Хоопонопоно: техника да душевен мир сега, завинаги и след това

• 144 170
  • 360
  •   1
Отговори
# 300
Прости ми
Съжалявам
Обичам те
Благодаря
Обичам ви

Аз също съм нова тук, чета ви с удоволствие !
Прости ми
Съжалявам
Обичам те
Благодаря
Обичам ви
[/quote]

# 301
Аз не изричам думите постоянно , а само като имам нужда. Например като се прибере мъжът ми в къщи ядосан и съответно се опитва да си го изкара на мен , аз започвам да ги казвам като си мисля колко нас - тримата като за задружно семейство и след 5-6 минути спира да се заяжда.
Друг пример е следната ситуация : Седя на едно гише във НОИ и знам че ще ме върнат , защото имам сериозни пропуски не по моя вина разбира се. Та седя и си си изричам тези думи , а когато дойде моят ред просто насочвах мисленно енергията върху служителката на гишето. Казвам си думичките и си гледам служителката .....съответно тя ми обясни пропуските , но не ме върна  , а просто подчерта да се поправят.

# 302
А за здравословно състояние на някой да е помогнала тази техника,но не за хрема и кашлица.

# 303
Убедена съм, че молитвата помага изключително много за здравни проблеми. Верно, че моя близка сподели това с мен , но нямам основания да не и вярвам... Не знам как стоят нещата за отношения с друг човек... Rolling Eyes

# 304
  • ул. "Мечтание"
Вярвам, че всъщност нещата са много простички и лесни...

Днес ми е ден за запознаваме с нови техники и ето ме тук. Simple Smile Прекрасна, прекрасна енергийна "техника" (думата ми идва малко грозна на фона на това, което изпитах докато си "пеех" мантрата). Изчетох темата на един дъх! Много ми беше полезна.

Тепърва ще споделям моите истории с Хоопонопоно. Simple Smile
На първо място... реших да си напиша мантрата на едно листче, за да не я забравя. Почувствах се много хубаво докато пишех, направо вълшебно!  Heart Eyes

и.и.и... преди малко докато говорех нещо с мъжа ми, наум си казвах мантрата докато го гледам в очите и почувствах неща, които не съм усещала отдавна към него. Беше много вълнуващо! Heart Eyes

Обичам ви!
Съжалявам!
Простете!
Благодаря!

# 305
Не исках да ми е "гол" записа в темата и прибързано качих клипче, което много ми хареса, но докато дочитах последните страници, видях, че преди 6 месеца вече е било споделено  с четящите тук, така че моля за извинение за повторението!  Blush
Повтарям си думичките от няколко дни. Наистина действат като душ от спокойствие и благост.  Heart Eyes Ще споделям когато забележа настъпващи промени.
  bouquet

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 09:52 от verano azul

# 306
  • София
Може ли синята бутилка да е пластмасова или трябва е стъклена?

# 307
Може ли синята бутилка да е пластмасова или трябва е стъклена?

Стъклена! Peace
......то по принцип консумирането на храни и напитки, престояли в пластмасови опаковки е толкова вредно, че мдаааа....  Thinking

# 308
  • София
 Heart Eyes Hug  mijjjka Благодаря ти!

# 309
Отскоро и аз практикувам този метод. Дори четиригодишната ми дъщеря повтаря като папагал

Обичам те!
Съжалявам!
Прости ми!
Благодаря!

И става по-сдържана и по-послушна Laughing

# 310
Да. И доста заспала.

Практикувам отскоро и ми е трудно да кажа, да, със сигурност има ефект при мен, защото нещата, които са ми се случили може и да са съвпадения. Ще продължа с практиката и дано не се окажат съвпадения.

# 311
В отделните постове тези четири магически думички са написани в различна последователност. Искам да попитам дали има значение този порядък ooooh!

# 312
Няма значение последователността.  Simple Smile

# 313
  • ул. "Мечтание"
Всеки си ги нарежда както ги усеща подходящо за себе си. Simple Smile

# 314
И даже не е задължително да се казват всички, аз понякога казвам само две или една..

Общи условия

Активация на акаунт