Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 22 906
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здрасти, мацки Simple Smile

Плами, дано бързо се възстанови Лорката, както и Люсил да се оправя, че нашите госпожици трябва да са 6   bouquet

За обръщането -  Матю засега прави 90 градуса наляво, надясно още тренира  newsm32 Той от ден 1-ви си е яко шавлив, та от сега ни взима акъла. Като започне да се мята, едва го удържам намоменти.

Иначе аз да попитам - мазотите ли се с нещо за заличаване на стрии? Някъде се подмяташе некъФ продукт вълшебен из разговорите едно време, ама пуста памет маймунска...  newsm78

# 616
шушката седна,както си лежеше на корема ми и седна!
Иначе и тя има плешиво петно на главичката

# 617
Memoria, аз мажа с олио на юсерин, поизбледняха ама са си стрии Tired Казаха ми,че никакви мазила не помагат, решението било киселина или лазер и кат ша зема да проверя как стоят нещата, че ми се снишава самочувствието стремглаво кат си загледам набразденият корем - 4-ти постоянен месец  Sick
Аз се чудя ако мажа с крем за заличаване на белези дали няма да има ефект  newsm78 Защото тя стрията си е като белег  Rolling Eyes

# 618
Спрягаше се някакво вълшебно средство на Биодерма, но не му помня името. Иначе аз не вярвам с каквото и да се маже човек, че ще се заличат, но и малко да се поскрият пак е нещо. Аз съм щастливка, че пак нямам стрии, благодарности на вазелина.
За мое най-голямо съжаление казаха че утре пак ще вали. Аз съвсем ще откача.

# 619
Бръмби,и не само утре... Sick

# 620
Момичета мерси за милите думи за моето момче   bouquet
Мяу фризурата е супер Peace.
Бръмби малко ме обнадежди ,ще ми драснеш ли къде ходиш на тези процдеури(може и на лични) да поразпитам.
Момичета май върлува някакъв грип,малката на сестра ми е с температура и болки в корема,на близки приатели бебенцето (5 мес.) е в болница с повръщане,разтройство и температура,а и бащата на мъжа ми сега се обади да му носи Явор лекарства и той с Т и разтройство ooooh!

# 621
Е.ахти адното време #Cussing out
Добре че майка ми изяви желание утре да гледа малкия цял ден, та ще се разходя малко иначе съвсем ще изперквам  #Crazy
То диета и стоене в къщи са две несъвместими неща!Изядох около 5/6 салати и вече ми се гади от зеленчуци и месо Sick

На мен ми се намериха едни парички и мисля да купя на Тутонеца лятна количка, ние имаме комбинирана с три коша и едва ли ще ми трябва това лято, но защо пък да не си ги сменям, така или иначе ще трябва да се купува newsm78
Харесала съм си тази http://www.kasidabg.com/o-spider-ocean-mutsy.html
Дайте мнение...някой да има отзиви за нея??

# 622
Аааа забравих, Ника нали близнаците на брат ти имат Макларън??
Доволни ли са?
Чудя им се и на тях...дали са маневрени?За мен това е най-важно, дори пред килограмите.

# 623
  • София
Кристинче, бръкна ми право в сърцето - една от любимите ми колички.  Crazy Бях се навила да я купувам за големия, то още не е късно да откача де, и мъжо да ме изгони барабар с количките.  Crazy
Моите наблюдения са - за по-голямо детенце е - има някакво полуседнало положение. Има начин да легне до долу, но пък сенника не пада назад и остава да виси самотен във въздуха, а откъм главата на детето остава открито /дано ме разбираш, иначе сенника може да се маха изцяло/. Сенника като цяло е малък и определено без хубаво голямо чадърче няма да стане.
Сгъва се невероятно компактно.
Много е маневрена, аз качвах големия когато тежеше към 13кг. и въобще не се усещаше, че вътре има дете. Иначе за лятна количка не е много лека - около 9-10 кг.
Ей тук някой си е направил труда да обясни всичко подробно
http://strollersandprams.com/strollers/451/Mutsy-Spider/review-1.html

Ти защо не погледнеш и летните на Макларън, много ги хвалят като колички и тях.

# 624
  • София
Ха-ха. Точно за Макларъните и аз писах.  Laughing
Не, брат ми има Косато /приличат си с макларъните/.

# 625
Мики, аз ходя в един козметичен салон, защото нямам някакъв проблем, а се глезя. Препоръчвам ти да го заведеш във военна болница, там имат кожно отделение с триизмерен лазер, което е най-доброто. Запиши си час и го заведи на една консултация, може да кажат, че е още малък сега за такава процедура, просто исках да знаеш, че наистина не боли, нищо не се усеща. Може да пари, но те правят предварително една проба на ръката за да установят на каква степен трябва да е лазера, така че нищо не се усеща, само го чуваш как изщраква, когато светва и виждаш светлината. Всъщност на мен много ми хареса да ходя, особено и като виждам резултата, и ги врънках да направя още един цикъл с лазера, но те ми викат че няма нужда. И сега ходя на фотоепилация. Пак е с тоя лазер, но е с друг филтър, няма отърване от мен. Laughing

# 626
Бръмби благодаря за полезната информация ще се възползвам от съвета ти и ще направя още една консултация.Но вече съм по-спокойна ,като знам че не боли. Hug

# 627
Ника, сещам си какво имаш в предвид за сенника, много тъпо са го направили тогава, но дори и това май няма ме разколебаее да я взема.Дано мъжа ми не разбере колко струва, че направо ще ме изгони заедно с двете колички.Първо като му казах, че ще трябва лятна количка, той ми каза:ми тогава защо дадохме 1100 лв за количка която има летен кош....
Смисъл сега ако я взема ще мога ли да я ползвам???Не, нон стоп но просто многпо ми харесва и едва ли ще изтърпя само да я гледам в къщи.В момента возя Калоян в коша за кола, че в коша за новородено вече не му се седи, та има ли такова положение горе-доло като коша за кола, смисъл ще стигне ли сенника до такова положение?
Ника много благодаря за мнението  Hug

# 628
  • София
Не, Крис, определено няма да можеш да я ползваш сега.
Много е седнало положението и, съвсем леко пада назад.
Ако искаш да легне повече пък няма да можеш да ползваш сенника.
Или в общи линии - можеш да я ползваш сега без сенник.  Crazy

За всеки случай първо я виж на живо, аз като почнах да я разкоствам в един магазин за да видя колко може да падне облегалката без сенник направо ги хвърлих в шок и ужас, но и продавачките не знаеха, че така става - на практика отвръзваш сивите колани от шасито и гръбчето се държи само на плата, без колани. Обаче не съм слагала дете в този случай вътре и не знам колко е безопасно. Thinking

Аз когато исках да я купувам я гледах по американските сайтове по стотина долара, беше намалена, явно са я чистили, защото сега не я откривам въобще. Трябваше тогава да я поръчам на едни приятели като си идват през лятото. Mr. Green
Мисълта ми е да видиш по чуждите сайтове каква е цената.

# 629
Ей,откраднах  няколко минутки да ви попрочета и да напиша нещо...
Тая седмица ни беше заета-ходихме на бейби йога и на бейби сайнинг(разговаряне чрез знаци).Беше много интересно и на Крис му хареса да се вижда с други бебета,а и на втория курс имаше много песни и игри-сега имаме за домашно-да учим знаци  book
Мойто момче не може да се обръща много добре-само ако е легнал настрани тогава се завърта.Но той си е с доста позагладен косъм и доста му тежи newsm30
Иначе също сме в групата на оплешивяващите,но пък каква коса ни расте само  yes
Сега за съжаление сме на амоксицилин-кашляше и кихаше и според док е със задръстени дробове-никак не ми се искаше да му давам,защото не изглежда сериозно,но Док като каза така и се притесних...
Между другото исках да кача малко снимки,но никъде не видях албума ни в началото   helpuu

Общи условия

Активация на акаунт