Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 172
  • 360
  •   1
Отговори
# 285
Радвам се за теб! HugПродължавай все така!

аз все още нямам новинки от думичките преди време... но ще чакам!

# 286
Хубавите събития продължават Grinning Със сина ми ходихме до банката,предложиха ни студентски заем,условията на който са много леки.Варианта е перфектен,много по- хубав отколкото  очаквахме.А на следващия ден му се обадиха,че е одобрен за работа.С хубава заплата,работно време,соц.контакти и по специалността която учи.И всичко това след като от лятото е без работа,ходи на безброй интервюта и съответно любезно отхвърлен.За два дни две прекрасни новини.Вече вярвам,че Вселената ни поднася най-доброто!!!

# 287
Здравейте на всички, чудесна година ви пожелавам:) и много усмивки.Нека щастието и любовта да бъдат с вас винаги!
Скоро си купих книгата на Джо Витале "Очаквай чудеса".Не съм чела друга негова книга,но начина по който е написана е чудесен. Прочетох за "хопонопоно" в нея. Самата книга и техниката са страхотни.
Чудесата се случват всеки ден, дори и в най-малките неща!
Чудесно е,че намирам съмишленици,с които мога да споделя това.
Благодаря ви!

# 288
  • Бургас
Прочетох книгата преди много време и бях запленена от този простичък начин. Естествено веднага започнах да я прилагам, още повече, че тогава имах проблем. Резултатът беше очакван - проблемът се разреши. Разказвах, споделях, бях ентусиазирана и я прилагах. Мина време и забравих. Радвам се, че сега като влязох в темата видях само положителни отзиви и твърдо си обещавам да продължа да я правя. Благодаря момичета, че ми припомнихте. Hug

# 289
Момичета,
Страхотно е всичко, което сте написали и споделяте.
Има едно нещо, което все още ми остава малко неясно.
Трябва ли да даваш пояснения след думите?
Примерно имам проблем с някакъв човек и трябва ли да казвам
Обичам те - защото .......
Прости ми за ......
Съжалявам за ......
Благодаря за....
или е достатъчно да си повтарям думите мислейки за човека?

Момичета, моля ви ми кажете, защото наистина не ми става ясно - трябва ли да даваме обяснения след думичките или просто ги изричаме?

# 290
Прото ги изричаш,докато мислиш за проблема

# 291
Здравейте,
позволявам си да си копирам мнението от темата за подсъзнанието и да ви помоля да участвате, практикувайки хоопонопоно ( или каквото желаете), за постигането на общата цел.

Момичета, моля за вашата ментална подкрепа утре( 14.01),  в 11 часа, по време на общонационалния протест против добиването на шистов газ в България.

Нека визуализираме една България с чиста природа, с мъдри и добротворчески настроени хора, уповаващи се на ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА, с отговорни, кадърни и милеещи за народа си управляващи!
Нека  направим това, за което сме тук, а Божествената сила ще свърши останалото.  Hug

Благодаря ви!   bouquet

Тоест в този, както и във всеки случай, трябва да чистим проблема в нас, за да се изчисти и реши там, където е в момента.   Peace

# 292
Успех! Няма да присъствам, но мислено съм с вас  Hug

# 293
Здравейте на всички. Скоро прочетох книгата на Джо Витале - Абсолютна неограниченост и съм просто удивена от метода хоопонопоно. Започнах да го прилагам и да ви кажа не повярвах, че наистина дава успокоение в конфликтни ситуации/при мен/. Опитвам се да изчиствам и по друг по труден проблем но засега промяна няма. Радвам се че ви открих и мога да споделя с вас.
Обичам Ви
МОМ

# 294
Записвам се да ви чета. При мен хоопонопоно все още не дава резултати, но аз не се отказвам. Simple Smile

# 295
Препрочетете книгата и прегледайте добре отново темата тук- винаги дава резултат, ако се прилага със сърце   bouquet

# 296
Здравейте! Още щом прочетох книгата започнах да действам. Дъщеря ми бе с кашлица от 2 седмици. Мислено я прегърнах и казах 4 думички, на сутринта тя не кашляше. Когато изпитах страх, притеснение и каквото и да е отрицателно чувство си го представях, като прозрачно рошаво човече(така ми идваше отвътре) и му казвах 4 думички и то си тръгваше. Изпитвам спокойствие. Думичките си ги повтарям постоянно. Седмица след като започнах да прилагам метода ми се наложи да си сменя сапунерките в банята. Отидох в магазина. Тази, която си харесах струваше 19 лв./бройката. Мозъкът ми започна да смята и тръгнах да търся по-евтина. Тоест едната да е от 19, а другата около 10. Междувременно си повтарях думичките, изпитвах спокойствие и имах чувството, че устата ми сама каза две от 19 лв. Когато продавачката ги маркира се оказа, че те са намалени и за двете платих общо 19 лв.
Повтаряйте си думичките. Самото повторение носи действие. Гарантирам го.
Прости ми
Съжалявам
Обичам те
Благодаря
Обичам ви

# 297
Помагам на много хора, ако някой се нуждае от съвета ми с удоволствие ще му помогна.

# 298
записче Hug  bouquet

# 299
  • Sofia
Прости ми
Съжалявам
Обичам те
Благодаря
Обичам ви

Общи условия

Активация на акаунт