Плами, Лори е герой наистина! Дано това е 1-то и последното подобно преживяване за нея.

Аз също преживях 1-я си ужас като родител...
нали Андрей не беше акал 3 дена и в петък на консулта педката се изплаши направо от факта и му предписа Лактулоза.Прибрахме се и в момента,в който му я дадох се изака(самичък).И след малко като писна това дете!!!!!
лелеееее,полилавя!Аз заедно с него!
Обадих се на педи и тя каза ''чувам го как реве,отивайте в Пирогов да не направи...''(нещо на червата,не разбрах..)И тъкмо вече да тръгваме и пак се изака и така 4 пъти общо. А и нали Дани е на село за 1 седмица
да правят пътя с баща ми и трябваше сама да се справя в ситуациата и направоооСега сме добре,даже бяхме на вън,но много задуха!Мале,хем държа количката,а залитам-толкова силен.Аз също го извеждам в кошницата за кола,4е в количката( купих 2-ра с легнало положение,4е 1-та няма) не се кефи въобще.
може би като ме и вижда,а и не е легнал напълно му е по-добре. 
Количките,които показвате са мнооого хубави,но и за хубави пари.
Ма не ми е прищракало,не съм взела и аз. Кристинче,Вики, бебоците са вече малки сладки мъже!
ох,понякога ме е страх,4е много бързо ще порастнат и ще ни бият шута така да се каже...то няма лошо де,но аз съм една носталгичка по принцип. 
Шами,благодаря за съветите.Ще опитвам,но се съмнявам да му премахна вечерната добавка и режим,които аз наложих.

някой води ли си бебешки дневник?
) за нова среща тия дни.

А и защо не си фотнете една семейна за поколенията?!
както казваш има неща,които остават скрити за един любителски фотоапарат,така 4е и на нас няма да ни е подледната фотосесия.