Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 483
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
 Hug
Честити месечинки днес на всички сладури,да са живи и здрави newsm51
Аз днес водих малката на лекар,че кашляше,и се оказа че имало някакъв вирус,за сега обаче положението не е страшно newsm78,на всички грипозни бебковци,бързо оздравяване Peace
Много са сладки всичките ни бебенца,досега ги разглеждах,Съни а  твойта мома май води класациите Hug
Стар,абе отдавна не съм те засичала в морската,губиш ми се нещо newsm78
Карли,финна мадама ще е твойта Ели май Simple Smile Heart Eyes
Безоблачна седмица на всички мадами и успех в диетите fingerscrossed

# 166
Меигелина, там съм си бре, ама се крия зад храстите  tooth, не че е успешно, то с тия размери  Tired !

Днес пропуснах, търчах по центъра , беше жежко доста, Рая ме дразнеше, но онова с депресията не ми се получи  Grinning. Пробвах, ама много ми е слънчево, тра - ля - ля ....

Вече съм с нова прическа , може да се фотна и да покажа , не че е кой знае какво  Blush !

# 167
  • Бургас
Плачевен резултат ми показа кантара.
Знаех си,че не трябва да го купувам.
Вече съм +3 кг. към теглото ,което имах няколко часа преди да родя Димана. Баси....  Mr. Green   261uu

# 168
  • София
Здравейте, дами!  newsm51

Пфюу, свекърите си тръгнаха.  newsm18 newsm18 newsm18
Не че толкова са ми пречели де, ама все пак... Не мога да понасям чужди хора вкъщи за повече от няколко часа.  Blush А и те са едни превземкиии...  Tired През цялото време броях дните (на моменти и часовете Whistling ) до момента, в който ще ни лишат от присъствието си.  hahaha Донесоха куп излишни неща за вкъщи, включително огромен 7-литров гювеч  Shocked (да съм имала  Tired ), комплект чинии/чаши и т.н. от дуралекс (много мразя, но за свекърите е символ на престиж да притежаваш такъв Tired) и комплект прибори за хранене, купен в далечното минало от бабата на мъжа ми (мисля, че когато се е родил).  ooooh! Всичко гореспоменато естествено се помещава (оттук до края на дните...) в склада.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На всичкото отгоре на Диди нещо ѝ  стана (склонна съм да обвиня влиянието на свекърите върху нея, влиянието на свекърите върху мен И нещо като криза на растежа) - страшно нервна е, реве през деня на всяко ядене (а преди с дни не ревеше), през нощите се буди през 2 часа (а преди няколко дни я хвалех за дългите паузи)... И така 3-4 дена вече  smile3517 Дано се нормализират нещата.  Praynig Според майка ми (която също намери време да се отбие за няколко дена на път за друго място  Tired ) ако това продължи още няколко дена да съм давала АМ на Диди. Как ли пък не!  Crossing Arms Можело да ѝ е писнало на Диди вкуса на кърмата ми, отсече тя.  Tired

(В резултат аз съм нервна, недоспала, писнало ми е от всичко и ми е крив света  Crossing Arms )

Всички болни дечица да се оправят!  Hug

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 20:26 от Юхуу

# 169
Абе Юху  #Crazy майка ти ме утрепа просто  ooooh!
АМ е много по-сладко, свикне ли на него Диди няма съвсем да иска кърма според мен  Sad

# 170
  • York
Юху, не се притеснявай ще мине и това. Само незнам кога - при нас продължава вече 7-8 нощи  ooooh! Аз съм хронично недоспала, а всеки опит да поспя до по - късно или през деня се проваля още в зародиш  Tired
Стар, днес видях една дама да бута Стас по центъра, а то каква била работата - майка му се разкрасявала  Peace

И като за последно да помоля да престанете да говорите за килограми! Аз съм подвижен свинекомплекс  Mr. Green

# 171
Аз днес ходих до работа и какво мислите - разбрах че тъпата счетоводителка въобще не ми е подала документите за майчинството, а болничния ми изтича днес. През юни щяла да ги подаде, а кога ще взема пари - това не е важно. #Cussing out А за какво ми иска акта за раждане преди два месеца така и не разбрах. Close Сега утре отивам да си ксерокопирам акта и да попълня декларациите и да и досаждам, барем ги подаде до края на месеца. Нямам думи направо.

# 172
  • София
Абе Юху  #Crazy майка ти ме утрепа просто  ooooh!
АМ е много по-сладко, свикне ли на него Диди няма съвсем да иска кърма според мен  Sad

Абе Диди си харесва и кърмата, и цицата.  Mr. Green Нали я виждам - ако се случи да (по)върне малко кърма, всмуква обратно каквото може - да не остане зян.  Crazy А и си цока за удоволствие понякога.  Flutter Мрази биберон (предлагах преди чай на Хип) и залъгалка (3 различни - не ги ще Naughty). Просто е нормално да е малко по-нервно сукането в присъствие на хора или в случая, при струпване на любопитни хора наоколо. Аз АМ нямам и намерение да купувам  Naughty засега (не знам по-нататък при захранването дали да се дава или не с храните, не съм си чела домашното по тази тема  Blush , а и ми е рано, май... ).

Ето на какво лежи невероятният майчин съвет (хъх...). Майка ми ми разказва, че когато аз съм била на 2 месеца и нещо (както е сега Диди), съм почнала нервно да суча и да се извръщам от цицата. А майка ми забелязала search, че кърмата ѝ била синкава на цвят. Тогава някаква лекарка (не знам педиатърка ли, каква била  umnikuu) ѝ казала, че това е признак, че кърмата е нехранителна и незабавно да почнела да ми дава АМ Naughty. Почнала майка ми Tired, ама аз съм търсела цица, но тя пък ми тикала винаги АМ и така опитът ѝ за кърмене претърпял фиаско.

Аз ѝ заявих, че на мойта кърма ѝ няма нищо и Диди се чувства и изглежда чудесно, хранена по този начин и нямам намерение да променям нищо, просто ще съм търпелива и ще изчакам тази криза да отмине (както изчаках и кризата с гостите да отмине  fiuuuuuu)

Бръмби, моят болничен също не е подаден newsm66 (този от педиатъра), а изтича след някой друг ден.  newsm77
Никой не го интересува аз с какви пари живея!  Crossing Arms Аман от тези счетоводители!  ooooh!

# 173
Отчет от ортопеда - Йо има 6 от него  Wink. Всичко е наред с една дума.

Половината задачки успях да свърша, утре продължавам.

Стели, дай да видим новата фризура  Wink Hug.
И аз обмислям ходене на фризьор (срещу нас  Crazy), но още се чудя дали по-къса да я направи или да не реже много и да започна да се връзвам въпреки че не си падам Whistling. Косата ми оскуба моето съкровище и не може повече така.

# 174
ОХ, уморих се да опъвам баирите и май слънценто ме е пернало и ся съм гроги Tired Tired Tired и карам на автопилот,ще ми се да спяяяяя-малкия сам ще се гледа тази нощ! Crazy

# 175
Определено ограничавам разходките до час дневно... Това дете спа 30 минути и рева още толкоз в захлас...
Ще чакам по-добри времена...

Балеринке, как си душо?

# 176
  • София
Юхууу, сигурно не ти е смешно, но аз се разсмях с глас, много готино си го описала!  Joy За АМ при захранването - според мен не е нужно щом си имаш кърма - всички кърмачки около мен си правеха манджите с кърма за достигане на предпочитаната консистенция.  chef
Стар, фотни се, де! Честита прическа!  4470

Рали, браво за шестицата на Йо!
janichka, приятна почивка!  Laughing Мен не просто ме е пернало скапаното слънце, ми съм червена като домат.  Sick
s.newa, дано скоро настъпят по-добрите времена, че си е друго през лятото вечер да си останете до късно някой път на цаца и бира, а бебето да си спи кротко в количката.  bowuu
По този повод - комарник според мен ще ни е нужен, ако някой намери моля да сподели къде. Борис нямаше и често биваше нахапан от комари и полазван от всякакви гадини вечер по кафетата.

# 177
Фризурата не е нещо особено, ще се заснема утре, ама ще ви разочаровам... Подстригах е на черта, доста я скъсих просто !
Стас така ме скубе, че ми иде да се обръсна  Mr. Green.

# 178
Уф аз се предадох...преди малко дадох за 1-ви път АМ на малката...просто милата вече кой ли ден поред се дере и аз се предадох... Sad Забърках и 180 гр...не успя да изяде всичко и веднага милата отнесе в страната на сънщата а аз си останах с гузната съвест  ooooh! Tired

# 179
  • София
Ради, 180 гр. са и много, знам, че на някои кутии пише така.  Peace Макс яде 140.

Общи условия

Активация на акаунт