Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 272
  • 360
  •   1
Отговори
# 120
Ако не е тайна, коя "чужбина" визираш като страна? Че ми стана любопитно...
Белгия

Това с розовия кварц повече ми допада от фризеровата. Замразената вода има странен вкус и е някак блуткава.
Добре, че има много методи, та да си изберем този, който ни допада.  Wink

# 121

и коледните бутилки на TUBORG са сини  Peace Simple Smile

# 122
а вода,в която е нощувал червен яспис е за отслабване   Peace

# 123
  • София-в сърцата на моите деца
а вода,в която е нощувал червен яспис е за отслабване   Peace
Как изглежда червеният яспис? newsm78

# 124
# 125
  • София-в сърцата на моите деца
Мерси.. Hug

# 126
Добро утро!

Тази сутрин отново се заредих от това клипче http://www.youtube.com/watch?v=-lBenJ2lNg0
Правя го всяка сутрин преди да започна активна дейност.
Благодаря!
Обичам ви!

# 127
  • Пловдив
И аз искам да споделя че чета книгата "Абсолютна неограниченост" и наистина вярвам в резултатите на тази техника. От както повярвах се чувствам по много; много различен начин; смея да твърдя че решавам проблемите си по много по-лек начин; всичко виждам по много по-различен и положителен начин.......И всичко това  от както чета книгата и си повтарям четирите думички........

# 128
И аз искам да споделя че чета книгата "Абсолютна неограниченост" и наистина вярвам в резултатите на тази техника. От както повярвах се чувствам по много; много различен начин; смея да твърдя че решавам проблемите си по много по-лек начин; всичко виждам по много по-различен и положителен начин.......И всичко това  от както чета книгата и си повтарям четирите думички........

Разкажете ми малко по подробно, моля!
За книгата. Hug

# 129
Записвам се да ви следя - много интересна тема Peace

# 130
Здравейте и от мен.Ще следя темата с интерес,защото ме заинтригува.Днес пробвах да си повтарям вълшебните думички,но като че ли нищо не се получава при мен.Ще бъде интересно,ако споделяте повече случки с постигнати резултати.

Обичам ви!Простете!Съжалявам!Благодаря! Simple Smile

# 131
http://www.clip4e.com/play_izlekuvai_jivota_si,_luiz_hei_2.htm
ето и оште една истена книгата съшто си заслужава има и един филм les conection de Atlantis кадето има обяснени вселенските закони и един друг казва се ВОДА той е малко старичак предполагам повечето са го гледали  Simple Smile

# 132
Обичам ви!Простете!Съжалявам!Благодаря! http://www.youtube.com/watch?v=LsrEEAFH0O8&feature=related  bouquet

# 133
  • Бургас
Благодаря Ви момичета! Отново ви откривам, точно когато имама проблем. Така се случи и с Подсъзнанието.....Дано наистина тази лека техника да решава тежки проблеми по един наистина уникален начин, както твърдите. Ще я пробвам на момента. От извесно време мъжът ми и синът ми са в много обтегнати отношения - не си говорят(ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ). Мъжът ми е консервативен, а днешните тийнейджъри знаете - своенравни. Това положение много ме измъчва и се чувствам между чука и наковалнята. За капак днес се обади класната и поиска да говори директно с баща му - за отсъствия и поведение. Незнам, какво ще става довечера, но мъжа ми каза, че повече не издържа и ако продължава така ще го изгони от къщи( той е на 17 год.), Моля Ви за помощ и идеи/методи, каквото мислите че ще помогне. Имам предвид да се помирят, да се разбират......В главата ми е пълна каша, сигурно така и звуча объркано, но това е .......Благодаря ВИ! Простете ми! Съжалявам! ОБИЧАМ ВИ!

# 134

Общи условия

Активация на акаунт