Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 072
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Рали, снимките са прекрасни  Party Няколко пъти ги разглеждах... Браво!
Плами  Hug

# 76
Ралче, страхотни снимчици! Simple Smile Ех, как иска и аз да имам познат фотограф... Иначе познати с професионални апарати- колкото искаш, ама никой не е професионален фотограф. Laughing Татко ти запечатва спомените ви по неповторим начин. Hug

# 77
Аз докато ви четях за проблемите с палците точно си мислех да ви подсетя да пробвате с тези кърпи за дъвчене и by the sea каза за одеалото. И Климент яде ръце, палец не смуче ама и биберон неще. Аз не се отказвам де, бутам му го в устата той го дъвче и ми се хили насреща , това с пети вид биберон Rolling Eyes явно няма да го бъде ама нали поне се забавляваме  Grinning Обаче докопа ли си някоя дрешка или нацели ръкавче и голчмо сукане пада, та мисля да му взема направо специална такава кърпа да си знае, само че не мога да намеря памучна все плюшени продават.
 А ние от днес сме горди собственици на кофата Томми  bowuu малко късничко , но по добре от никога. На сухо като пробвах да го сложа и хич не му хареса ама като сложихме вода и кефче, даже и гънките на гушката така добре измих, че и едновременно помагах на батко му да си измие зъбите - Доволна съм! И най вече, защото мъжа ми хич и не протестира както очквах- все ще ни изненадат тея мъже и това е Mr. Green а аз се чудех почти месец как да му я сервирам тая идея и все избягвах, ако знаех че е "За" ехее Laughing

# 78
# 79
Току що се изкъпах и да ви кажа половината ми коса и на мен остава в банята  #Crazy изобщо няма нужда да ползвам запушалка за вана, искам не искам тя се пълни и ако продължава така след две три седмици ще имам по малко коса от Климент ooooh! Някой ако намери лек за по бързо отминаване на тоя период да сподели  Praynig

# 80
Добро утро!
Хайде,аз ще сервирам днес и ще черпя за порастващото ми момче!!!Бон апети!!!
 chef bowuu

Честити месечинки и на Макси и на адашчето на моя Коки!!!
Това за децата,а за майките им:

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 07:07 от Бобишана

# 81
Добро утро!

Честити месечинки на всички бебчовци,които днес пълнят месечинки!

Бобишана -тия левенти вдигат тонуса,особено русичкия smile3521  Flutter

# 82
  • Бургас
Добро утро !

Честити месечинки на бебоците ни !

Бобиш, какви хубави неща си ни предложила....  Hug

Рали,снимките са чудесни,метнах някой друг коментар  Hug

Димана си лапа юмруците и ги всмуква даже, какъв звук се чува. Ама най-ми е смешно като не може да си улучи устата горкото, я в окото го сложи юмручето,я в гушката.  Mr. Green

Нашето малко диваче пък много рита,вече 3-ти ден като се събуди и отивам да я взема и е отвита, от ритане си избутала завивката в края на леглото. Пробвах уж да го защипя някакси с обиколника,ама тя пак го избутва.
Сега мисля да купувам спално чувалче,някой ползвал ли се ? Доволни ли сте?

ХУбав ден от мен !

# 83
Здравейте!
Аз на бързо да се включа - ние до сега бяхме със Стели в болницата. Миналата седмица изведнъж започна да кашля и да не може да диша милото. Педиатърката веднага му би един орбазон, но той още повече се влоши и ни вкараха по спешност в детско отделение. Минахме през всички диагнози - първо мислеха, че е алергична реакция, после асматичен пристъп, след това вирусна пневмония, а най- накрая се оказа, че малкият е със силен рефлукс и е повърнал млекце и го е вдишал в белия дроб и затова не можеше да диша. Та това е аспирационна бронхопневмония, че пак си е течност в белия дроб и ни включина 5 дни венозно антибиотик. Абе голямо чудо. Сега сме надигнали матрака, държим го все изправен, че до шестия месец докато спре да повръща след ядене трябва много да внимаваме да не аспирира пак мляко. После пак ще пиша - отивам да го видя малкия, че не смея вече да го оставям сам.

# 84
vanya_pleven   Hug Добре завърнали се,дано всичко с вас е вече ОК!

# 85
ДД   bouquet
vanya_pleven  Hug
Честити месечинки момичета, да са ви здрави и щастливи дечицата  bouquet

# 86
Добро утро, майчета!

Честити месечинки на сладките ни порасващи бебшоци!   bouquet
ВаняHug. Стискам палци вече всичко да е наред при вас.
Бобче, тез' момци дават добър старт на деня ми. Мерсаж!  Wink Laughing

Желая ви хубава неделя!

# 87
Добър ден !

Рали, снимките са чудесни  Hug ! Пред обектива чудесно семейство  Heart Eyes, зад него чавек с чувство и виждане , или просто казано професионалист  Grinning !

Иска ми се да излезем, но времето нещо се чумери, а и си прибрахме голямото дете, разходките отново ще са предизвикателство  Crazy !

vanya_pleven   Hug, представям си какво ти е било !

Бобиш, нямам думи просто ! Не знам кое е по апетитно, крехкото агнешко, или онова с ягодките  Sunglasses!

# 88
  • Бургас
Майското слънце днес май няма да изгрее тук.

Ето малко снимки на Димана ТУК Rolling Eyes

# 89
Благодаря ви за страхотните думи!!!  Hug Hug Hug СтелиFlowers Bouquet lovekiss

Диманка е такова сладко детенце и тя! Нямам думи!
Най-хубави са си нашите дечица и то до 1!!!!
Ваня, ужасно нещо сте преживяли! Дано сте вече по-спокойни и да не се случва отново!

Вчера купих 2 тениски на Йо като излизахме, но днес мисля да намажем аз и баща му с по нещо Wink.
Тук цяла сутрин беше мрачно, сега пък слънцето изгря!  Heart Eyes Дано се задържи!

Общи условия

Активация на акаунт