Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Хелоу !

Ние се завърнахме, след 2 прекрасни дни, на едно чудесно място ! Зверски ми се спи, ще се опитам да полегна!

Естествено ми липсвахте  Hug, за това минавам първо да се обадя  Grinning !

# 61
ДаркАн, ако съм била полезна с някой съвет, много се радвам  Hug За акането, това наистинасе смята, че е нормално. Стига детето, децата в случая да не се мъчат, да са здрави и видимо добре развиващи се, значи всичко им е наред.

# 62
  • София
Ника, как беше сладоледа Mr. Green? Аз завидях, ама чистосърдечно  Hug
За Мисия Лондон също ще ви завиждам че ще си го гледкате по женски, аз духом ще съм с вас  Rolling Eyes
[
Екстра беше! Такива вечери са ми пълн релакс, много добре ми идват.  Grinning

Аз пък си нямах работа и взех че обещах вчера на Борис че ще го возя на рейс /градски транспорт/. Ей, това дете си търси обещаното като наследство, сто пъти ми повтори, че ляга да спи и като стане да тръгваме на рейса.  Mr. Green Сега влизам в банята докато всички мъже спят и после тръгваме към спирката.  Mr. Green

# 63
  • София
Момичета, я вижте какъв удобен сайт за промоциите на големите вериги открих:
http://promo-compass.com/
От тук разбрах, че ще ми е изгодно да купя памперси на Либеро от Карфур - има подарък книжка и диск.

# 64
Ника, бравос за сайта  smile3501
Аз ги мярнах либерото вчера, ама са по-малка разфасовка  newsm78

Аз да се похваля от ефекта на сока от круши - 3 от 3 - пълни памперси за тази сутрин  bowuu  newsm68

Шаманче, мерси за отговора, хем знам, че не е страшно, ама ей го на - като един ден не ака и полудях  #Silly

На мен страшно ми капе косата - направо на кичури. Дано да остане нещо  pletka

# 65
Здравейте, мацки!

Отдавна не съм писала, но с това хубаво време сме все навън и рядко успявам да надзърна във форума.
Ако знаете преди малко какъв кошмар преживях, направо нервите ми се опънаха до краен предел.  smile3511 smile3514Алекса от няколко дни се маймуни и не иска да суче. Захапва с 300 зора и много лъгане със залъгалката. Само плаче и изобщо не си затваря устата да захапе, а се дере с пълно гърло. Днес обаче вече беше върхът. В продължение на 2 часа почти рева, не искаше ни цица, ни биба, само шишето с водата. След хиляди опити да я накарам да захапе и засуче се сетих да пусна запис на шум от прахосмукачка и чак тогава се успокои и засука. Направо нервичките ми отидоха. Решила съм да спирам да й давам водичка от шишето, защото там й е лесно, само пуска, не се налага да суче и после не иска на гърда. Връщаме се пак на лъжичка. Аз до 2 месеца й давах по 2 лъжички вода след хранене за изплакване само, а от шишето пиехме глюкоза за жълтеницата. Сега глюкоза вече не пием, така че забравяме за всякакви шишета. Край!

Не съм ви чела назад, но видях, че сте споменали нещо за левичарство- и Ники е левичар, така че и Алечка може да го наследи. Няма лошо, детето само ще си покаже.

Сега ставам, че наближи време за хранене. ОТНОВО! Стискайте палци да няма пак сцени. smile3514 smile3511Хубав уикенд!

# 66
Танче, правилно решение  Peace А това с прахосмукачката ще го заимствам  Hug

# 67
Ууууф никакви зоологически градини повече Close разгони ми се фамилията. Мартин обаче спа като къпан през цялото време  Laughing

Оооо, аз забравих да ви кажа  Joy МиОто и той ги ражда едни  ooooh! ooooh! ooooh!
Не можело да кърмя през 1,5 - 2 часа, щяла съм да разширя стомаха на Тин и да го науча да се тъпче  #Crazy И той щял да има проблеми с килограмите като голям, то с това често кърмене се виждало,че бил предразположен  #Crazy #Crazy #Crazy Ку - кууууу ooooh!

# 68
  • България/Германия
Танче, и моята калпазанка от няколко дена ми прави сцени при хранене, а сме на шише и уж не би трябвало да й е проблем. Изяде има-няма половината и се започват едни викове, едно мятане, гърчене, ей, все едно оцет й давам, а не кърма. И аз не знам вече, от зъбките ли е, от възрастта ли, ама дано да минава по-скоро, че ще се побъркам вече...  ooooh!

# 69
Танче, и моята калпазанка от няколко дена ми прави сцени при хранене, а сме на шише и уж не би трябвало да й е проблем. Изяде има-няма половината и се започват едни викове, едно мятане, гърчене, ей, все едно оцет й давам, а не кърма. И аз не знам вече, от зъбките ли е, от възрастта ли, ама дано да минава по-скоро, че ще се побъркам вече...  ooooh!

A какъв биберон и шише ползваш за кърмата? Че все не мога да улуча размера, или е прекалено тесен и се нерви или прекалено широк и се дави...И Деа прави сцени при хранене от известно време насам. Затова обичам нощите и утрините, защото тогава суче и е спокойна, а после се почва едно дърпане, дране и т.н., без значение дали е цица или шише. И аз  като Танчето успокоявам с бял шум и така се храним...

# 70
ОФ и ние имахме период,в който не искаше ни от гърда да суче,ни от шише-в чудо се виждах,направо ми идеше вече от терасата да се метна.Хранеше се на половина и се почваше едно въртене, опъване и пищене до захлас.Смених няколко биберона за шишето и сега,да ЧУКНА НА ДЪРВО,нямаме тоя проблем,да не чуе дявола,че... ooooh!.
Мисля,че трябва да се намери биберон ,от който бебето иска да суче-има значение формата,ширината на отвора.

# 71
Само минавам да се разпиша,за съжаление тези дни нямам време много да чета Rolling Eyes
Ние сме добре махнахме още едно хапване,вече ядем 5 пъти,още е злояд Явор но поне качва Praynig.Яде си ръцете много ,но аз търпеливо ги вадя и давам бибката.Много се гордея ,че си изгради режим и много стрикно го спазва,пък и се приспива сам newsm44.
Аз вече започнах да чета за захранването,защото нашата педиатърка каза,че на 4 месеца ще почнем да го захранване ,не е на кърма та мисля,че е удачно- има ли други мами които ще захранват рано?
Иначе Явор започна много да "бърбори" и да се смее Heart Eyes

# 72
И аз съм се наточила след 4 тия месец да и дам примерно... картоф  Joy Joy

Ама тя отсега примлясква като ме види нещо да ям, няма да го лишавам детето я  hahaha
 Благодарение на биберона не си яде така много ръцете, май от около седмица даже никак, сега е фенка на... вкуса на одеалцето си  hahaha . Това е положението!

Само се чудя кога най-после ще почне да се мята от корем на гръб и обратно, засега само пада, дори и да е умишлено от поза на лакти по корем в поза по гръб  newsm78

И се надявам скоро да се научи да си взима и лапа сама биберона, че и това ми писна.... Mr. Green Ми, тъй де, да не ми писне и да я оставя да си гълта юмрука  baby_neutral

# 73
Айде и моят мъж ме ядоса  smile3515
Къпем бебето и той без да каже нищо излиза...Връща се след няколко минути - ходил да гледа телевизия   ooooh!   Close
После като му казах, че съм ядосана, ми казва - "Е, какво да те гледам как я къпеш?"  Shocked
Утре вечер той ще я къпе, а аз ще гледам тв - това е  Crossing Arms
Уф, как се ядосах.  Crossing Arms

# 74
Ето обещаните снимки от фотосесията дело на татко ми  Wink
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31191412&l=97e5ddde06&id=1048664514

Пламче, не се ядосвай! То явно все ще ни изненадат я с реплика, я с действие нашите мъже. Какво да ги правим  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт