Печати за нокти - 6

• 105 594
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
bradata, пробва ли вече новите лакчета на Евън дали стават за печати?

# 211
Pink Flower , и това направих Tired Сега хваща едно петно ooooh!  Утре ще пробвам пак с още един лак, че с две деца и мъж ако ги обгазя още веднъж и ще ме изгонят  Mr. Green

# 212
  • Бургас
bradata, пробва ли вече новите лакчета на Евън дали стават за печати?
Уви, не особено Confused Не са толкова плътни и покривни както очаквах и както са и перлени... резултатът е блед и едва забележим печат върху нокъта Tired Не съм пробвала върху тъмна основа, но определено не са това, на което се надявах, съдейки по опита си с по-старата подобна колекция Naughty

# 213
  • София
...
но определено не са това, на което се надявах, съдейки по опита си с по-старата подобна колекция Naughty

Жалко и аз така се надявах защото я изпуснах миналата.

Ето нещо ментовичко.

# 214
# 215
  • Пловдив
Ей тази колекция на Чайна глейз все едно е правена за печати Simple Smile

nad_tab, каква е цената на тези лакове и намират ли се по обикновените козметични магазинчета. Май не съм ги срещала.
Момичета много сте задобряли. Браво! Не бях погледала темата дълго време и сега намирам прекрасни неща.
Да попитам следното в началото се обсъждаха някакви печати за цял нокът, които сте поръчвали и се оказват твърде мънички. За тези ли става въпрос? http://www.amazon.com/gp/product/images/B003ILUQPM/ref=dp_otherv … =beauty&img=2

# 216
  • София
Ей тази колекция на Чайна глейз все едно е правена за печати Simple Smile

nad_tab, каква е цената на тези лакове и намират ли се по обикновените козметични магазинчета. Май не съм ги срещала.
Момичета много сте задобряли. Браво! Не бях погледала темата дълго време и сега намирам прекрасни неща.
Да попитам следното в началото се обсъждаха някакви печати за цял нокът, които сте поръчвали и се оказват твърде мънички. За тези ли става въпрос? http://www.amazon.com/gp/product/images/B003ILUQPM/ref=dp_otherv … =beauty&img=2

Същите са, China glaze, си купувам от е-бей, излизат около 12лв. не съм ги виждала по магазините. Май може да се купят само от вносителя, Експерта Фешън, но не знам колко струват.

# 217
А аз ги намирам в американския Амазон за по $2.
OPI в Щатите са по $9 в Сефора,Nubar по $7.
Конад са долу горе както цените в Бг,когато гледах,нямаше намаления.

А аз се чудя кога ще ми се обадят от сайта,за да потвърдя поръчката.Нямам търпение да пробвам шаблоните си.

# 218
  • София
А аз ги намирам в американския Амазон за по $2.
OPI в Щатите са по $9 в Сефора,Nubar по $7.
Конад са долу горе както цените в Бг,когато гледах,нямаше намаления.

А аз се чудя кога ще ми се обадят от сайта,за да потвърдя поръчката.Нямам търпение да пробвам шаблоните си.

Те в Амазон и по 1,45$ ги има, ама не знам дали ги доставят до БГ, с доставка, трудно ще ги намериш под 7$, което са си точно 12лв.  Hug

# 219
Аз ще си поръчам като се прибера в Ню Йорк.
Идеята ми беше,че реалната им цена да е 5 лв /доставката не я броя/,в Бг ги продават за 12.
Докато Шанел са към $40-50   Shocked ,а тук гледам ги купувате за 40 лв.

Малко офф от темата.Използвам Еstee Lauder.Козметиката си поръчвам от официалният сайт.Примерно ако там един крем ми струва $50,в бг сайтовете го дават на 130-140 лв.

Голямо разминаване в цените на някои продукти има.То бива,бива надценки...

# 220
  • Пловдив
Miss_Diva, не се чуди ама организирай една доставка като ще идваш насам Wink
Моля кажете за тези амазонските големи печати покриват ли цялата плочка, да не давам грешни пари.

# 221
  • София
Аз ще си поръчам като се прибера в Ню Йорк.
Идеята ми беше,че реалната им цена да е 5 лв /доставката не я броя/,в Бг ги продават за 12.

Те в BG го продават по спомен над 20  Laughing

Моля кажете за тези амазонските големи печати покриват ли цялата плочка, да не давам грешни пари.

Малки са, ако ти е голяма плочката, не стават. Но пък са много хубави от към картинки и може да се използват по безброй начини, според мен си заслужава да се поръчат  Wink

# 222
  • На изток от Ада
Вижте на какви печати попаднах в ебей има голямо разнообразие
http://cgi.ebay.co.uk/Nail-Stamping-Schablone-H26-zauberhafte-Mo … sh=item2c4d4e88eb
http://cgi.ebay.co.uk/Nail-Stamping-Schablone-H23-zauberhafte-Mo … sh=item2c4db39c86
http://cgi.ebay.co.uk/Nail-Stamping-Schablone-H1-zauberhafte-Mot … sh=item2c4d4e578f

имат и за цял нокът ,но само 2 картинки ,иначе мисля че ще станата за цял нокът

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 21:40 от nasito8988

# 223
Miss_Diva, не се чуди ама организирай една доставка като ще идваш насам Wink

Линката,с удоволствие бих организирала доставка,само че вмомента съм в Бг.
А следващото ми гостуване въобще не се знае кога ще е .

Това ментово Шанелче е страхотно,дали да не си го купя newsm78 Издръжлива ли е марката?

# 224
  • Пловдив
nad_tab, благодаря за отговора, явно ще се поръчва пак. Плочката ми не е много широка но си е дългичка, ще ги насосвам някак.
Miss_Diva, шегувам се. Наслаждавай се на почивката си!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт