Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
star hahaha hahaha hahaha

Обади се ако ще се моташ из морската. Аз отивам първо да диря една докторка в кожна клиника и после се понасям към морската.

Днес не знам до къде ще я докарам ! На фризьор съм в 13h , после може да почерпя майка ми с едно кафе, после съм решила да се депресирам, и сигур ще се прибера  Whistling !

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 11:05 от star

# 151
АЗ ПАК ПРАВЯ ОТБИВКА ДА ЧЕСТИТЯ И НА НАБОРИТЕ НА ВАЛЕНТИНА.ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!
СВЕКИТО БЕШЕ НА ГОСТИ И ГЛЕДА МАЛКАТА ,НО ПАК НЕ МИ СТИГА ВРЕМЕТО  Embarassed

# 152
НИКА НАШИТЕ ВОДОМЕРИ СА С ДИСТАНЦИОННО И ГИ ОТЧИТАТ ОТВЪН  Twisted Evil УЧУДВАМ СЕ ,ЧЕ В СОФИЯ Я НЯМА ТАЗИ ЕКСТРА.

# 153
Маргаретче, може да. Много често бебетата са по-нервни точно привечер. З00 гр. какво е това, наддаване за месец ли? За колко дни, ако е така, май не те разбрах?

То ти ако си хипопоМАМА, аз съм МАМутка  Mr. Green

Стар, хубав план, ама мож пропусна подточката с депресирането. Сигурна съм, че ще си прекрасна след фризьора  Hug

# 154
  • До Балкана
ДД!
Толкова е топло при нас, че аз се настройва на тази вълна

Та с нея да ви пожелая успешна седмица! Hug

# 155
  • София
ДУ!!!

Честита месечинка на бебоците! И Ясен прави 3 месеца днес и майка му пак не му е направила торта Rolling Eyes..Забърках една виртуално Mr. Green

Нещо не съм в час тия дни. Сутринта тичах до банката да си взема личната карта...преди празниците съм я зарязала там ooooh! Снощи за малко да хукна с Ясен към спешния център в квартала. събличам го за къпане и гледам огромно лилаво петно над дупето Shocked... Облякох го и викам на мъжа да се оправя и да тръгваме към спешния център. докато аз хвърчах да се оправям, мъжа ми го съблякъл и измил. Оказа се, че от един етикет е пуснало и оцветило ooooh!...Мислех си, че не се шашка много ама се оказа, че и аз съм си шашната Whistling

# 156
  • София
Здравейте момичета,
честити месечинки на всички малки бебчета! Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!
Днес си подадох документите за майчинските за остатъка до 410 дни, прибрах се на бегом от 4-ти км до Младост 1 с количката и съм трайно каталясала, а след малко съм на открит урок по народни танци на каката, заспивам права! Crazy
Звъннах на педиатърката - за момента ваксини НЕМА. Но така или иначе сме в събота на консултация, така че ще пиша дали  не са случайно пристигнали.
Ника, като спомена топломери - само като си помисля, че ще ми развалят разходката и ми става криво...  а като ги знам какви са тутльовци ... трябва да хвана баща ми да ги чака, мдам, решението е взето Simple Smile

Хубави разходки ви желая   bouquet

# 157
  • София
Здравейте и от мен! Тъкмо се прибираме от консултация: +2 см (59 общо) и +700 грама (5300 общо). Мадам доктор каза, че било добро наддаване, особено щом си спяла от 21 до 7 часа спокойно, значи и стигало. Само дето точно тая нощ Ели ме изненада с едно неочаквано събуждане в 5 часа сутринта, а за капак на всичко си бях навила часовника да стана в 4, за да се цедя, да стимулирам лактация. И тъкмо се бях потила половин час над ръчното цедене и предвкусвах как блажено ще си доспя - Еличето наду гайдата, а циците ми вече поизпразнени  #Crazy Confused Явно доста от дечицата ни преживяват скок в растежа точно в този момент. От два дена малката се храни ужасяващо - захапе, смукне, дръпне се, захапе, смъкне, дръпне се и така, докато зърната ми станат на мекица (а едното още от родилния дом ме боли, та гледам звезди посред бял ден #Crazy). Хайде да минава по-скоро тази криза вече!

Друга информация от педиатърката - Пентаксим им обещали след 15ти, ама дали щяло да го има реално, не се знае. Между първи и втори прием тможело да се изчака 45 дни, а между втори и трети - 60.

Кристинче, много се радвам за вас!!!  Simple Smile

# 158
Здравейте!

Честити месечинки на  Ясен, Ния, Мария, Валентина, Яница и Иво!   bouquet Да са живи и здрави и да радват безкрайно мама и тати! Поздравявам ги с две картинки от любими мои детски филмчета:

Мяу, усещаше се липсата ти сред редиците.  Wink Hug

Аз днес се поглезих с педикюр, а сега излизаме да купим подарък на моя баща, който утре е рожденик. Нямам време да ви чета подробно и да се включа по темите, но ще наваксам. Хубав ден, мацки!

# 159
Здр мацки!
Аз пак се позагубих, но нещо пак съм в черна дупка. С тия килца - мани, мани. Смъкнала съм всички преди раждането, но имам мнооого от дълги години на грухтене.  Я ми дайте линк към вашата отчетна за 90 те да се включа и аз, че мъжото скоро ще ме изхвърли от нас.

Део от три дни е с някаква задна хрема пуста да опустее и ся ще го водя на лекар след малко. Иначе е голям биберон - гука, пее, пищи - изобщо пълна програма. Заспива си сам в леглото по свяко време - бе какво да искам повече. Ма каката ни една хала неземна като влезе с трясък и го буди детето.
Иначе почти отказахме седмото ядене. През вечер се буди да яде в 24:00. И спи после до към 6 4аса. А Аз това храненен го изцеждам и замразявам. Много се радвам, че ще мога да посъбера за зор заман.

Утре ми идва поръчката от НЕКСТ най накрая и нямам търпение да си видя нещицата. После ще ги показвам.

Офф това е. Много ми е съклетно нещо. Не ми се пише. ААА да- ще се записвам на курс по фотография - много съм се запалила отдавна, но чак сега нещо ми прищрака.

Абе Кукла ми се губи нещо.

Честити месечинки на всички чевенца - да растат здрави и щастливи и да хубавеят още повече! Редовно разглеждам албумчетата - много са ни хубави дечицата , ейй! Няма по хубави от нашите гарджета!

Хубав ден на всички!

# 160
  • София
Аз пак изгорях.  smile3516 Тамън се обелих и новата кожица и тя замина.

Мяуче, сигурна съм, че няма да се влошава Люската!
SUNNYTA, бързо да минава хремата на Део!
shomire, предлагат се и тук такива водомери, но нашите не са с такава екстра. Като им дойде времето за проверка /нали на всеки 5 г. ги проверяват/ направо ще ги сменяме и това е. 

# 161
Значи Ника ,при Алексиев сме в петък (14.05) - 17:20ч, след това ще пиша какво, как и защо. А, и друго - мажи ги тия рЪцЕ с некво нещо против изгаряне...аз така вече, че и в мене си го нося, на нищо не прлича тая работа  Whistling После на морето ще има срам  Crazy

# 162
  • София
Добре, Теди, ще чакам с нетърпение да кажеш какво е казал тоз доктор.
Ох, ръце, лице, врат, гориии, болииии... Ще се мажа верно, егати времето - на сянка е хладно, на слънце изгарям.  Crazy

Това пък дребното нещо се разкашля и разкиха сега, аман.

# 163
После на морето ще има срам  Crazy

Ако ни огрее  Mr. Green Twisted Evil

# 164
  • София
После на морето ще има срам  Crazy

Ако ни огрее  Mr. Green Twisted Evil
Моите братя тактично си мълчат по въпроса. Нещо бягат по тъч-линията ми се чини.  Mr. Green Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт