Печати за нокти - 6

• 104 001
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но виждам, че показвате страхотни неща!
Искам да попитам тези от вас, които са си поръчали този комплект дали са доволни, защото аз много му се чудя.
http://www.amazon.com/Monster-Nailart-Stamping-Manicure-Accessor … 296669&sr=8-1

Благодаря!   bouquet

Както вече писах аз го поръчах и съм много доволна! Заслужава си!

# 316
 Party Party Браво на всички!!! Уникални сте станали! На мене ми се развали кард рийдъра на лаптопа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и сега не мога да кача снимки да ви се похваля и аз Cry Cry .... ех, съдба.
Поздрави и приятен ден   bouquet

# 317
Брадата, благодаря ти за мнението!
UNynaeve, миличка страхотно е станало това с двете светли цвята! Аз не съм казвала, но много харесвам такъв тип декорации-с два светли цвята! Страхотно е -но явно трябва да си купим Конад...
 Grinning Hug

# 318
  • София
Момичета, ето и нещо от мен

UNynaeve, ще споделиш ли номера на шаблона?

# 319
  • Пловдив

Печатът е м65:

peperuda25, благодаря ти!

# 320
Ох толкова яки снимки на нокти, аз бях скиптично настроена, но тези творения ме зарибиха Simple Smile))) ихуу

# 321
  • Плевен
Момичета, ето и нещо от мен

Каква е основата? Браво, чудесно се е получило Simple Smile

# 322
  • София
Благодаря!
Основата е Golden Rose Sweet color - 52

# 323
  • София
Ето и новия ми воден от снощи. Да поясня, че лакочистител не съм ползвала т.е. не съм се чистила  Laughing. Номера с тиксото е перфектен.

и лаковете:

Като белия Флор мар е за основа

# 324
Някой може ли да ми каже къде в Пловдив се продават печати за нокти?

# 325
  • Бургас
Хайде и тук да се наредя след Зайчето и да си се похваля Blush След първия ми (нощен при това Laughing) неособено успешен опит за воден маникюр:

днес си спретнах нещо по-прилично по определен повод:

# 326
 bradata, Майка Зайка,много хубаво ви се е получило!Всеки път ли при воден маникюр трябва да се слага лак за основа?

# 327
  • Бургас
Ами така става по-плътен и наситен цветът май newsm78 А и няма да прозира нокътя измежду шарките Peace

# 328
  • Варна
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала, но виждам, че показвате страхотни неща!
Искам да попитам тези от вас, които са си поръчали този комплект дали са доволни, защото аз много му се чудя.
http://www.amazon.com/Monster-Nailart-Stamping-Manicure-Accessor … 296669&sr=8-1

Благодаря!   bouquet

Както вече писах аз го поръчах и съм много доволна! Заслужава си!

И аз съм доволна от тях,даже съм на мнение,че са доста по-добри от евтините печати,но не мога да ги сравня с тези на Конад,понеже не съм ползвала от тях.

# 329
Да споделя преди няколко дни купих матиращ топ лак на Перфект Води се като лак за мъже, защото няма блясък струва 3.50

Общи условия

Активация на акаунт