Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен, позагубихме се тези дни, но хубаво време и баби за посещение...
Съни, гуш за Диманка сладуранка, ние ползваме спално чувалче и съм много доволна, защото малчо се завиваше през глава с юргана, а сега неможе и мога да спя спокойно(горе-долу), но си ги купих от втора употреба защото този който имам нов-български ми е отвратително корав и някак неудобен, а тези които взех са много мекички с предпазител на ципа да не убива.
Ваня, много прегръдки дано не се повтаря повече този ужас при вас, а и при никой друг. Аз давам Фризовом или Аптамил по някога, след кърмене и повръщането ни понамаля Hug Hug Hug Hug

# 91
  • България/Германия
Добър ден!

Ох, нашата сага с яденето (или по-скоро неяденето) продължава.  ooooh! Хапва половината и след това или почва да ме гледа внимателно, да се усмихва, да гука и да бута биберона с езиче...или пък другият вариант е да започне да пищи все едно киселина й изливам в устичката. Зъбче ли е, какво ли е... Вече и аз не знам, и без това килограмите са ми болна тема, че са мъничко, но досега поне се хранеше добре и наддаваше сносно...а сега, всяко хранене е кошмар. Знам, че не трябва да я насилвам, но къде ли ще му излезе краят, ако продължава така?  Cry

# 92
Добър ден!
Ваня  Hug
Съни сладуранка е Димана Heart Eyes
И Сияна е все отвита,но мисля чувалче да ползваме другата зима,не че още не я завивам със шалтето де.
Рали снимките са повече от страхотни,но и моделита са много хубави! Heart Eyes
Flowerofdreams гушки и за вас Hug

Времето днес не става за разходки и май ще си седим вкъщи,а Сияна все хленчи.Вчера не успяхме да излезем и цял ден не е спала въобще.

# 93
Flowerofdreams, дано да ви отмине скоро кризичката с папкането. Ние днес сме по-добре, Алекса не се дърпа и сърди. Вода давам вече само с лъжичката. За килограмите тоя месец и на мен ми е нещо притеснено. Като се теглим вкъщи излиза, че е наддала само 500 грама за 1 месец, а предните пъти наддаде по 1200 гр. Опасявам се доки да не ме накра да дохранвам. Обаче пък бубка никога не остава гладна, хапва си, колкото иска. Предполагам, че ако оставаше гладна, щеше да плачка.

Абе, вие с какво борите падащата коса? Пиете ли някакви витамини? И моята остава по цяла шепа в ръцете ми, като я мия и си оредя, аз си я усещам. А каква хубава, гъста и къдрава беше! Не знам на какво да го отдам- на бременността и раждането или на обострилия ми се себореен дерматит, от който страдам от малка. newsm78

Спално чувалче и аз много исках да купя, но не открих по магазините, а напоследък не съм и търсила вече. Подариха ми едно, но е за по-голямо детенце.

Алечка много си смуче и ближе юмручетата. Постоянно са й в устата, като няма бибка. Вече се чудя да не би да си чеше венците. newsm78

Деси, Димачето е кукличка!  Hug

# 94

Мацки, дайте инфо откъде да намеря Пентаксим. По принцип сме на консулт във вторник, а след това искам да пътувам в провинцията и планирам да ни няма до края на май. И по този повод ми се иска да й сложа Пентаксим-а сега.
Звънях на доста аптеки, но нямало - чакали към края на седмицата.
Някой да сте чули да предлага също?

# 95
Ванилка една мама от Мартенките май че беше се включи преди време, че продава, ако имаш време може да разгледаш предишната ни тема. Някой ако помни с какъв ник беше или къде горе долу в темата писа да помага или пък питай направо в техните теми.

# 96

Roroana, спомням си и аз нещо такова, ама тогава кой да му обърне внимание  #2gunfire
Сега ще се разровя  ooooh!
Благодаря ти   bouquet

# 97
  • До Балкана
Прекраси деца, ей!
Деси, Диманчето е толкова засмяно човече! Hug

# 98
Добър ден!

Ох, нашата сага с яденето (или по-скоро неяденето) продължава.  ooooh! Хапва половината и след това или почва да ме гледа внимателно, да се усмихва, да гука и да бута биберона с езиче...или пък другият вариант е да започне да пищи все едно киселина й изливам в устичката. Зъбче ли е, какво ли е... Вече и аз не знам, и без това килограмите са ми болна тема, че са мъничко, но досега поне се хранеше добре и наддаваше сносно...а сега, всяко хранене е кошмар. Знам, че не трябва да я насилвам, но къде ли ще му излезе краят, ако продължава така?  Cry
-  flowerofdreams   колко тежите ?   И при нас на периоди е така с храненето.И нашите килограми са малко-5.100 на 58см и ми се вижда малко, а и педи каза че са малко,беше наддал само 500гр. -чудих се  и аз дали да не го насилвам да яде,ама хич не ми се  ще да го мъча  Thinking  А и вече сме на 5 хранения-не е ли рано да се минава на такъв брой хранения-не мога да го накарам да яде 6 пъти.И аз доста се притеснявам!!!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 15:06 от janichka

# 99
  • България/Германия
janichka, бебка е 5350 и 61 см, а се роди 2620 и 49. Според педи е ок, като се има предвид рожденото й тегло, а и аз бях доста слаба, преди да забременея, така че може да прилича на мен. Поне с това се успокоявам, макар че като гледам другите бебчета колко тежат, ми се струва, че сме доста дребнички. И тя последните дни се опитва да мине на 5 хранения, което никак не ми се иска да става. Определено не трябва да ги насилваме да ядат, за да не станат злояди в по-късна възраст, но и аз вече не знам  ooooh!

# 100
ДД,ГОТИНИ!ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ.
СЪНИ,ДИМАНА Е ПРЕКРАСНА С ТЕЗИ ГОЛЕМИ КАФЕВИ ОЧИЧКИ И ТАЗИ БУЙНА КОСА,А ЗА УСМИВКАТА И ДА НЕ ГОВОРИМ-РАЗКОШ!
ВАНЯ,ДОБРЕ ЧЕ НА КРАЯ СА УСТАНОВИЛИ КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА  Hug
flowerofdreams  ВАЛЕНТИНА Е ГОРЕ ДОЛУ СЪС СЪЩИТЕ МЕРКИ.МИСЛЯ ,ЧЕ СА ОК
НИЕ ДНЕС СЕ ХРАНИМ НА 1 ЧАС.ХАПНЕ И ЗАСПИ ,ХАПНЕ И ЗАСПИ.....ТОВА Е МАЙ ОТ ДЪЖДОВНОТО ВРЕМЕ  newsm78
МИИ КАКВО СПАЛНО ЧУВАЛЧЕ ПОЛЗВАТЕ.ЗАМИСЛИЛА СЪМ СЕ И АЗ ДА КУПУВАМ.ХАРЕСА МИ ЕДНО С ПРЕЗРАМКИ-ЛЯТНО?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 16:12 от shomire

# 101
janichka, бебка е 5350 и 61 см, а се роди 2620 и 49. Според педи е ок, като се има предвид рожденото й тегло, а и аз бях доста слаба, преди да забременея, така че може да прилича на мен. Поне с това се успокоявам, макар че като гледам другите бебчета колко тежат, ми се струва, че сме доста дребнички. И тя последните дни се опитва да мине на 5 хранения, което никак не ми се иска да става. Определено не трябва да ги насилваме да ядат, за да не станат злояди в по-късна възраст, но и аз вече не знам  ooooh!

А нашето рожденно тегло е 3390гр,и си е малко наддаването при нас.При вас ми се вижда добре- рожденното и тегло е малко, а е удвоила  теглото си до този момент,което е екстра!
И Аз се успокоявам до някъде,че и аз съм много слаба и той прилича на мен,но...оф незнам вече!

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 16:38 от janichka

# 102

Roroana, спомням си и аз нещо такова, ама тогава кой да му обърне внимание  #2gunfire
Сега ще се разровя  ooooh!
Благодаря ти   bouquet
Моя приятелка я имаше до скоро , ако желаеш мога да я питам дали е намерила на кого да я даде...

# 103

Да, margarete, попитай моля те. Благодаря предварително!

# 104
  • София
ДД, лейдис!  Grinning
Мерси за пожеланията за месечинката на моето чаве! Да са живи и здрави и сърожденниците ни!  Heart Eyes
Ваня, дано от тук нататък всичко е наред!  Hug
Рали, разкошен е Йоан, но аз съм си блондинка по душа и така и не съм се научила още да разглеждам снимки в пустия му ФБ. Та виждам само една снимка, към която си пуснала линк и до там.  Crazy
Съни, Диманка е страхотна също.  Heart Eyes Спален чувал много ползвахме с Борис и от него имаме и летен и зимен. Много бях доволна от това изобретение.

Ей, много гадно променливо време днес, цял ден се чудя и само го отвивам, завивам, слагах и дъждобрана заради вятъра по една време.  Thinking

Мяучето никога не е липсвала толкова време доброволно.  Thinking Дано да са здрави и всичко да е наред при тях.

Аз Пентаксим мисля и този месец да не слагам. Нещо отвреме-навреме Макс си покашля, носа му хъркоти, Борис също трябва да е напълно здрав /четох за един кофти случай с поставяне на Пентаксим и болно по-голямо дете. Бебето също е било заразено на практика, но още не е било проявило симптомите и е станало мазало....  
http://prikachi.com/images.php?files/1527960d.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1527961V.jpg

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 17:47 от Ника

Общи условия

Активация на акаунт