекламата моля да ме извините-просто не се усетих Embarassed (нали съм русичка, та бавно загрявам). Поздрави  и успешен ден.  bouquet
Не искам до обидя никой -само за мене си говоря. Това в кръга на шегата разбира се.

# 267
Аз също си поръчах от този комплект от 21 шаблона от амазон и тези дни ги очаквам и ще пиша за печатите за цял нокът как са, аз съм с малко плочка и се надявам да ми се получават, но пък и вие давате страхотни идей..така че честито и на другите престрашили се.

Да кажа, че реших да продам няколко от мойте шаблони (чисто нови не използвани) и някой ако иска снимки да ми пише на лични да му ги покажа..

# 268
  • Пловдив
Мнооого красоти сте показали  Heart Eyes.
Ето и от мен опити да се справя с розовата боичка на конад, която непрекъснато ми се размазва при слагането на печата върху нокътя:

# 269
  • Пловдив
UNynaeve, розовата боичке изглежда супер. Аз не виждам никакво размазване.

Общи условия

Активация на акаунт