Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 22 978
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро и от нас  Simple Smile
Днес Сияна става на 3 месеца и искам да ви почерпя,но нещо не можах да се науча да качвам снимки,т кой каквото му ся яде и пие да се чувства почерпен Hug
Честита месечинка и на бебчетата които празнуват с нас-Даниел,Карина,Красимир,Зорница,Александра,Явор,Божидара Heart Eyes

Обличате ли малките по къс ръкав,аз все още не смея да я съблека,пусти страх.Днес за първи път вкъщи я облякох с къс ръкав,но отдоло има боди,а отгоре гащеризонче.Май прекалявам newsm78

За мен тази жена въобще не е нормална,да роди на 62.Че нямала и близки!Дано Господ пази малките англечета!В сутрешния блок казаха,че на по-малкото бебче сигурно му предстои операция...

# 406
И аз се гласях за разходка в Борисовата, но това време ме отказа  Sad. Сега е супер мрачно, а ни очаква пак дъжд, гръмотевици, градушки - абе все гадни работи  Grinning. Хайде утре да се организираме! Ще е слънчево цял ден. Искате ли?  Hug
ОК.Хайде тогава за утре!!!Важи същото?

# 407
ДУ на всички, честити месечинки на бебчовците! Мойта дребла утре става на 3 месеца пък ще видим дали ще се кротне - както казват.
Нямам много време да пиша, но чета - голяма ревла си имам, ама да е жива и здрава. Много колики имаше, ама слава богу все по рядко са и започнахме да спим блажено и двете нощно време. Откарва си по 10 часа сън, та и моите торби под очите почнаха да се прибират Simple Smile

Пухич - Дребла навън я пускам по къс ръкав, ама в къщи все още я обличам с дълъг, щото не се стопля толкова - седи си с температурата, на която  я гледам от както се е родила. Навън, когато е над 24 градуса  е по къси гащи и боди с къс ръкав и се чувства супер.

# 408
И от мен добро утро!

Честито на всички бебоци изпълващи нес трета и четвърта месечинка! Да са здрави и щастливи!   bouquet

Пухче, чувствам се почерпена  Hug Да ти е жива, здрава и сияйна прекрасната Сияна!

Мерси за кафето, закуската и мъжа  Mr. Green

За 62 годишната баба с близнаците само ще кажа, че трябва със закон да се ограничи възрастта за забременяване, не съм гледала репортажа, но предполагам, че не е станало случайно. Жал ми  е за дечицата, кой ще им осигури дом и семейство, обич и ласки?

Завиждам ви за дългите разходки, но пък моето предимство е, че нямам ТеКеЗеСарски тен  Twisted Evil

# 409
И аз се гласях за разходка в Борисовата, но това време ме отказа  Sad. Сега е супер мрачно, а ни очаква пак дъжд, гръмотевици, градушки - абе все гадни работи  Grinning. Хайде утре да се организираме! Ще е слънчево цял ден. Искате ли?  Hug
ОК.Хайде тогава за утре!!!Важи същото?

Да! Часът и мястото на срещата остават. Там ще съм  Peace.

# 410
Привет-мривет!
Как се скапа времето, гадост... #Cussing out

За 62 годишната баба с близнаците само ще кажа, че трябва със закон да се ограничи възрастта за забременяване, не съм гледала репортажа, но предполагам, че не е станало случайно. Жал ми  е за дечицата, кой ще им осигури дом и семейство, обич и ласки?
Забременяла е ин-витро. За коментар и аз да се разпиша, че това е подигравка с два човешки живота - изродили са ги със спешно секцио с тегло 500 и 900 гр. Е, какви шансове имат за оцеляване?! #Crazy
Нямам нищо против по-възрастните майки, но това е само търсене на чест и слава (имайки предвид показаната жена). Тя, природата си е казала думата - менопаузата не е случайна нейна приумица. Naughty

Хубав ден ви пожелавам и стискайте палци да не гърми, че ще ходим за слагане на прословутата ваксина на обяд.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 10:39 от Xcat

# 411
Хайде и аз да се включа за 62-годишното майка. Жал ми е за дечицата, защото освен сегашния риск за здравето им от ниското тегло и силната степен на недоносеност, не смятам че тази жена е в състояние да се справи с отглеждането им. Няма кой да и помага, а всяка от нас вижда на моменти колко е трудно да се оправим с по едно бебе, а какво остана за две недоносени и то съвсем сам. Другият въпрос е тази жена с пенсията си какво може да им осигури по-нататък. Абе ... да се беше сетила преди 10 години поне.

# 412
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Добро утро и от нас,

Днес Дани става на 3 месеца, не мога да слагам картинки ,така че пийте по едно за негово здраве Grinning Grinning
Честито и на всички останали астрални близнаци,родени на днешната дата - Живи и здрави да са ни, много да сме щастливи заедно и да растат весели и свободни Grinning  bouquet

При нас вали тихо и напоително,а трябва да излизаме, затова след малко тръгваме към най-близкият Мол Crazy Гледам и в София ще вали - грабвайте децата и отивайте в Мола на кафе/знаете ли колко хубаво се кърми в Мол,когато вън вали Mr. Green/

Хубав ден на всички Grinning

# 413
здравейте! Днес ставаме на 3 месеца и стана чудо- кротна се зверчето. Цяла седмица беше някакъв ад, нервна,не спи, само на гърда висеше,а днес пак си влезе в стария ритъм. Само че вчера като разгледах линка с акитата и установих, че Зори от 3 седмици има диария.та се филмирах страшно. Мислхя днес да и взема биогая да видим какво ще стане.

# 414
  • offshore & overseas
Бляк, салата от царски скариди по китайски за закуска... Sick Аз съм си на кифли с мармалЕЙд, и то истински.

Ний сме на консулт чааак на 19-ти тогава може би ще й бият пентаксима на Люсил. Спекулации, естествено -- нали ги знаете медиите. Crossing Arms

За 62 годишната „майка“ (щото тя по-скоро е баба) съм със смесени чувства. Хем ми е жал за женицата, че е самичка, хем от друга страна за дечицата... Обаче пък по теорията за прераждането, душата сама си избира, тяло, майка и живот, съгласно кармичните закони... А пък тя не само инвитро, ами и с донорска яйцеклетка е забременяла, то няма как иначе...

Дами, много ми харесаха снимките на Бобиш от срещата ви! Ще чакам с нетърпение и онези от „първия път в Борисовата“. Wink

Митака е абсолютен Казанова с тоя сърцеразбиващ поглед (ще си пазим девойките), дет го е изпедепцал те тука. Ама то момчето расте, не се шегува, ей го -- след има-няма 3 дена ще чукне третинката.

Халята снощи беше особено бурна, а пък ние с баща й особено нервни, та получи доста „забележки“, някои от които по-сурови, та сега ми е криво. Дано до обяд да ми мине! Confused

Оф, аз мусака ли правех? Я, бегом до кухнята на контрола... #Cussing out

# 415
  • София
Привет мацки,

Пак сте писали много, а аз понаминавам, чета ви и всене ми остава време да се включа подобаващо по темите.  Embarassed
Чета за срещи в Борисовата градина. Къде се виждате там?  Simple Smile
Аз живея в Гео Милев и бих се присъединила към някоя от вашите срещички в парка  Wink

Да ви питам - Някой купувал ли е възглавничка с дупка /подобна на тези за пътуване, но не е такава/ за малко бебе, за да не му се деформира главичката??
Ние вчера бяхме на преглед и нашата педиатърка ни препоръча да си вземем такава. Прозвъних всички магазини и никой не е чувал даже за тях  #Crazy newsm78
Гледах, че ги има във френски сайтове, но тук не мога да ги открия нещо.  newsm78
Споделете, ако някой се сеща нещо по въпроса ..

За 62 годишната майка и аз съм скептик. Доста рисковано, а и егоистично от нейна страна, но пък в крайна сметка не можем да сме съдници. Всеки има право на щастие  Peace

Поздравчета за всички.

ПП Ралка, много хубави снимки гледах във Фейсбука. Брей колко бързо расте младежа. Да го нацелуваш по дупето от мен  Hug
Танюшка и за теб се отнася  Hug

# 416
 ДД, дами!

Честит празник на всички навършващи месечинка днес-Даниел,Карина,Красимир,Зорница,Александра,Явор,Божидара,Сияна! Живи, здрави и щастливи!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Днес пак е мрачно и едно схлупено, гадост. Sad Пак ще си стоим пред блока. Блазе им на морските бебоци- там го дават слънчево.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Аз да се похваля- пак сме си в стария режим на хранене и си папкаме добре. Хубавото на случката е, че сега отделя повече внимание на гърдите ми.  breastfeeding  newsm44 Не знам как стана тоя номер.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 За бабката- майка не искам да се изказвам, че само лоши неща мога да кажа  #Cussing out. Като рисковете са прекалено много, що по дяволите са я забременили, що за лекарска слава гонят? #2gunfire Тук даже не става въпрос за създаване на живот, щото дори да оцелеят, що за живот ще бъде това, на фона на рисковете от увреди? Това за мен си е чисто човешки експеримент  #Cussing out.(а, уж нищо нямаше да казвам, тук и лошите думи са малко, за да изразя вълнението си)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Гушкайте си дечицата и хубав ден ви желая!

П.П. А Митето- егати готиното бебе. Heart Eyes

# 417
  • София
Здравейте Simple Smile,

Сигурно сте ме забравили, 4е не съм писала от 100г, но така се получава.

Честито на вси4ки намършващи 3 месеца Simple Smile Пораснаха децата.

Марти е голям ве4е не пла4е ами ръмжи и вика Simple Smile Яде игра4ките, не иска да лежи ами да седи полуседнал, та в тази връзка щях да попитам откога може да сядат или поне леко облегнати на гръб4е?? Аз по принцип не му давам, но много беснее легнал, прави мост и мрънка като го сложа леко облегнат спира да мрънка и не знам ве4е кое е редно и кое не, то детето само си иска.

Да се похваля, купих му от английският ибей бънджи на фишър-прайс, 4акам го да дойде, взех ето такова
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pi … il&pcat=bgetn

Вчера реших и отидох и купих мляко на HIPP  гледам за сега го яде, било уж по добро, ще видим, ное факт, 4е ми се изходи сутринта, а по принцип се запи4а, казват 4е е от млякото ще наблюдавам да видя вярно ли е.
За 62 годишната жена без близки е лудост да роди, но всеки си решава и си сърба попарата, жал ми е за моми4енцата, те са невинни и ще патят от грешката на майката им! Дано имат късмет в живота!

Аз Мартин го извеждам с къс ръкав, даже и с къси панталони и ако е по хладно като сега слагам един сиучер отгоре и така ходим Simple Smile
Даже спи с цяла пижамка с къс ръкав и къси крачоли.

Ние сложихме 2 пентаксима до сега, вторият път  ни се за4ерви кра4ето, но по4на да минава. Аз си купих и 3те ваксини и ще си занеса другият месец моята. Ще сложа само simflorix безплатно 7-8 месец, защото сега я изпуснахме и мисля други ваксини да не слагам.

Приятен ден  Hug

# 418
Балеринка, браво  Hug

Еййй, лоши момичета, никой не хареса Гърга Питич, а е толкоз сгоден  Mr. Green

Каня ви в неделя на кърмаческа среща, който има възможност и желание да заповяда, ще се радвам да се видим  Hug

# 419
Балеринке, браво, мила - все така!  bouquet

Еййй, лоши момичета, никой не хареса Гърга Питич, а е толкоз сгоден  Mr. Green
Ми не ни кефи, пък! Joy

Общи условия

Активация на акаунт