Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 22 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Леле Кристинче, как личи че не си от Габрово - 1100 лв. за количка ooooh! че и 100 долара за лятна #Crazy Я Калоян да става и да тръгва сам, да не се прави на ударен  Mr. Green
 Hug Не ме бийте, шегувам сА Embarassed Нещо ми е игриво тия дни Rolling Eyes От как миОто излезе от постродилната си депресия аз съм кат кон/крава излязъл за първи път на пролетна паша newsm62
Бръмби а тоз ЛАзЪр дето го посещаваш от глезотия не лекува ли и стрийките  newsm78 Би трябвало!  Thinking

# 631
  • София
Вики, аз го виждам сега албума, но тези дни и на мен ми се криеше.  Laughing
http://www.snimka.bg/?profile,albums

# 632
  • София
margarete, на 100 долара беше намалена преди година и нещо и то само у американско, в България е 565 лв.  bowuu

# 633
Ооооо Ника, отивам да са фърлА  Crossing Arms

# 634
  • Бургас
Аз се бутнах из снимките с коремчетата, много сме били сладки всички....  Hug

Уфф,аз от доста време човъркам съпружеското тяло да си купим нова кола,ама той неще  ooooh! Да сме имали пари,ако потрябват,че сега ни строят апартамента.
Ама с нашата трошка не искам да возим Димана. Но той нали е зодия Овен ,пък аз май не съм достатъчно упорита.
Даже и столче за кола си харесах - Inglesia. Как са като марка,че за първи път ги чувам?

# 635
http://www.facebook.com/album.php?aid=2057523&id=1016680420#!/photo.php?pid=31265334&id=1016680420&fbid=1411592562620
ДААААЛЧЕЕЕЕ струва ми се имаш да черпиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ако си габровка с точно тази пица  newsm68

# 636
Здравейте!
както се вижда, аз рядко пиша, но се отбивам понякога поне да почета. Малко егоистично от моя страна, но наистина нямам време.

Стар, честит празник!
Мяу, изглеждаш страхотно с новата прическа!

Чета, че някои бебчета са с диария, други акат по 3 пъти на ден, а мойто детенце е със запек и ака на 3 дни с помощта на клизма. От няколко дни и давам чай Блевит Ел, но уви! Моля, ако някой има този проблем, да сподели. Не ми се иска да я привиквам към клизми, а и ме е страх да и дам нещо през устатат, понеже засега сме си само на кърма. Спомням си, че това го обсъждахме някога и някой беше дал сок от круша, ама като знам какви са крушите сега на пазара, а в соковете пък хич я няма и е пълно с консерванти и се виждам в чудо  newsm78.
Друга тема, която ме вълнува е активната гимнастика. Мамите, които имат такава за бебетата-как я намирате, полезна ли е или е едно от многото излишни неща в бебешката индустрия!?

ами това е засега от мен.
margarete, върни се, не се хвърляй, че ще ни липсваш  Hug

# 637
О няма,няма mushmulka животът е жесток... умиране има - отърване няма дето е казъл народа Mr. Green
Пък и се надявам Далчето да ми носи пица от карнавала  Heart Eyes
Айде лека нощ, че ще ми изпросите някой "бан" Embarassed

# 638
  • София
Здравейте!
както се вижда, аз рядко пиша, но се отбивам понякога поне да почета. Малко егоистично от моя страна, но наистина нямам време.

Стар, честит празник!
Мяу, изглеждаш страхотно с новата прическа!

Чета, че някои бебчета са с диария, други акат по 3 пъти на ден, а мойто детенце е със запек и ака на 3 дни с помощта на клизма. От няколко дни и давам чай Блевит Ел, но уви! Моля, ако някой има този проблем, да сподели. Не ми се иска да я привиквам към клизми, а и ме е страх да и дам нещо през устатат, понеже засега сме си само на кърма. Спомням си, че това го обсъждахме някога и някой беше дал сок от круша, ама като знам какви са крушите сега на пазара, а в соковете пък хич я няма и е пълно с консерванти и се виждам в чудо  newsm78.
Друга тема, която ме вълнува е активната гимнастика. Мамите, които имат такава за бебетата-как я намирате, полезна ли е или е едно от многото излишни неща в бебешката индустрия!?

ами това е засега от мен.
margarete, върни се, не се хвърляй, че ще ни липсваш  Hug

И ние сме с запек, на 3 дена веднъж, преди месец беше още по-зле само с Дуфалак и свещички, сега поне не ги давам, нашия доктор каза че така ще е докато не почнем със сокчетата, просто организъма на детето си е такъв.
Що се отнася за активната гимнастика, това си е много хубаво нещо, сигурно една трета от деня си прекарва на нея, вече доста активно си дърпа играчките, научи се да си бута огледалцето, което пее като го побутнеш, спи на нея, с 2 думи без нея и без музикалната въртележка съм за никъде.

# 639
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Много хубав карнавал. Никога не съм знаела, че е такъв купон. Хем имам роднини в Габрово. А и мъжът ми за втори виШУ студентства там последните три години. Сега като си дойда ще му се разсърдя, че не ме е завел.
И при нас времето не беше от най-добрите днес, но аз се носих под дъжда с дъждобрана.
Вие до колко късно стоите с бебетата по улиците нощем. Тук е голям задух и вече две вечери аз много замръквам- все в 21.30 се прибирам. Ами като седнем на открито заведение и с приятелки му удряме една раздумка.

Днес всички бебета родени на 04.02.2010 имат юбилей Laughing Laughing- правят 100дни. Честито! newsm67

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 23:14 от Нарцис

# 640
  • София
Ах че готино им е било на габровци!

Съни, понеже си написала "Inglesia", ако става въпрос за InglesiNa - много хубава марка е
http://www.inglesina.com/en
А иначе мъжо ти е прав - по-важно ще ти е да си довършите жилището - представи си - хубава баня, готина кухня, розова детска... Ако не се возиш нон-стоп в колата не се ядосвай.  Hug

# 641
  • София
Нарцис, ние нямахме вечерен час с големия, щот нали едно дете, не бързаме заникъде. Само дето не сме усъмвали по улиците.  Embarassed Той си спи в каляската, ние си хапваме и пийваме, ех живот, живот...

# 642
Благодаря за отзивите по моето чаве Hug
Приспах малката,пих две чаши бира,лакирах се и мисля да отпращам към страната на сънищата.
Сияна също още не се обръща,но толкова рита и мята ръце,че нощем колкото пъти стана,толкова пъти я намирам напречно в леглото Crazy
Мушмулче  Hug Ние взехме активна гимнастика,но засега Сияна и отделя 10-тина минутки и и омръзва.
Защо не пробваш да хапваш ти разхлабващи храни и може да помогнат и на малчо.
Ника с това описание се замечтах и аз за наш дом!Дано ни се сбъдне скоро,че Сияна да си има такава розова детска.А на мъжа ми му се отдава рисуването и каза,че цялата ще я орисува.Ех мечти...

Лека нощ мацки Hug

# 643

Мушмулче, моята Али също не акаше изобщо самичка. На 3 дни правех клизми с термометър. Не ни помогна ни Дуфалак, ни нищо. По съвет на мамите във форума и особено на Шаманчето започнах да закусвам всеки ден с овесени ядки, да пия сок от круша и да хапвам сушени сливи. Сокът и сливите не ги консумирам редовно, но ядките не ги пропускам. От известно време Алечка се изаква самичка, даже ака редичко, някой път на 1-2 дни, някой път на 3-4 дни, някой път по 2-3 пъти на ден, различно. Но важното е, че ака сама, поне засега.
За активната гимнастика- мисля, че е индивидуално при всяко дете. На нас Ралипо ни подари една много свежарска гимнастика и ден през ден слагам Алечка за по 10-15 мин на нея да свиква. Е, още не е почнала да посяга да пипа играчките, но се заглежда, особено като ги мърдам или като дрънкат.

# 644
Ника, явно ще се откажа, от нея де...вече съм решила че искам нова количка!
Яко ме е тръшнала бебешката индустрия Crazy сигурно до като Калоян стане на 2години ще имам около 5-бр.Някой ден сигурно ще ме е яд....ама като не се харесвам в момента как изглеждам, не искам  нищо да си купувам, та все някъде трябва да избие моята мания за харчене на пари Mr. Green Добре , че мъжа ми е много зает и 'залупен' ,та не обръща внимание на 7-те шкафа с дрехи на Калоян Blush
А ти Макларън ли искаш да си вземеш?

Преди малко излязох на терасата да подишам въздух и к'во да видя-двама мъже пикаят в цветята ми #2gunfire  яко им се развиках-селяци такива...точно тук ли ще си вадите п..ките да пикаете??? А те вдигнаха панталоните и бегом в колата, а на колата пишеше полиция Laughing сега ще взема записа от камерите и ще ги пусна в youtube, може и малко zoom да дам hahaha
Хайде лека нощ на всички:) ,a аз си пускам една сериика na True blood.

Общи условия

Активация на акаунт