Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Ей, ама верно Митака е уникален- слънце! Hug Иначе килата ще ги борим, докъдето можем Mr. Green
Мики,
Пиша ти на л.с., да не спамим излишно Hug

# 391
Митето си е готин много!  Peace Супер снимка  Hug
Бръм, дай да видим снимките от първия път в Борисовата!

# 392
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Митака е наистина върхът!

# 393
  • София
Добро утро!

Приятен ден на всички!

# 394
ДУ и от мен!!!

От баничарницата с любов!Диетичните ,ето и за вас

# 395
Предлагам разходка в Борисовата!11.30ч на входа откъм Орлов мост или 12.00ч в беседката за кърмене (срещу сцената ,в горичката).

# 396
Добро Утро ! Кафееее, мерсиии !

Страшна бригада за разходка  Hug, бравос ! Бръм, Митака е голям сладурчо , Бобиша каква фотосесия му е спретнала  Heart Eyes !

За килата да кажа, вече са минус 2  Whistling ( колко бавно става , не е истина  Crazy ) !

Онази болна баба, родила близначките ми се иска да изкоментирам, ама думите не излизат .... cry ....

Днес ще е много топличко при нас май , обувам късите гащи и се мятам в Морската , ако има кандидати да свиркат ! Предупреждавам , че съм с ремарке   Laughing !

# 397
  • Бургас
Добро утро !

Бобиш,мерси за ябълката. Ти как си?По-добре ли си? Щом си на разходки,вярвам,че е така  Hug

Аз имам  текезесарски тен  Mr. Green Бях с една блуза с 3/4 ръкави и съм изгоряла точно до средата на ръката ми ,и то предимно дясната. Понеже като седнем на кафе и Димана все трябва да я клатушкам с дясната ръка.

Днес,смях не смях , слагам някоя по-разголена блузка.

Стар,браво за резултата.Само,няма да се отказваш.  Hug

ХУбав ден !  Hug

п.с.Освен че плюе бибероните като тапи от шампанско,Димана вчера си я взе от устата и я пусна на улицата ,както си я разхождах. Не ще и не ще,дано периода с мляскането на юмруче и смученето на пръстче скоро премине...

# 398
Добро утро другарки и другари  Mr. Green
По стара отчетническа традиция ще ви поздравя в този хубав ден с мъж и закуска  Hug

Днес е тежък ден за волната ми кулинарна душа, ям плодове и ядки. Но да видим до кога.
Вчера бяхме на консултация, Теа е класическа бухта, 7,250кг. Педиатърката ни каза, че това от репортажа на нова е по скоро спекулация и Пентаксима се съхранява правилно. Но пък що да не ни ошашкат прилично  ooooh!

Що я плюете толкова жената с близнаците, не съм много в час с темата  Blush

Митко е мнооу личен ерген, ашкулсун  Mr. Green

# 399
  • York
  food010
Сънни, по - добре на ръкав, отколкото на герданче като мен  Joy Ще се наложи да откажа дрънкулките за врат, че твърде раирано става в комбинация със следите от потник  Laughing
Стар, до към колко мислиш да се моташ из морската? Аз имам да свърша малко работа до към 13:30 и после ще съм в градината.

# 400
  • София
ДУ!  Hug

Наложи се рано-рано да свърша една работа, излязох в 7 и сега се прибирам.  smile3507 Мъжо изкара една дрямка с Диди и последната в момента е във вихъра си... Днес няма да се спи.  Crazy

Приятни разходки на всички!  sling

п.с. Не мога да се радвам за близначетата на тази... 62 годишна жена. Миличките дано са живи и здрави, но според мен това е грешка.  Crossing Arms

# 401
Яна, нямам час ! Поне до 3-4 ще съм там  Grinning !

# 402
ДУ!
Сутринта нещо нямах нет.. сигурно заради вчерашната градушка. Сега се оправям да измитам навън. А снимките от разходката още не съм ги свалила, но тържествено обещавам днес да ги сваля и ще ги кача в албумЯ.

# 403
Съни,определено съм по-добре!Благодаря,че попита!!!Държа да отбележа,че имам няколко дължини ръкави и различни видове деколтета,които нямам представа после как ще изравнявам като тен! #Crazy Embarassed
Хайде аз се спреткам за излизане!Приятен ден!!!

# 404
И аз се гласях за разходка в Борисовата, но това време ме отказа  Sad. Сега е супер мрачно, а ни очаква пак дъжд, гръмотевици, градушки - абе все гадни работи  Grinning. Хайде утре да се организираме! Ще е слънчево цял ден. Искате ли?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт