Майско слънце вече грее, парка зеленее, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука и се смее (7)

• 23 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
 Joy Накарах нашите да вземат Борис и да ми го доведат, приготвила старателно изненадата-кекс. И познайте - майка ми също ми направила днес кекс, та просто си ги разменихме.  Joy

# 376
 Joy Сега нямаш извинение да не метнеш по някое парче и на нас. Mr. Green

# 377
# 378
# 379
Велв, лесно ли се изпират тези неща бе? И бързо ли изсъхват,до колко изпускат? То явно,че не са тези с които майка ми ме е гледала, та? Кажи колко чифта имаш? Иска ми се в горещините да не държа Мартин с тези наелони по него, особено слезят ли тестисите  newsm78

# 380
  • София
Благодаря за отговорите, момичета. След като прегледах десетина статии по въпроса, включително и линка на Ел_п, май самодиагностицирах проблема - Ели се храни с твърде много предно мляко  Sad Всеки път я кърмя на две гърди, тя иска много бързо да ги сменям, а аз не настоявам, огладнява бързо, има газове и зеленикаво ако от време на време... Сега ще пробвам няколко дена да я мъча да си доизсуква първата цица, пък да видим...

# 381
Бръм бях ги свалила всичките качени кг, даже и 1,2 повече, но след като всичко е успокой около Калоян си ги вънах бързо,бързо за има няма месец и половина като беше студено и не излизах никъде.Лепнали са ми се по ръцете, корема, гърдите и малко по бедрата, абе навсякъде без по дупето,само то ми остана Sad

Карли, аз също ти препоръчвам да звъннеш на док. Хидрасека при Калоян подейства веднага.
А Гентамицина е ант. , но истинското му действие е , когато се инжектира, а когато се приема през устата просто прочиства стомаха. Аз също го ползвам при такива ситуации, но задължително в комбинация с пробиотик.

# 382
Карли,изобщо не се вкарвай в нЕкви измислени филми!Нищо й няма на твоята душица!Имай в предвид също и че сега в горещините ще й се иска повече течност да поема и предната кърма ще й идва доста добре.Така както го описваш единственото,което мое да те притеснява е само бройката на аканията през деня.

# 383
И аз се включих в плюенето, ама това не е нормално. Confused

На мен килата са ми разположени равномерно навсякъде.. и кръст, и пръст и гъз. Добре че поне стрии нямам. Sad

# 384
И аз се включих в плюенето, ама това не е нормално. Confused

На мен килата са ми разположени равномерно навсякъде.. и кръст, и пръст и гъз. Добре че поне стрии нямам. Sad
Леле, аз като видях сега репортажа..... ooooh! Даже не искам и да се включвам.
Бръмби,
Недей така за килата - ти така ме запали да се стегна, а и мога само да си мечтая за кила около 60 Hug

# 385
Не мога да не закача тази прекрасна снимка на Митко на Бръмби!!!Не бива да крием такива красиви ергени!!!

# 386
Velv мерси за препратката,само не разбрах кои точно ползваш ти Blush аз сам се огледал във Fuzzi-to,я кажи нещо по рзлично при прането има ли,че четох че се перат със специален прах? Thinking

# 387
  • York
Не мога да не закача тази прекрасна снимка на Митко на Бръмби!!!Не бива да крием такива красиви ергени!!!
Пу-пу!

# 388
Митето и той ми е като развълнуван диригент.  Laughing Аз сега оплюх бабката и в блога си.

А Велв, те пак са си 60, значи +десетина отгоре, но тия десетина са си повсеместно разпръснати. Нищо де, моря ги. Mr. Green

# 389
  • София
Ауу, Бръмб, колко е порастнал Митето! Много е сладък!

Общи условия

Активация на акаунт