Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Рали,мерси за кафето.

Мяуче, бързо да се оправя Люската .  Hug

Димана е позиционирана в кошарката си и успях да й сложа активната гимнастика вътре и засега вече 15 мин. се занимава.

Снощи се събуди към 3 да яде,уж се беше отказала. И храних я аз,ама незнам колко я нахраних...

Хубав ден на всички !

Днес ще е чудно времето ,мисля цял ден да сме навън.   Nature Sun With Face

п.с.Пф, мисля да спирам сладкото,газираното и тестото от днес. Че хич не се понасям....  Animal Pig После като привикна без тия неща,ше се метна на 90-дневната и аз .  Mr. Green

# 121
  • Плевен
 #Cussing out
Това мляскане с ожесточеното смукане на палеца просто ме влудява. ЦЯЛА НОЩ не го извади от устата си. Станал е по-подут и доста по-червен от другия. Днес ще куря 12834343 биберони и всичките ще му ги навра в устата. Ега си откачалката е начи...

# 122
Добро Утро ! Слънчева , успешна и позитивна сЕдмица ви желая   Hug !

Рали, благодаря за кафето !

Мяу, дано Люсил да премине бърже и безпроблемно през хриповия период !

kristinchetto , радвам се за вас ! Ако трябваше да цедя и да храня, едва ли щях да имам успех с кърменето   Embarassed!

Margarete, прекрасни дечица !

Amica, включвай се по - често  Hug !

SuNnY SkY , като се метнеш в 90 дневната , дай сигнал, да те водя и теб под отчет !

Днес е понеделник, всички " колежки " да се отчетат с постижения. Аз съм -1 кг  Tired !

Merijaan , дано имаш успех със залъгалките !

# 123
Добро утро ма/дами  Hug
Много ви благодаря за  комплиментите за Гадинката  Hug И аз да кажа, като разглеждам албума се обърквам кое гардже на кого е, но всичките са страхотни сладури Heart Eyes
Аз да ви кажа,че не е АД както очаквах с породени деца...
И ми е адски жал за майчетата на които първото детенце (или второто де) е ревливо Sad е това е истински ад - да не знаеш какво да правиш и най-скъпото ти да се дере денонощно... Аз съм го играла този мач и си спомням с ужас за първите 4 месеца на Радина  Mr. Green Кой да ми каже,че трябва да съм маааалко над нещата  Crazy
А Мартин е толкова кротък напоследък, просто е друга мая дето се казва, пипа си играчките в леглото и само го храня като премрънка (пу пу пу).
Ама толкова суеверна съм станала с тези болести дето прекарахме, само плюя, чукам Embarassed и споменавам Господ Laughing Все по-близка съм до бабетите на пейката пред блока  Crazy
Мяу, Шамане Мартин ми се буди за седмо хранене в 3.00  Tired, а поне седмица ми правеше пауза от 22.00-23.00 до 6.00 - 7.оо сутринта newsm78 През деня е спокоен но вечер става много нервен и само ме търси Sad и като не ме намери си дъвче ръкавите  hahaha hahaha
Преди точно по това време изцеждах много малко количество... Дадох му вчера 30 мл. АМ веднага се кротна, дори не се противи на гумения биберон, което правеше преди Wink  Пробвах да стимулирам производство ама нещо май не се получава, още ям орехи ,жито и лоча чайовете Sick Вие при какво наддаване бихте започнали да давате добавка, защото ако слушам хората около мен трябва вече да го дохранвам  :crazy За месец е наддал 300 гр.
Благодаря ви предварително Hug
Мяу, дано ви се размине боледуването...
Хубав и спокоен ден на всички ви   bouquet  bouquet  bouquet
звездичке, вие сте ни достойна конкуренция  Hug

# 124
Добър ден мацки, прекрасна седмица и от мен  Hug

Ей всички беборанчета са много сладки бе!

Merijaan и наша Али си смуче гадния палец, но ние поне за нощта увиваме ръчичките с пеленка по метода на Карп и хем заспива по-лесно, хем не се чува нощем якото и изнервящо смукане  Twisted Evil

Аз пък реших, че пак ще ходим на ортопед, този път при Алексиев, да видим какво ще каже за тая простотия с рахита дето педката ни си измисли, на мен хич не ми се вижда да и има нещо, ама за спокоен сън ще я заведа. Днес ще записваме час.

Приятни разходки мацки, аз днес давам Али на дядо и да обикалят парка, а аз отивам на   261uu

Ей а какво стана със срещата  #Silly

# 125
Добриютро мили мои Hug Hug
Рали,
Много хубаво кафенце! И още по-прекрасни снимки на теб,Йони и Емо:)
Мяуче,
Недей така да се губиш, че цялото кралско войнство те мисли Hug
Съни скай,
Думи нямам - Диманка е толкова сладка! Мишунка малка Heart Eyes Искам и аз момиченце вече Mr. Green Crossing Arms
Merijaan,
И един да му купиш пак ще свърши работа Mr. Green Освен,ако човекът не си е решил другояче Mr. Green Но стискам палци да сте и двамата доволни:)
Марги,
Много ме умили това с бисквитките Hug Кога  ли и моЙто ще се научи така да ме просълзява newsm78
Стар,
Еми като искаш отчет, смея ли да не дам Embarassed Blush Днес съм 7 ден, а иначе  -0, 600 гр. Така че твоето 1 кило е нещо недостижимо.
Но все пак аз и всеки ден по един сладолед мушвах тук-таме, та се надявам и на по-добри резултати Whistling Whistling

# 126
# 127
  • някъде тук
Добро утро Hug

Снимките на Йони са страхотни  Heart Eyes  Hug

Кристинче за съжаление и аз нямам кредитна карта  а пък и не съм пускала досега поръчка та ако някой ни помогне, май Бръмби пуска преди време  newsm78

# 128
  • York
Нещо нямам настроение да пиша тия дни. Само хайманосвам из Варна и околностите  Mr. Green
Успяхме да се скараме с мъжа в почивния му ден  hahaha И сега съм желязна. Говоря с него основно на тема ядене и дете.
Аз си поръчах количката Чико като платих с моя карта в АСДА. Смилиха се над нас и започнаха да ни приемат картите, което е чудна новина за банката и мъжа ми  Mr. Green
Моето детенце ми е много добричко напоследък. Единствения му недостатък е, че се храни един път между 2 и 3ч посред нощ и после отново надава вой в 6:30ч. Явно пак си регулира количеството кърма, защото и през деня се храни на 3ч, а преди праваше паузи от около 4ч, че и на моменти 5  Rolling Eyes
Много хубави снимки сте качили  Heart Eyes Дечицата ни са големи сладури  Heart Eyes

Амика, харесах си го твоя малкия мъж за зет  Party
Стар, не се отчайвай. Капка по капка - вир става  Peace
Кристинчето, силно се надявам вече да нямате проблеми с храненето  Hug

Щях да пиша и други неща, но мислите ми потънаха в небитието.
Прекрасен ден пожелавам на дружината!

# 129
  • София
ДУ!  Grinning
Чакам да ни отчетат топломерите, традиционно закъсняват, та реших да видя как сте!
Мяуче, обаждай се, наистина липсваш!  Heart Eyes Радвам се, че сте добре.  Hug
Марги, твоята Радина е като ангелче, видът и определено не бих го свързала с истерии.  Laughing Да я нагушкаш, много е сладка!
Нарцис, аз ползвах аспиратор само докато беше болен. Сега не се налага - пръскам със Стеримар, ако нещо изкиха го изчиствам с клечка и това е. И бездруго само като види аспиратора се разплаква, явно е много неприятно.  
Кристинче, поздрави от мен!Много се радвам за вас и ти си знаеш, че отдавна ти се възхищавах на упоритостта да се цедиш толкова дълго време.  Hug
Teddy*, сподели какво ти е казал ортопеда. И аз имам съмнения, че Макс е в начална фаза - започнаха много да му се потят ръчичките и крачетатта, както и да се стряска. Близнаците на брат ми и двамата имаха, увеличиха им вигантола и се оправиха, това се дължи на бурното наддаване по принцип.
Стар, аз да се отчета, че скоро ще си достигна теглото при раждането ако продължавам так - сладоледи и шоколади.  Mr. Green Трябва да се стегна, че тези дни като си видях на една витрина чак аз се уплаших, а уж имам тренирано око /дебела съм от 5 години насам/.

Моето чаве трайно минава на памепси №4.  #Crazy Друго няма какво да се оплача от него - спи плътно по 10 часа нощем и през деня си стои кротко буден в леглото - всъщност от доста време не съм го чувала да плаче.  newsm78

Като заговорихме за съквартиранти, да споделя, че на моя вчера му беше крив света и всячески се опитваше да се скара с мен. Да, ама не.  Laughing Милия, за толкова години как пък не разбра, че няма шанс да се скараме баш преди заплата.  Crazy

# 130
Понякога  Hug !

За АСДА, плати с твоята карта, но до английски адрес, или имат вече доставка до България ?

Ника, мятай се с нас , ти поне имаш опит с тая диета !

# 131
  • York
Понякога   Hug !

За АСДА, плати с твоята карта, но до английски адрес, или имат вече доставка до България ?
Доставката е до английски адрес, но поне се спестява комисионната от 7-8-9% на посредника  Peace

Намери онова гърне, което коментирахме, да го покажеш да се дивим  Joy

# 132
  • София
Стар, вече нямам никакво оправдание да стоя в това състояние, вярно е. Нали рехабилитаторката ми каза спорт след 3 месеца, ей ги как бързо минаха, а аз не съм готова психически още.  Joy

Ей, тея хора много се забавиха, Макс гука-гука и заспа... #Cussing out Сега ще излизаме чак по обяд.

# 133
Да се отчета и аз - 4 кг за 20-тина дни (не знам кога точно започнахме  Rolling Eyes). Остават още 6 докато си върна кг преди да забременея. Не съм абсолютно стриктна - да речем ям почти всеки ден сирене със салатата, но заради кърменето реших да наблегна на калция. Няколко дни задържах и не свалях нито грам. Сега пак се движат надолу килограмите - бавно, но славно. Нямам цикъл още, сигурно има значение и това. Емо е вече -7кг.  bowuu

# 134
  • Бургас
Браво Рали  Hug

Отивам да купувам кантар аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт