Ние също си смучем юмручетата - ама напоследък се е научил да вкарва цялото юмруче в устата и разперва показалчето си - е, нали ви е ясно, че чак си бърка в гърлото и се дави и започва да му се гади. Дето има една приказка "човек каквото сам си прави, никой друг не може да му направи"
Да ви питам по колко пъти в седмицата миете косичката на бебето с шампоан и мокрите ли я всеки път. Аз по 2 пъти, а в осталите дни само я мокря с водичка. Но напоследък забелязвам корички по главата му и не знам да мажа ли с нещо? А също така клечки за уши с ограничител ползвате ли за ушите и нослето? Една приятелка води бебето си на доктор УНГ и той категорично е забранил почистването на бебешките уши с клечки, казал само да се попиват с кърпа.
О, вчера бяхме малко по магазините и направо се отчаях от себе си и ужасих от огледалото в пробните. Миналата година по това време ми ставаше най-малкия номер, а сега не мога да вляза и в най-големия.
Ужас, ужас! Е, нищо не си купих и даже за да не заслабна ядох сладолед.
Но какво да правя, само ако малко огранича храненето, веднага намалява кърмата (която и без това е дефицит).Ето ни и нас вече на 3 м. http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-3-meseca.492652.18610724

Тия в маргаритките са уникални снимки, много са хубави!
Баба Меца бича кутити, мамо бичам те, Тин (Мартин) много токова бичам го
Е тук освен кърма ми текнаха и сълзи и сополи

!
. Не е умишлено, без да искам просто спрях.):