Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 132
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Записче. Simple Smile

# 601
Уф, то мойто дяти или не спи или кат откърти...

Плами, Hug, важното е, че Лори е добре  Peace

Юхуу, мислех си, че може да си открила нЕк'ъв чалъм за по-лесно разхождане, ама нейсе.... Да растат тез бръмбъзъци, че вече едвам се държа, нервите ми опнати кат струни...

Пух, Мики, големи сладкишчета са Сиянка и Явор  Hug

Деа не се обръща още, от време на време като е по корем и пада на една страна и се обръща, но това не го броя...
Обича да се наддига до седнало положение, като я държа за ръце, но не се напъва още. Много е по-различна от брат си, той беше от децата, които не седят на д-то си и рано седна, рано проходи, а тя е по-спокойна в това отношение.

Да, времето е ужасно - вятър, ама силен...
Изпратих мъжете на детски рожден ден, представяте ли си, толкова съм изкукала, че пропуснах на кръщелника си рожденния ден  newsm78 Ни знам коя дата сме, ни кой ден от седмицата. То това мойто на нищо  не прилича...

Харемче wavey

# 602
И на мен ми писна да видя вкъщи, изгледах де що филм се сетих. Close Искам навъъъън! Поне по магазините на закрито да ме поразведат, ама никой не се сеща.. Confused

Алмисан? Видях го в нета и ще го купя щом свърша аура слима, че още имам от него. Иначе тоя даже излиза по-изгодно. Загрява ли? Всъщност ти как се мажеш?

Бобиш, знаех си че няма поводи за притеснение за шишарко. Grinning

Бръмби този загрява много повече от другия Naughty
Аз се мажа веднъж на ден, първо разнасям с ръце след това с един масажор от тези на Орифлейм(намерих го случайно при майка ми), слад това се увивам със фолио и отгоре слагам от тези колани дето отвътре са гумени, а отвън платови, после се качвам на пътеката и така.....абе определено има ефект.
Само че след като се намажеш с този крем, кожата става рак червена от въпросния 'затоплящ ефект'.

# 603
Ника,засега по 2 пъти на ден се витаминизираме.

# 604
  • София
Леле, Бръмби, Кристинче, здраво се потите!  Hug
Мен ме мързи и си измислям само оправдания, за да не почвам да се потя и аз (то мойто потене ще е в мноооого лека форма, де Wink ) - да спрат да ме болят ребрата, да стане по-топло, да спа поне по 6 часа в денонощие...  Crazy сега съм на вълна "да ми дойде цикъла"  Whistling

Иначе от дума на дума с това разнасяне на Диди корема ми почти се стопи и съм на 4-5 кила от стартовите.  Flutter А аз качих над 20...  Blush Иначе целта ще ми е -5кг от стартовите - значи към 9-10кг общо.  Rolling Eyes

Стискам палци на болните бебоци да се оправят!  Peace

п.с.: Мяуче, много си готЯна!  Peace И с тия скули... мале-мале. Напомняш ми на М.Пфайпфър от някой си Батман (жената-котка, мрррр...  Crazy )

п.с. номер 2: Диди не може главата си да вдигне още като хората, камо ли да говорим за обръщане.  Mr. Green Мързи го детето, не че не може. Но е по-лесно да си обърне главата настрани и да си полегне госпожицата.  Crazy Може да си обръща на двете страни... главата.  Grinning Иначе задника си вири бая и а-ха да тръгне пълзейки. Ама пуста кофа - тежи...  Crazy А, да... много е силна с краката и ръцете - само ги размахва енергично. Когато ме уцели с краката усещам доста сила...  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 18:05 от Юхуу

# 605
  • Бургас
Плами, браво на Лорката, колко добре се е държала.  Hug Аз не мога да си представя моето да стои гладно  Mr. Green

Мяуче ,и на мен ми харесва прическата ти  Hug

Тук днес няма слънчице,но не вали и ходихме на разходка,после до болницата на профилактичен преглед ,пък и да се видим с любимата ни докторка/ не педито по ЗК/ . Всичко е ок, Димана е 5900гр. ,качила е 800 гр. за месец .

Явор и Сисето са мноого готини.

Юху, Диманка и тя си има моменти на рев в количката в последно време.Вече не смея да я извеждам много надалеч ,а и като излизаме съм си сложила в багажника на количката едно кенгуру. Иска да разглежда наш`та, надига се и иска да гледа навън.
Слагам я за 3-4 мин. в едно полулегнало положение на количката,но все забравям да питам д-ра по колко време е редно да е държа така.

# 606
  • София
Майчета, я да ви питам аз.
На малката започна да й пада косичката, като на места се получиха почти плешиви петънца. Това нормално ли е? Четох, че да, ама все пак да се консултирам и с вас. Hug
Мяу, не ти видях новата прическа...  Но пък всички сте качили страхотни снимки на бебоците.  Peace Ще трябва и аз да кача на малката Деа.  Hug

Спокойна вечер от мен Hug

# 607
  • offshore & overseas
Аз пък имам ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ОТСЛАБВАЩО И СТЯГАЩО ДЕЙСТВИЕ на Дева, но още не съм се мазала, защото видях, че има кофеин (склонна съм да вярвам, че е безопасно, но защо пък да поемам риск), а и не изпитвам потребност, освен за да не ходи зян. На Лъвю в аптеката му го продали вместо онзи против стрии и го убедили, че търси именно това, още докато бях бременна. Той пък въобще не го и погледнал. Идеше ми да му го предложа той да се маже, но се въздържах, за да не го обидя -- инициативата беше негова, тъй или инак. Mr. Green

# 608
Оооофффф, мъка, мъка, мъкааааа... Close

# 609
Плами, браво на Лори! Радвам се, че е добре беболинката. Hug
Мяу, много ти е добра прическата, отива ти. Hug
Елидам, мисля, че е съвсем нормално да й пада косичката на бебка, не се притеснявай. Hug
Съни скай, добре расте Диманка, браво!
Танче, Пилио, и нашата Алекса е от тези бебета, дето не искат да лежат. Така сме от 2-ри месец, иска все на крака, да се друска, да се хоцка. Laughing Още не се е обръщала от гръбче по корем,, но пък иначе е доооста шавлива, не спира и за миг, постоянно мята я ръце, я крака, я глава. Много смешно си вирчи крачетата, направо на повече от 90 гхрадуса и се дупи. изобщо не може да стои завита с одеалце.

# 610
  • offshore & overseas
На Бръм й е доста скучно, види се. Party

Аз забравих да упомена, че и Люс не се обръща още, аз не я и стимулирам по никакъв начин. В редките случаи, когато я слагам по корем, надига дупе като гъсеничка, аха да се плъзне по дивана, ама тц... Иначе и тя се напъва да седне и насмалко да се изсули от кошницата за кола няколко пъти -- хич не й се седи там, както и където и да било. Драганов ме предупреди, че вторите дЯца по-бавно се развивали, щот били по-спокойни (то, тръгне ли да се обръща, край и на моя рахат). Мисля да му повярвам. newsm78

Косичките капят с различна интензивност, на някои бебешоци окапват изцяло, а при други само се увеличава храсталака. Калина беше с тотално гола тиква още на 2 месеца, сега Люсил е на райета, кичур тук и кичур там, а отдолу расте по-светла коса, та изглежда почти плешива с един перчем отпред за разкош. Обикновено повече капят онези косички, които се сменят с по-светли (с много по-светли). Косата на Халюшка от тъмнокестенява премина към руса. Така сочи моят опит. bowuu

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 19:13 от Мяуче

# 611
  • София
Елидам, аз доколкото знам е норамлно бебенцата да имат такива плешиви петънца. Виждала съм разни бебчета без косичка там, където лежат. И на Ели започна да и пада косичката, но не личи много да е оредяла, само по космите на възглавницата се ориентирам.

Иначе и нас ни застигна плача в количката, преди винаги кротуваше на разходка, а сега....  #Crazy Тая седмица беше ужасно - тъкмо стигнем до не много близкия парк, тя надуе гайдата, и то така, че нищо не я успокоява. Тръгвам аз на тъгъдък да я прибирам, тъкмо наближим блока, гледам я - тя заспала. Прибера я, събужда се в момента, в който количката спре и хайдееее, дай да ям  #Crazy

Иначе днес най-накрая и сложиха Пентаксим, педиатърката каза, че и Синфлорикс можело да ни сложи, но по нейно мнение било по-добре да се слага след навършване на госдинка на детето, да не се застъпвали с Пентаксима, че мнгоо се натоварвал организма.

За проблема с акито, за който ви разпитвах (припомням - Ели е като със разстройство откакто се е родила) - предложи ни да и даваме по половин саше Ентерол на ден, съдържало пробиотици, които се надява да и регулират чревцата.

А вчера бях на концерт на AC/DC  Laughing Twisted Evil Laughing - суууупер ми се отрази, защото откакто родих ме е страх да оставя някой друг да приспива бебка, съответно вечер не съм излизала от нас. Много се притеснявах за Ели, но тя се е държала геройски, само малко се е цупила на шишето с кърма, явно си предпочита цица, но все пак най-накрая го е изяла и е заспала като доволно прасенце  Simple Smile Така че мама вече ще излиза с приятели от време на време  (УРА!)

# 612

здравейте момичета,честито на всички които празнуват днес,честита нова прическа Мяу,много добре изглеждаш,на болните бебоци бързо оздравяване.Ние сме добре всеки ден сме навън и само прочитам по малко,днес духа вятър и не излезнахме ,иначе е топло времето.
сложих малко снимки в албумчето да ви запозная с моите принцеси ,нещо не можах да направя връзката
елидам, каката се роди с коса после и опада и беше напълно плешива до към годинката;
ние още не се обръщаме ,мъчи се и много се ядосва че не може да се обърне.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 19:18 от дими32

# 613
  • София
У нас е мъка, Бръмби, Макс е мнооого крив, и аз съм крива цял ден затворена вкъщи.  Close

На моето чаве също му пада косата и има плешиво петно отзад от лежането.  bowuu

Бобиш, мерси за отговора!

# 614

Общи условия

Активация на акаунт