Ние се завърнахме, след 2 прекрасни дни, на едно чудесно място ! Зверски ми се спи, ще се опитам да полегна!
Естествено ми липсвахте
, за това минавам първо да се обадя
! 

Алекса от няколко дни се маймуни и не иска да суче. Захапва с 300 зора и много лъгане със залъгалката. Само плаче и изобщо не си затваря устата да захапе, а се дере с пълно гърло. Днес обаче вече беше върхът. В продължение на 2 часа почти рева, не искаше ни цица, ни биба, само шишето с водата. След хиляди опити да я накарам да захапе и засуче се сетих да пусна запис на шум от прахосмукачка и чак тогава се успокои и засука. Направо нервичките ми отидоха. Решила съм да спирам да й давам водичка от шишето, защото там й е лесно, само пуска, не се налага да суче и после не иска на гърда. Връщаме се пак на лъжичка. Аз до 2 месеца й давах по 2 лъжички вода след хранене за изплакване само, а от шишето пиехме глюкоза за жълтеницата. Сега глюкоза вече не пием, така че забравяме за всякакви шишета. Край!
Хубав уикенд!
разгони ми се фамилията. Мартин обаче спа като къпан през цялото време
МиОто и той ги ражда едни

И той щял да има проблеми с килограмите като голям, то с това често кърмене се виждало,че бил предразположен
Ку - кууууу

.
.Яде си ръцете много ,но аз търпеливо ги вадя и давам бибката.Много се гордея ,че си изгради режим и много стрикно го спазва,пък и се приспива сам
.

. Това е положението!

. Препоръчани теми