Печати за нокти - 6

• 103 733
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Izvinqvam se za latinicata, no mojete li da mi obqsnite za6to kato slagam pe4ata po nego ostava chast ot laka, koito ne iska da zalepne za nokuta?

# 646
  • Пловдив
Izvinqvam se za latinicata, no mojete li da mi obqsnite za6to kato slagam pe4ata po nego ostava chast ot laka, koito ne iska da zalepne za nokuta?

Ако е обикновен лакът, то може причината да е, че е изсъхнал, трябва по-бързо да се действа. Ако го правиш със специален лак на конад, то може пък като вземеш печата да изчакаш малко и след това да го прехвърлиш върху нокътя. На мен това ми е цаката за едно зелено на конад.

# 647
  • София
Ето и моят педикюр за тази седмица, да ме извинявате за домашните джапанки, трябваше да сложа по-прилични чехли  Mr. Green

Основата е Orly Golden Halo, печата М65, боичката Black pearl на Конад.

Странно, на живо изглежда по-добре... чудя се защо никой не е предвидил, шаблони за цял нокът за педикюр, голям зор видях с палците...

Ето и маникюра Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 18:10 от nad_tab

# 648
  • Бургас
Наде, страхотно се е получило Hug

# 649
леле, страхотия! отивам и аз пак да се боря с шаблоните, дано този път успея да се похваля

# 650
  • София
Нещо съвсем нежно и семпло (като за детски РД и ментова блузка):

Излезнаха снимките от РД, ето как се забавляваме с бебо, докато каката играе с децата. Вижда се ментовата блузка, която ми е в тон с маникюра,

# 651
  • София
Момичета, ето как да си направим боички от обикновени лакове  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=F69L2meQ0lo&feature=related

Хайде сега ако някой каже от къде мога да намеря Xanthan gum/Ксантан гума, ще съм му много признателна  Laughing

Намерих Simple Smile

http://www.biorest-bg.com/index_files/Page525.htm

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 00:07 от nad_tab

# 652
Хм а моите печатчета защо нестават  Cry всичко правя уж правилно а не залепва формичката на самото печатче или ако залепне то не залепва на нокъта ми newsm12
КрИсАнКа, не си единствената, която има този проблем  spoko  и при мен става същото  Twisted Evil  цял ден съм се мъчила с тези печати  Sad

# 653
Ето как бях до вчера  Simple Smile

А сега се направих така

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 11:04 от pepina709

# 654
Хм а моите печатчета защо нестават  Cry всичко правя уж правилно а не залепва формичката на самото печатче или ако залепне то не залепва на нокъта ми newsm12
КрИсАнКа, не си единствената, която има този проблем  spoko  и при мен става същото  Twisted Evil  цял ден съм се мъчила с тези печати  Sad

Пробвай с клечка за зъби много добре да изчистиш тесните линиики на формичката и после с лакочистител. Също и 2-3 пъти да минеш печата с пила. Не на последно място пробвай други лакове Wink и не се отчайвай

# 655
Имам един печат за нокти, правих се няколко пъти, но нещо не ми харесва как става. Тук като гледам снимки много добре се е получило.
Аз си предпочитам лепенките, намерих си едни, от които съм мн доволна... въобще не си личи, че са лепенки.

# 656
  • София
Моите омбре ноктета с първи опит с амазонските печати:

# 657

А сега се направих така

Пепина, какъв е този печат? От амазонските ли?

# 658
Да от амазонските е!

# 659
  • Пловдив
nad_tab, впечатляващо видео.
pepina709, Pampita последните ви опити са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт