Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 286
  • 360
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Момичета, здравейте! Simple Smile
тази техника само в някаква проблемна ситуация ли се прилага? Или по принцип да си я казвам като утвърждаваща мисъл? Hug
Не мога да се сетя от къде да си купя синя стъклена бутилка. newsm78 И.. тази бутилка към техниката ли върви и това не можах да разбера... когато мислим за дадената ситуация ли трябва да пием/ готвим/ къпем се с тази вода?

Здравей, Bibita,

Тази техника се ползва когато имаш нужда да промениш света - дали в ежедневието или за нещо сериозно ... всеки път може. И помага!
А за синята бутилка от стъкло си е сериозен проблем. Намерих една боядисана с боички в синьо в едни художествен магазин, но тя е декоративна. И аз си нямам.
Тази вода помага да се развие идеята за прошката и любовта, не е задължителна- като един помощник само, подпоматащ. И може даползваме водата винаги, не само когато мислим за ситуацията. По принцип си пием от нея.
Стикери лесно се правят, но аз мисля че и само мантрата е достатъчна, за да работи хоопонопоно.

Хубав ден!!  bouquet

# 106
  • у дома
На Девин бутилката е синя - е не много тъмносиня и е пластмасова, но..  Rolling Eyes

Преди време имаше цели комплекти стъклена посуда в синьо по магазините.  newsm78

# 107
Благодаря ви, момичета! Много сте мили! Hug

# 108
Още едно хубаво място Hug

ОБИЧАМ ВИ, ПРОСТЕТЕ, СЪЖАЛЯВАМ, БЛАГОДАРЯ!!!

# 109
  • Universe
На Девин бутилката е синя - е не много тъмносиня и е пластмасова, но..  Rolling Eyes

Преди време имаше цели комплекти стъклена посуда в синьо по магазините.  newsm78

Бомбай сапфир 0.7 л.
Цена: 25.88 лв. за 1 брой

# 110
Аз си я казвам тази мантра постоянно- настройва ме на различна вълна и ми носи много удовлетворение   bouquet Благодаря на момичетата, които откриха тази 'техника'   bouquet

# 111
здравейте!
и аз искам да споделя че почти във всеки момент си я казвам мантрата и ми се отразява много добре!сякаш всичко отминава,всичко става спокойно!
благо-даря че ви открих!

# 112
  • Пловдив
Лени, хареса ми идеята за джина. Едно хубаво питие се отразява добре. Само да я намерим...

Хубав ден!!!  Hug

# 113
  • София-в сърцата на моите деца
Още едно приятно място Hug

ОБИЧАМ ВИ, ПРОСТЕТЕ, СЪЖАЛЯВАМ, БЛАГОДАРЯ!!!

# 114
Нека не пропада тази темичка надолу, момичета.

Говорим за лесен и достъпен начин да променим живота си.
Просто като казваме: "Обичам, моля те прости ми, съжалявам и благодаря!" с цялото си сърце.

Ако наистина нямаме повече какво да учим за хоонопоно ще я оставя да потъне.

Желая ви мир , надвишаващ представите ви!
Намасте и наистина ви обичам! Heart Eyes

Да побутна темата, защото е много полезна.
А за синята вода сега научавам. И това ще пробвам.

Намасте  Two Hearts

# 115
  • Universe

Ето по-достъпни бутилки  Joy

Пещерска мускатова - 0,5 л -

Сок Fructal - 0.250 л -

# 116
Браво, Лени!!!  smile3501
Знаех си аз, че някоя ракия беше в синьо шише, но не се сетих, че е Пещерска мускатова!  Hug
А и по принцип от ракиите ми допада само Бургас 63 /леле, прозвучах като алкохолик  Joy /, но тя не е в синьо шише  Crossing Arms

# 117
А и по принцип от ракиите ми допада само Бургас 63 /леле, прозвучах като алкохолик  Joy /, но тя не е в синьо шише  Crossing Arms
Grinning И аз си падам по 63-ти набор от Бургас.  Joy
А Пещерската наистина има красива бутилка.

Да ви споделя.... Преди години бях на гости в чужбина. Там ме заведоха на гости на местни хора и на мен ми направи впечатление една синя бутилка. Много приличаше на пещерската ракия. Ама не беше.  Wink Стоеше на най-слънчевото място в къщата. Първия път питах какво е това - отг. "Вода".
Следващия път пак питах, пак кратък отговор. И така поне 4 пъти. Абе човърка ме нещо и пак проявих интерес към синьото шише. Домакините се усмихнаха и любезно ми обясниха, че това е вълшебна вода, помагаща да се лекуват болести и да се сбъдват желания. Това беше преди 8 год. И чак сега ми стана ясно, че не са ме "пързаляли".

# 118
Ами хората явно отдавна са били наясно как да си зареждат и пречистват водата, която пият  Grinning
Ако не е тайна, коя "чужбина" визираш като страна? Че ми стана любопитно...
Друго нещо, което може да се прави /това е от Дорийн Върчу/ - може да се пие вода, в която е престоял розов кварц. Действа подмладяващо   Hug
Също може да се оставя и хематитче във вода и след това да се пие  Peace

# 119
Лени, благодаря за бутилките  Hug

Водата може и да се замразява за една нощ във фризера. След това е много силна. Чувала съм че я наричат протиева вода, но за протиевата се иска повече труд. Във фризера не бива да има месо, може само зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт