Печати за нокти - 6

• 103 999
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А матира ли добре и задържа ли се матов? Някой беше писал за матовите лакове на Перфект, че след един ден носена се полират и пак си стават гланцови

# 331
Мацнах се смо на 1 пръст пробно и на следващият ден изтрих така че ще дам мнение като тествам по-сериозно

# 332
  • София
mar4elita, galiushana, благодаря, вече си поръчах комплекта и сега чакам доставката  Peace

# 333
За матпвите лакове на пърфект, не след ден, н о определено не ми допадат... Лъщят повече от колкото ми се иска  Sad
Аз си намерих бръснарски нож и довечера ще пробвам да се "напечатам"  Mr. Green

# 334
Момичета, много се зарибих и искам да пробвам, но не ми се занимава с поръчки, защото така или иначе след 2 мес. ще съм в САЩ и ще си взема на място. Интересува ме къде в Бг мога да си взема печати? Наистина ли има в магазин за 1 лев? А в Ивис?

# 335
  • София
Ева на сцена, има в магазините за 1 лев, както и  втези за козметика. Какво е Ивис?

# 336
  • София
Има ги в повечето магазини за левче и в почти всички евтини парфюмерии и "гаражни" козметични магазинчета, в които съм влизала

# 337
  • Бургас
дами, а къде в Бургас има шаблони за печати и какви са горе долу цените /от вчера до днес проверих в поне 10-тина малки парфюмерии и "лев"-чета и никъде няма  Sad

# 338
  • Пловдив
Ивис са парфюмерии. В пловдиския мол има такава, но там не съм виждала печати.
Специално за Пловдив мога да кажа че в повечето левчета печатите са вече по 3 лв. и то са печати от които излизат максимум 2-3 картинки.
От Бургас миналото лято си купих хубави печати от едно магазинче за 1 лв. срещу сградата на съда. Имаше и такива за френски, помня че бяха по 2 лв. но доста време е минало от тогава.
За тези които искат да си купят наистина свесни печати препоръчвам ибей или амазон. Имам от ибей един комплект от миналата година - страхотни са, тогава 8 броя излязоха около 16-18 лв. Днес получих и амазонските 21 бр. печати излязоха 36 лв. и са дълбоки, хубави печати. Както повечето момичета уточниха тези за цял нокът наистина са малки, за палеца ще трябва снаждане.
Не се занимавайте с тия от левчетата и са по-скъпи и често не са хубави.

# 339
Ева на сцена, има в магазините за 1 лев, както и  втези за козметика. Какво е Ивис?

Ивис е онлайн магазин за козметика!   bouquet
Ето ти линка : http://www.ivis-bg.com/. Поздрави и успешен ден!  Grinning

# 340
 Peace  Опа! Май и двете сме писали по едно и също време.

# 341
  • София
Благодаря за пояснението!   bouquet
Linkata, честити да са ти! И да показваш снимки с новите печати  Hug

# 342
  • Варна
От мен едно педикюрче
Имам и още за показване, но тъкмо щях да качвам снимките и ми падна батерията на апарата  Laughing

# 343
  • София
Такааааа, вчера изпратих майка ми до ул. Вашингтон, където имат офис КРИСМА да ми купи бяла боичка на КОНАД. Първо каза че съм луда да я занимавам с такива неща, но ще не ще отиде. Каза че ако влезна в тоя офис ще ми стане лошо. Твърди че вътре имлао страшно много както тя се изрази "такива джаджи дет си печатиш по ноктите"  Mr. Green  Peace

# 344
Здравейте!
Може ли някоя добра душа да ми обясни как да си поръчам от амазон шаблоните.Първо трябва да се регистрирам ли?После какво се прави? Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт