Печати за нокти - 6

• 103 986
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Разгледах, нямам фолио, ще опитам утре пак. Мерси все пак.

# 361
  • София
e не всички шаблони имат фолио  Wink

Да, на Конад шаблоните нямат, но все пак Ева на сцена провери като с нещо остро (игла, нож) одраскай свободен край на шаблона, може фолиото да е много тънко и да не се вижда.

# 362
  • София
Сребърната лентичка можеше и по фина да я направя, но ...

И аз днес си направих нещо подобно,само че без печатите
ето >> http://media.snimka.bg/6550/019356035.jpg

# 363
Ето и аз как се печатих днес... измъчих се с тези печати за френски и така успях да го докарам най-добре.  Thinking

Pampita много яко е станало  Wink

# 364
  • София

Pampita, светлозеленият лак какъв е?

# 365
  • София
Orly Gumdrop

# 366
  • Пловдив

nad_tab, ти беше казала че ползваш камъчета Сваровски - с какво ги лепиш? Нужно ли е специално лепило или си ги залепваш със самия лак?

Става и с лепило и лак. Вградено в лака, става най-хубаво, аз слагам камъка на пресен лак и отгоре слагам слой или два Seche Vite, той е доста гъст като консистенция и перфектно покрива камъните.
Благодаря ти! Seche Vite пак от ибей ли го поръчваш? Не съм го виждала тук, това е топ лак нали?
Днес бях до Конад, купих си боички - бяла и розова. Не съм ги пробвала още. Изненадах се че нямат много голямо разнообразие там от бои - имаше 4-5 цвята.

# 367
  • София

Аууу красота.. как съм го изпуснала? Сигурно съм чела през телефона   ooooh! .
А тъмния лак кой е?

Наисина със съвсем тънка сребриста линийка щеше да е перфектно   bouquet

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 16:41 от Майка Зайка

# 368
  • София
China glaze - Atlantis

Наистина трябваше да е по-тънка, но направих грешката да се лакирам с наличието на малко 2 годишно фръцкащо се същество наоколо и резултата е две малки лакирани пръстчета и 10 оклепани големи нокти.

# 369
  • София
Пампи, не този, а този под него?  newsm78
И при нас всичко е с предварителна уговорка - първо нея и докато съхне мога за правя каквото си искам  Joy от суета да не си развали лака седи като хирург пред операция - ръцете горе Laughing

# 370
  • София
Лесно ви е на вас, а аз като съм с момче как да го баламосвам, че да мога да се лакирам  Rolling Eyes От сега проявява ревност и мрази разкрасителните ми процедури - а съм посмяла да вляза да се изкъпя или да си направя косата и ноктите, а се е разкрещял. А колко се сърди ако вляза с него в магазин за обувки няма да ви описвам  Laughing

# 371
  • София
Майка Зайка, това е.

Основата е два слоя Orly Gumdrop, печата е с бяла боичка на Конад, отгоре на половината има China glaze Atlantis, а сребърната линия е с Rimmel Your Majesty.

# 372
Лесно ви е на вас, а аз като съм с момче как да го баламосвам, че да мога да се лакирам  Rolling Eyes От сега проявява ревност и мрази разкрасителните ми процедури - а съм посмяла да вляза да се изкъпя или да си направя косата и ноктите, а се е разкрещял. А колко се сърди ако вляза с него в магазин за обувки няма да ви описвам  Laughing

Малък е още, за това.

Моя син е по-голям, най-обича да правим воден маникюр, даже сам ме подканя да си правя " ноТките" . Чак ме е страх да не го повредя нещо с тия мои маникюри. Grinning

# 373
  • София
И аз имам притеснение, че ще го повредя мойто момче с всички женски занимания, на които е свидетел по цял ден Laughing Много обича да си играе с аксесоарите ми за коса и да си слага диадемите на главата. Като нищо като порасне ще иска и да го гримирам и лакирам  #Crazy  Laughing

# 374

Общи условия

Активация на акаунт