Печати за нокти - 6

• 103 988
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Първо трябва да се регистрираш, после намираш шаблоните даваш им add to cart избираш си дали искаш 1 комплект или повече плащаш и си готова. Те на e-mail ще ти изпратят потвърждение

# 346
  • Пловдив
Да добавя че трябва да имаш виза карта, която регистрираш в процеса на доставката.  
Аз снощи направих едно велико мацане с новите шаблони. Установих че ще се ходи до Стар найлз, не ми са добри боичките. За сега смятам да взема бялата и още една но не съм измислила коя ... червена или розова. Да питам тези които имат червената наситено червена ли е или по-скоро ярко червена?
nad_tab, ти беше казала че ползваш камъчета Сваровски - с какво ги лепиш? Нужно ли е специално лепило или си ги залепваш със самия лак?

# 347
А картата тябва ли да е регистрирана в пейпал?

# 348
Аз лично плащам с кредитна мастъркард и нямам регистрация в пей пал-плащам директно

# 349
  • Пловдив
А картата тябва ли да е регистрирана в пейпал?
Не е неужно  Peace

# 350
Благодаря момичета!  bouquet
Поръчах си на 12 юли уж щели да дойдат!21,99 долара на вас толкова ли ви излязоха?Аз сега не знам по колко е долара Embarassedколко лв. е това?

# 351
  • София
На мен ми излезнаха точно 36 лева. Курса на долара мажеш да видиш във всеки един сайт на всяка една банка  Peace И вероятно си ги поръчала на 12 ЮНИ  Wink При мен пристигнаха за 9 или 10 дни не помня. Не повече.

# 352
Благодаря mishchitzata! Днес си ги поръчах! Grinning

# 353
  • Пловдив
Аз вчера поръчах за приятелка, дръпнали са ми 36 лв., моите излязоха приблизително толкова и дойдоха за 10 дни. Тия срокове които те си дават са предполагам някакви ориентировъчни.
Днес си поръчах от ибей два комплекта камъни Сваровски - едни разноцветни и едни белички.

# 354
  • София

nad_tab, ти беше казала че ползваш камъчета Сваровски - с какво ги лепиш? Нужно ли е специално лепило или си ги залепваш със самия лак?

Става и с лепило и лак. Вградено в лака, става най-хубаво, аз слагам камъка на пресен лак и отгоре слагам слой или два Seche Vite, той е доста гъст като консистенция и перфектно покрива камъните.

# 355
  • София
Сребърната лентичка можеше и по фина да я направя, но ...

# 356
Тъй, купих си, намацах с гъст лак, обрах колкото трябва, но на печатът се отбелязва слабо, въпреки големите натискания от моя страна. Да не говорим за ноктите, на които нищо не се вижда. Къде бъркам? Сега суша три лака и ще пробвам след час пак.  Crazy

# 357
  • София
А, махна ли фолиото или "то няма"?

# 358
Фолио?!  ooooh! ooooh! От какво трябваше да го махна.. Joy

# 359
  • София
e не всички шаблони имат фолио  Wink

Общи условия

Активация на акаунт