Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 22 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • България/Германия
Да кажа и аз за активната гимнастика - моята бебка страхотно се забавлява на нея. Дърпа играчките, гука им, сърди им се - голям купон е.  Mr. Green И в един момент вземе, че си заспи.  Heart Eyes За мен това е една от най-добрите ни бебешки инвестиции, но наистина си е индивидуално. Бебокът на съседката, който е две седмици по-малък, пък не й обръща и грам внимание.

# 646
  • София
Кристинче, това е върхЪ с пикаещите полисмени.  Joy
Не, на мен Мутси ми се иска, но се въздържам. Имаме 3 колички в момента /четвъртата я изхвърлих/ и честно си казвам, че не си заслужава да се влагат пари в такива неща.
Няма ли да спим? Аз изпих едно кафе следобяд и вампирясах, мъжа ми е на работа и няма кой да ме изгони от тук.

# 647
Хахах и моя мъж го няма тази вечер, та и мен няма кой да ме накара да си легна.Но аз съм си добре, майка ми идва при мен всеки път когато мъжа ми го няма през ноща (по нейно желание),та аз утре мога да спя до колкото си искам, само ще стана към 8-часа да го нахраня.
Ето го и моя младеж http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-4-meseca.501331.18732149

# 648
ДВ!  Wink
 ух и аз ви четох малко на диагонал ама ме впечатлихте с историите за отвличания и да ви споделя на нас какво ни се случи миналата седмица, щях да полудея. Ходихме да си избираме телевизор в Шопинг ситито и една льохма се извъди да ни консултира (само ме нервеше че си навил на пръста да ни продаде един от пет телевизора от зала със повече от сто различни) и Стоян хич не го свърташе та го паркирах да седи пред един на който даваха аниме. Е след половин час висене във въпросната зала и след шестия път в който му обяснихме на продавача че ни трябва телевизор за дигитални програми а не това което той ни показва и след осмия път в който му обясних на тоя че въпросния Сони дето се опитва да ни пробута е със скапана картина колкото и да го наглася установих че Стоян е изчезнал Shocked
 И тоя олигофрен (не мога по мека дума да използвам) както се беше лепнал за нас като разбра че ни няма детето просто се завъртя и отиде при други клиенти #2gunfire Няма нужда да ви описвам каква паника ме обзе особено след като тук постоянно се говори и пише за педофили и като знам колко ненормалници срещам по улицата всеки път като излезем  Sick Разделихме се с мъжа ми да го търсим  ама не никъде , даже се набутах  в някакви стаички на персонала с очакването да видя нещо ужасно. И от всички които срещнах само една девойка ми обърна внимание и то не беше от персонала на магазина а правеше реклама на нещо си , та тя тръгна паралено с мен да го търси и слава богу го изловихме да си се разхожда най спокойно между хладилниците ooooh! и добре че веднага звъннах на мъжа ми че точно е щял да пребие един. Той беше слязал на информацията да им каже да обяват по микрофона и да заварди изхода, пък въпросния индивид му се изрепчил да не прекъсва служителката а да си чака реда - имало трима преди него ku-ku Просто като го знам какъв е като се ядоса, ония трябва да ме благославя цял живот, че му се размина.  А въпросния магазин разбира се вече е в черния списък и нищо никога няма да бъде купено от там.
 Мики за петънцето на Явор аз мога да споделя опита на мъжа ми, той има голямо родилно петно на лицето и един два пъти годишно прави лазерни процедури (но с лечебна ,а не с козметична цел - неговото трудно може да се премахне пък и няма смисъл) Та имало два вида лазер с които се обработват подобни петна, но и с двата боли с единия по малко от другия, ползват се някакви обезболяващи по принцип и болката не е нетърпима , а като леко убождане с игли ( аз си го асоциирам с татуирането, може би малко по малко). След това една две седмици обработеното място сърби и също понаболява - като заздравяваща рана, но в никакъв случай не бива да се чеше- незнам малко дете как може да го спреш от това обаче. При всички случаи се консултирай с повече от един специалист и ако решите да правите нещо искай да ти разяснят до колко ефективно ще е лечението, да не е само да ви вземат парите и да тормозите детето пък ефект да няма, защото тези петна не са само от един вид. Някои се махат само с кремчета, други с лазер а трети не могат, специалистите със сигурност значт кое какво е  Peace стискам палци да е най лекото.
 Кристинче, туй в Благоевградско ли  Joy дай линк после да ги видим тези хубостници, мове и да разпознаем някого пък и да информирам бившите колеги от "Цтрума" да ги изтипосат kaffeetrmker_2

# 649
Добро утро !

kristinchetto, пикаещите полицаи ме разбиха  Joy ! Каляската която си избрала за Кало е дъ бест  Grinning !
Аз също съм избрала за Стас, но не съм я виждала на живо, дори не знам дали я внасят вече  Thinking !
Ей я на  - Quinny Senzz!

Roroana , представям си какво сте преживели, докато го намерите  Confused !

Когато загубя Рая от поглед, започвам да я викам по име силно , един или два пъти е била по- далеч и не се е явявала на мига, паниката която ме обзема е смразяваща !
Имам и случай, когато изчезна за 10 минути , тъкмо беше проходила, е тогава направо изпаднах в истерия ..... Не искам да си спомням ...
Когато сме на вън постоянно броя деца, чанти, проверям всичко ли си е по местата  Crazy, луда работа !

Мяу, честита прическа , страхотна си  Flutter !

Рано е, всички спят още , а  Wink ! Айде слагам кафето и отивам да ви прочета назад !

# 650
Плами , бързо възстановяване на Лорката, гуш  Hug !

Викторита, вече имате и домашни , а, растат децата  Laughing ! Бях гледала предаване за тези бебешки занимания, много интересно !

Обсъждате антицелулитните продукти..... Убаво ! Аз досега истински ефект съм видяла само от антицелулитни масажи ! След като родих Рая, ходих почти 2 години , много доволна останах . Бях споделила и у форума, още и още ми пращат ЛС , с молба за координати на масажистката. Колко клиенти и пратих , не е истина ! Сега ще искам промоционален пакет  Whistling!

И друго исках да обсъдя, ама забравих какво ....Като се сетя , ще допълня !

При нас днес е слънчево, дано и да е топло, защото Асен ми е обещал да ни води на плаж ! Да видим как ще организирам катуна  Crazy !
Пращам слънце и на вас  Hug ! Приятни разходки  Grinning !

# 651
ДУ!
 Оф,Криси таман вече 10 дни си хапваше добре-сега пак почна да яде наполовина-по70 гр АМ- какво му става пак незнам-притеснявам се понеже не наддаваше добре, почти нищо не наддаваше,а ся с това ядене  на половина хептен ,незнам,направо полудявам... скоро сме на консултация и педи пак ще ни се кара! Да не ни отложи въксината,пак като предния път,заради ненаддаването !
Имаше и  други мами тук,на които бебчетата също ядяха много по-малко- КАК СА СЕГА-ОПРАВИХА ЛИ СИ НЕЯДЕНЕТО???
Точно си мислих,че нещата са се нормализирали при нас и хоп-айде пак НЕЯДЕНЕ...както и преди беше  ooooh! Tired

# 652
ЗДРАВЕЙТЕ !ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ХУБАВИ ПОВОДИ!
ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА КАКВО СТАНА ВЧЕРА.МОЙТА ВАЛЕНТИНА- ПАДНА ОТ СПАЛНЯТА ПО ОЧИ.ОСТАВИХ Я ПО КОРЕМЧЕ И СЕ ОБРЪЩАМ ДА И ВЗЕМА ПАМПЕРСА И РЕЧЕ ТУП И ПОСЛЕ ПОСЛЕДВА РЕВ.ЖИВОТА МИ СЕ СЪКРАТИ СИГУРНО С ГОДИНИ.ДОБРЕ ЧЕ ПАДНА НА КИЛИМА И ОТ 2 ПЕДИ ВИСОЧИНА.СЛАВА БОГУ НИЩО И НЯМА.АМА ТОЯ УЖАС ДЕТО ГО ИЗЖИВЯХ НА НИКОГО НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ.СУТРИНТА Я СЛАГАХ ПАК ПО КОРЕМ,С НАДЕЖДАТА ДА СЕ ОБЪРНЕ-АМА НЕ И ВИКАМ ,НЯМА КАК ДА ПАДНЕ.ДА АМА НЕ.КАК ГО НАПРАВИ ЗА СЕКУНДИ ТОЯ НОМЕР НЕЗНАМ И ОЩЕ СЕ ЧУДЯ КАК УСПЯ ДА СЕ ИЗВЪРТИ.ВЕЧЕ ЩЕ СИ ОТВАРЯМ ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ,ОТВАРЯЙТЕ СИ ГИ И ВИЕ ,ЧЕ ЯВНО ВИНАГИ ИМА С КАКВО ДА НИ ИЗНЕНАДАТ.
КОЛКО СА ПОРАСНАЛИ МАЛЧОВЦИТЕ.СЕГА КАТО ГЛЕДАМ ТЕЗИ ХУБАВИ СНИМКИ И МИ ДОМИЛЯВА,КАТО ЧЕ ЛИ ВЧЕРА БЯХА В КОРЕМЧЕТАТА НА МАМА.
ЛЕК ДЕН  МОМИЧЕТА И БЕЗ ПЕРИПЕТИИ!

# 653
  • София
Здравейте момичета,
Честито на всички, които днес изпълват месечинка, да са живи и здрави!
Мяу... страхотна прическа, а и ти изглеждаш невероятно. На мен също ми заприлича на Мишел Пфайфър - жената котка.
Плами, Лорката е герой, да я нацелуваш от мен.
Нева, как мина екскурзията? Доволен ли е младежа?
Кристинче, разбирам ти манията на тема бебешка индустрия... няма как човек се изкушава  bowuu
Да се отчетем - вчера ваксинирахме и двете госпожици - голямата с Триксим, малката с Пентаксим. На Калина (изобщо на родените преди 1 февруари) Синфлорикс не се полага по каса. За 40 дни е качила само 600 г, порастнала е 3 см и вече е с манекенските размери 5,400 кг и 63 см. Трябва да й вкарам още някое хранене да видим как обаче. Само на кърма е и искам да похваля педиатърката, че при това наддаване в долна граница не ме насочи към адаптираното мляко а просто каза - нека си е само на кърма, но да яде малко повечко. Златна ми е тя, нищо, че ми е мноооого далече.
Хубав ден ви желая и приятни разходки   bouquet

# 654
Добро утро мацки  wavey

Аз яко съм се затормозила нещо и се чувствам като парцал, не съм спала цяла нощ  Sad Мисля си за това, че Али не е наддала хич тоя месец, дето падна от леглото онзи ден директно на паркета...а на всичкото отгоре нали все се жалвах, че много плаче тва дете, еми спря да плаче и сЯ що не плаче  Rolling Eyes Така съм се ошашкала, че не мога да се сетя, спря да плаче преди да падне или след като падна и има ли връзка едното с другото. Иначе е активна, смее се, говори, ритка с крачета и ръчички, дано е добре детето след тва пусто падане (не мога да си го простя)  Praynig Притеснявам се от тея мойте простотии да не ми спре и кърмата, че ще ми дойде много и Ша си тУра вЪжето и Ша са мААна от тоя свят  ooooh!
Вчера взехме кантар от педи да правим контролни кърмения, прибрах се аз и кво - първо ядене +80гр и аз  Shocked второ ядене +70гр...две минути след като я премерихме решавам да я сложа пак на кантара и той показва некви други стойности...сложих я още 5 пъти и все различно  Close как се ядосах самоооо  Crossing Arms А то кво...ми кой да се сети да си купи нови батерии ебаси...та купих си аз, мерихме я сега в 7ч, ми то детето хапнало 230гр, пак я слагах няколко пъти, но тоя път си показва едно и също кантара  ooooh! Дано така си продължи целия ден  Praynig, че ми идва множко...

Такаааа оплаках се рано, рано и сега, за извинение да сложа неква закуска, че стар метнала кайвето - благодаря за което  Flutter

Има и за диетуващите, да не се сърдят  #Silly

Али заспа, та мисля и аз да се хоризонтирам до нея за половин час, че тва неспане лошо ми се отрази, а мисля да ида на срещата с Шаманката от 10:30ч

Айде мацки хубав ден  Hug

# 655
  • някъде тук
Добро утро wavey

Стар тенкс за кайвето Hug Ехххх искам и аз на паж  Crossing Arms направо ме заболява сърцето като знам че тази година ще ми се размине ,ама догодина съм там  Laughing За сега може мамите от морето да ни го покажат поне на снимка да проплакнем окото Flutter Hug

# 656
Добро утро!
Мисля днес да се занеса на някъде иначе ще пукна!

А Стар, тази количка вече са я внесли, струва 580лв. и е малко голяма за лятна, Запчето е по-леко. Другото е че дръжката и е правоъгълна с остри ръбове и не знам до колко ще е удобна, но иначе хваща окото и на мен някакви такива сметки ми се въртят в главата, но не съм тръгнала да я купувам, защото си мисля че хич не ми трябва, а само така от глезотия ми се иска да я имам. Laughing

# 657
  • Бургас
Добро утро !  Hug

janichka ,да не е от шишетата? Или от номерата на бибероните, след 3-тия м. се сменят? На какво мляко сте сега?

Шомире, важното е ,че Валето е добре сега . Аз вече се притеснявам да я оставям на леглото сама. Като се наака и докато отида до банята да взема кофата и я слагам в кошарата. Скоро мисля директно в банята да я мия ,ама ми е малко неудобно там.

Иначе Димана много шава, освен че сутрин я намирам отвита , 2 дена вече я намирам с напълно вертикално положение, т.е. перпендикуларяно на кошарката .  ooooh!
А пък си слагаше главата под обиколника,сега го махнах и се издрънча няколко пъти,ама проплака малко и й мина.

Слънчезара, браво на педито .Ако беше педито на Димана щеше да каже :"Ама ще го изпуснем това бебе, то не яде"  Mr. Green

Ника, аз пък няма да му казвам,че има подкрепа от БГ-мамите на моя мъж ,че хептен няма да стане на моята. Знам,че е добре да спестяваме пари,ама жилището ще е готово след 2-3 години / живот и здраве/ и дотогава при нито един от приятелите и роднините ли няма да идем. Дори и при неговите? Пфф, сложна работа....

Иначе за марката/Inglesina/ съм я объркала.  Blush Ама снощи правих ягодово тирамису и бях доста разсеяна.  Сега престоя 24 ч. и довечера ще го опитам,че ми е разрешено сладко.   chef

Бела ,това е за теб  Hug

Далчето да пише как е изкарала и как е положението с кърменето?

# 658
  • София
ДУ, дами!   bouquet

Аз минавам само, за да си взема 2 от палачинките, дето Теди ги сервира.  Blush

Снощи какво му стана на зверчето Диди - заспа в 17:30 и до тази сутрин в 7:30 се будеше само за манджа и пак се унасяше. Три пъти и сменях памперса (щото, нали.... тръъъъът  Mr. Green ), но и това не я ободри. Ами то след някъде 1 седмица ядене на 2 часа и неспане (+ няколко нервни изблици на як рев, с които се успокояваше само на ръце и след кратка дрямка) явно се е изморило детето. И баня изпусна, и всичко... (аз не съм от тия дето се набутват да си будят децата  Mr. Green ). Сега е по-бодра от всякога, де.  Crazy

Пожелавам Ви приятен ден!

(аз съм тук и ще чета, де  Peace )

# 659
ДУ и от мен!
Така съм се изнервила тая сутрин,че направо ми се крещи!!!Определено се чувствам опасна!!!Снощи се опитах да се поразведря малко(братовчеда е с нова кола и дойде да я видя,а и да й врътна едно-две завойчета,че човека на моето мнение разчита),ама то си беше дотам.След като се наспах ,събудих и разшетах и така се ядосах,че и кучети и детето,и мъжО се свряха по ъглите и още не смеят да помръднат hahahaВръчих на Калоян една гризалка,която вуйчо му му донесе снощи и сега не си лапа ръцете и е страшно доволен! hahaha
Трябва и аз като Бръм да се разкарам нанякъде,че ще лудна,ама нали хлапето е със сополки и лека кашлица,та на тоз вятър не ми е много оферта да го изведа,а мъжО трябва да поспи,че е след нощна!Драмааааа...
Айде приятен ви ден!Аз ще се опитам да оцелея и днес в къщи!

Общи условия

Активация на акаунт