Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 22 899
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
ДД   bouquet
Roroana, много съжалявам за този ужас дето сте преживели... Аз за това много се дразня, на тези дето измислят историите за отвличане,че ги и разкасяват до  Sick То е ясно, че децата ни не са в безопасност ама след тия глупости сега скрие ли се зад ъгъла малката и ми спира сърцето  ooooh!

За количките аз имам завещани три колички ,едната дори три в едно, всичките са хубави, прекрасни са, ама така или иначе миналата година се принудих да взема едно бертони (за 90 лв.), дето пада да край облегалката и се родих:) 5 килиграма е сгъната и не заема толкова място в колата,че аз и на море ходя и до Габрово и като взема и леглото - става и за голямо дете и за малка и не ми пука избеляла ли е не е ли  Mr. Green

# 661
Пффф, как се радуха тука, никакъв плаж няма да видя май  smile3506

# 662
ДУ, душички!

Мерсаж на Звездичката и теди за кафето и закусчицата! Hug
Честити месечинки на изпълващите ги днес бебоци!  bouquet
Кристинче, Кало голям пич, бе!   love001
Мики, ако те притеснява петънцето на Явор консултирай се с няколко специалисти за възможностите за премахване и ако са удачни за детенце, действайте! Ако пък ли не- като поотрасне той ще си реши какво да прави. А иначе си е хубавец и с петънцето.  love001
Стар, много футуристрична тая количка, много фешън! Аз за друга лятна количка и не си помислям, нали Малибу-то е с 3 коша. Пък и финанси нямам за глезотийки...
Роро, сигурно ми е бедна фантастиката какво сте изживели, докато намерите малчо. Добре, че всичко е приключило благополучно. Hug
Яничка,  Hug! Дано да прояде пак твоето котенце и да не се тревожиш.  Hug
Шомире, Теди, не се стягайте толкова, случват се такива работи, милички, не се обвинявайте. Наистина няма как да не ви е жално и гадно, ама нали са добре бебоците, това е важното. Колко деца покрай мен са падали от леглата, плачат, минава им и това е. Hug
Бобче, защо си бясна ти, бе? Я по-лабаво го давай! Hug
Слънчезара, браво на ваш'то педи! Похвално е това, че не ви кара веднага да дохранвате.

Аз сега се мятам в банята, докато бубка спинка. Вчера не сме излизали, ама днес мисля да си покажем нослетата малко навън, въпреки вятъра. Стига само да не завали... Засега е слънчево, пък да видим...

Хубава неделя, мацки! Hug

# 663
Добро утро !  Hug

janichka ,да не е от шишетата? Или от номерата на бибероните, след 3-тия м. се сменят? На какво мляко сте сега?

ами биберона ни е на NUK единичка е. С какъв трябва да го сменя? На НАН сме- ама до ся си го ядеше и изведнъж неще,мисля,че не в млякото е проблема! Преди малко не стига дето изяде само 70мл пак,а и повърна на фонтан,но иначе е жизнен и се смее,кво ли му става на туй мойто чаве не знам ... много ми е притеснено и криво тъй като стане.

# 664
Добро утро и от мен-мерси на Стар и Теди за закуската и кафето...
НИКА благодаря че вчера ми прати линка с албума-вчера нет-а ми беше доста скапан-ето сега малко снимки
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-3-meseca.492652.18730897.big
Ророана представям си какво си изживяла-аз съм се губила като малк на плажа наморето-бях на година и половина и си спомням всичко,а майка ми каза че и се скъсил живота...Но сега времената са доста по-опасни-то детски трафик,то педофили и изроди...Дано ГОСПОД да пази дечицата ни  Praynig
Шомирче,всички бебета имат падания...Аз започнах да съм по-внимателна да не разбера по  лошия начин че Крис може да се върти-че и нашия шкаф,където го преобувам е доста висок и преди го оставях без надзор(нали си има ограничително первазче),ама вече не.
Ох,детето  откакто е на антибиотик много ака...да не е разстройство-горкото му стомахче-да оздравява вече...
Хубав ден на всички  Grinning

# 665
  • София
ДУ!  Grinning
janichka, пробвай да му купиш биберон за тази възраст. Не знам на Нук как са, на Авент примерно е с 3 дупки за 3 месеца.
Това може да е една от причините да не иска да яде - уморява се много ако му е малка дупката и след като съвсем леко се засити и се отказва. Това го научих от Борис - той пък направо заспиваше посредата на храненето от умора.
А иначе за повръщането не се притеснявай - Макс повръща почти на всяко хранене. Напоследък забелязах, че повръща ако го уригна, ако не го уригна не повръща.  Rolling Eyes
Стар, язък, че ще ти се провали плажа! Аз ти завиждам иначе че живееш до морето, и то не съвсем благородно!  Mr. Green Laughing
Кристинче, мнооого е сладък Калоян и страшно много е пораснал!
Слънчи, поздрави за манекенските мерки. Важното е, че децата са здрави.  Hug
Ро, преживяли сте нещо ужасно.  Hug

Аз мисля да излезнем по обяд с Макси. Нашите взеха Борис, мъжо спи след нощна.

# 666
  • София
Вики, много е хубав Крис! Докато сте на АБ все ще е така, не се притеснявай. Даваш ли му някакви пробиотици?
Децата ни заприличват на човечета вече.  Laughing

# 667
Стар, аз също я харесвам тази каляска, но навсякъде ми казват, че я нямат Thinking Тя има ли повечко положения на облегалката? newsm78
Бръм, права си че Zapp-a е по компактна, но тя няма никакви положения на седалката, а нали все някога чавето ще заспи там...едва ли ще му е удобно.
Вики, голям сладур е малкия Heart Eyes

# 668
Има три положения на облегалката , доста по- добре от Зап, който пък от своя страна е лек, компактен и също много красив  Grinning !

Quinny Senzz

http://www.youtube.com/watch?v=5XJ2QBO9rjk

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 11:16 от star

# 669
Имам въпросче към Шаманчето, Мяу, пък и към всички, които имат мнение по въпроса: Какво ще кажете за съвместимостта на ягоди, малини и кърмене? Обожавам ги тези плодове, мога да ям с кофите и никак не ми се ще да се лишавам. Пък и ягодите в градината вече се червенеят... Дали има опасност от алергия за бебето, ако не се прекалява? newsm78

Вики, Кристиян е страхотен! Пу-пу!

# 670
Аз ям ягоди, не съм забелязала реакция при Стас ! От тъй наречените "забранени" храни, не употребявам само фъстъци , и то защото не са ми първа страст  Wink !

# 671
Наистина вече приличат на човечета-толкова бързо се променят
Кристинче,Кало толкова е пораснал,а какво миниатюрно бебче беше...
Ника,аз не давам пробиотици-тук при нас няма подходяща за бебета форма.
Гледам за летни колички си говорите-аз си търсех нещо лесно сгъваемо и леко за пътуване-на Макларън има страхотен модел ,който се сгъва с 1 ръка-сега ще го поизчакам да видя дали няма да я намалят-ще пусна линк към нея само да я издиря-ето
http://www.boots.com/en/Maclaren-Quest-Sport-Pushchair-champagne-black_861775/

# 672
  • York
Викторита, аз също се бях насочила към Макларън, но много скъпи ми се видяха. Но пък положителното е, че някои от моделите имат чанта и ги приемат като ръчен багаж по летищата  Peace 
Другата седмица ще се похваля с новата количка на Анета.  Много съм доволна от това, което виждам по клипчетата http://www.youtube.com/watch?v=LXSNxMQ5MZU&feature=channel

# 673
Ехо, банда, как сте?

Честито на всички изпълващи месечинки днес! Живи, здрави и щастливи!
  bouquet   bouquet   bouquet

Мерси за кайвето и закуската Simple Smile

Стар, беше ли се подготвил съквартирантютю снощи?  Или ще се наказваме? Joy
Теди  Hug, не се шашкай толкова, файдЪ нЕма. Ако много се притесняваш, нека лекар прегледа бебчо. А най-вероятно не плаче, защото е пораснало детето  Peace
Яничка, и Деа е така...Забелязала съм, че през деня хапва начесто, по малко, но последните две хранения за деня са винаги по-обилни. Аз кърмя почти винаги докато е сънена, обикновено 3-4 пъти до обяд....Но после съм със шишето...Мисля, че 1ца биберон на НУК са S, M, L, като S е за вода, чай, кърма, а М за АМ и Л за по-гъстии храни. Определено Деа не ги харесва тез биберони, дългички идват...
Ро  Hug, стреса е голям да ти изчезне детето, пък било то и за миг...
Бобиш, спокойствие и силна храна му е майката!
Кристинче, Калоян е страОтен, пък историйката с полицаите е голям смях... А таз пуста мания за пазаруване...лекувам я с ефтинджос от La Redoute  hahaha , къде за мъжо, къде за баткото...
Слънчи, Константин днес е на ексурзия и утре. Пратила съм му багаж като за световно.  Joy Ама и г-жата им иска дори втори чифт обувки (нали ще вали...) Едвам заспа снощи от вълнение...

Аз засега нямам намерение за лятна количка, но времето ще покаже...
Омръзна ми затворена вкъщи да седя...Не издържам вече... Да се очовечава тоа моето чааве, че #2gunfire #Cussing out

# 674
Пфу, аз от скука изчистих вкъщи. Сега правя нещо набързо да хапнем и после не знам на къде ще хвана...
Куинито я има в Бейби мола в София. И да, долната част пада доста надолу, почти равна може да стане седалката. Само че при това положение става както на Мутсито, гюрюка не стига до седалката.

Общи условия

Активация на акаунт