Печати за нокти - 6

• 105 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, много сте задобрели . Поздравления на всички за хубавия маникюр.

# 226
  • София
Ето един уникален пост, как да си направим огледално изображение прехвърляйки картинката на друга щампа и от там на нокътя.

http://konaddict.blogspot.com/2010/05/double-you-image-plates-now-free.html

# 227
  • София
Ето един уникален пост, как да си направим огледално изображение прехвърляйки картинката на друга щампа и от там на нокътя.

Ей  страхотна идея. Никога не бих се сетила.
   bouquet

# 228
  • Бургас
Уф, аз съм се сетила отдавна за това и съм го пробвала, но нищо не ми се получи Tired Има някаква врътка явно newsm78

# 229
  • София
Ооо, това ще се пробва. Винаги съм се дразнела, че не са ми огледални печатите за двете ръце и все ми седят на една страна

# 230
Здравейте момичета!Въпреки,че не мога да се меря с вас по майсторсто,днес и аз ще ви покажа моите първи опити!

# 231
Куку Simple Smile

Преди малко ми доставиха поръчката с Конад.
Не подозирах,че нещата са толкова миниатюрни  Mr. Green
Изпробвах няколко картинки,получава се добре...за моя голяма изненада
Проблемни са ми боичките само,но по натам ще си запълня колекцията.

Тези дни ще си направя всичките пръсти и ще кача снимка.

# 232
Лепите ли си нещо на ноктите преди да сложите печата за френски, как така ви стават толкова перфектни? Тиксо дали ще стане да си лепна?

# 233
  • София
Лепите ли си нещо на ноктите преди да сложите печата за френски, как така ви стават толкова перфектни? Тиксо дали ще стане да си лепна?

става с тиксо.. изпробвано..  Hug

някой беше споменавал и за изолирбанд   Peace

# 234
  • Пловдив

става с тиксо.. изпробвано..  Hug

някой беше споменавал и за изолирбанд   Peace
Да, аз ги правя моите така. Бях чела в темата за френския маникюр едно момиче беше писало тази техника. Пробвала съм с лентичките, но по не са ми удобни. Изолирбанда можеш перфектно да го нагласиш по извивката. Вече се специализирах и се получава доста добре. Това за огледалния образ е хитро но от един печат на друг  newsm78 трудна работа.
Като заговорихме за френски маникюр споделете марка и номер с който правите горната тънка линийка. Аз имам 4 лака закупени с това предназначение и нито един не си харесвам. Или много наситено бяло, та чак варено или прекалено светло. Да уточня че аз първо слагам тази линийка и отгоре мацам с основния лак. Така ми се лющи много по-бавно.
Ние с гореписалата Кремена решихме да си делнем една поръчка от амазонските печати. Много ги прехвалихте, няма как да пропуснем  Wink

pepina709, страхотно се е получило. Какъв ти е основния лак?
Miss_Diva, това същите печати дето ги има в амазон ли са? Ако да, моля щракни няколко снимки за нас непоръчалите да се ориентираме колко са малки тези малки печетаи.  Hug

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 16:00 от Linkata

# 235
Linkata,основният ми лак е на  Catherine Arley 677 номер.

# 236
Добре,утре ще ги снимам и ще ви покажа.
Печатите са на Конад,едни такива миниатюрни,едва хващам печата...а какво остава ако съм с дълги нокти.

# 237
  • София
нещо и от мен

# 238
  • София
Ето нещо лилавичко:

# 239

Общи условия

Активация на акаунт