Печати за нокти - 6

• 103 743
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
вдъхновена от френския маникюр на UNynaeve ето какво сътворих  Laughing

# 631
  • Пловдив
Дудинка, страхотно е! С какъв лак е правен печатът?

# 632
  • София
Дудинка, страхотно е! С какъв лак е правен печатът?

лилавата боичка на конад N17 - Violet Pearl, много исках да си взема N18 - Dark Purple, но я нямаше в наличност

# 633
При мен пък френския маникюр става прекалено прав (няма я характерната извивка), ако не го изкривя безумно разбира се  ooooh!   Иначе от първия път ми стана приемлив,т.е. по-добре от колкото без печатите, но все пак ми се иска повече  Crazy

# 634
Хм а моите печатчета защо нестават  Cry всичко правя уж правилно а не залепва формичката на самото печатче или ако залепне то не залепва на нокъта ми newsm12

# 635
  • София
Хм а моите печатчета защо нестават  Cry всичко правя уж правилно а не залепва формичката на самото печатче или ако залепне то не залепва на нокъта ми newsm12

може би действаш прекалено бавно, опитай по-бързо за да не засъхва боичка по улейчетата на шаблона

# 636
  • Пловдив
Хм а моите печатчета защо нестават  Cry всичко правя уж правилно а не залепва формичката на самото печатче или ако залепне то не залепва на нокъта ми newsm12

И ако до сега не си го правила, почиствай гумичката предварително с памуче или тампонче навлажнено с лакочистител с ацетон всеки път преди да взимаш печата от шаблона. Естествено ако е с обикновен лак и улейчетата са по-финни, то лака ще съхне много бързо, така че ти трябва да си още по-бърза.

# 637
  • Бургас
Днес съм на детско-вампирска вълна hahaha Лакът ми все пак е от серията "Здрач" на Есенс, та да се връзва с идеята, сега съм така:

Ако слушкат, ще ги срещна Mr. Green

# 638
Мерси за точните отговори Hug Почиствам го и формичката също след всеки неуспешен опит с надеждата следващия да се получи, но уви не ще Rolling Eyes Може би трябва да си купя нови лакове, понеже тези с които пробвах са старички, а и печатчето не е от скъпите (ако и то е от голямо значение)  newsm78 А може ли да ми споделите вие с какви лакове си правите формичките, коя марка?  Знам само, че трябвало да са гъсти, те и моите са но... неуспеха ми е на лице Weary

# 639
  • Пловдив
Вземи си от боичките на Голдън Роуз за рисуване, с тънките четчици - златна и сребърна. Те стават за печати и не са скъпи. Пробвай различни картинки, някои от щампите от евтините печати не стават независимо от боичките.

# 640
Ще си купя още в понеделник и с нетърпение ще пробвам и ще споделя крайния резултат Hug

# 641
# 642
Мм чудесно се е получило. Браво thumbsup Надявам се и аз скоро да се похваля с положителен резултат Laughing

# 643
Някой се интересуваше дали този сайт доставя до БГ http://www.vw-e.de/nailart/nail-stamping/stamping-schablonen.html. Да доставят цената на доставката е 18,50 евро на пратка

# 644

Много добре ти се е получило, че и на къси нокти. На мен първия път ми беше някаква трагедия, имайки в предвид, че и ноктите ми бяха по- дълги.

Общи условия

Активация на акаунт