119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 601
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Цоп и аз тук! Мерси, Лени!
Бенс, благодаря ти, че питаш. Имаме колики и в нас е голям екшън. Евелин само на ръце е спокойна. Нося я в слинга когато мога, а като спя, майка ми я взима. През нощта спи на гърдите ми, рано сутрин пак майка ме сменя и така. Кърмим се нон стоп, само това правя. Снощи имахме 3-часово кърмене и след това спа 4 часа. Какво толкова яде, не мога да разбера.
Смее се насън и е много сладка Simple Smile

И аз си мислех, че тази година Евелин дойде точно навреме за Mother's & Father's day. Ще съпортваме икономиката, няма как.
Кюбит, весело изкарване. Хайде, следващата година да сте 2 поколения майки за празника като нас  Hug

# 16
Вместо запис да кажа, че на всички деца в темата се възхищавам, не им е леко с мултиезични-мултикултурни фамилии и пак се справят великолепно.  smile3501

# 17
  • USA
Ох, Хуничка, дано ви минат коликите по-скоро Praynig Hug. Ние бяхме с много силни 3 месеца Tired. Много е хубаво, че има кой да ти помага, аз си бях самичка Sad.

Мимето, оградката е много хубава, много съм доволна Peace. А за сладоледа- дали авокадото защото беше леко зелено, но не ми хареса, прекалено  ми докарваше на авокадо Sick. Иначе беше така мазно и добре като сладост, но...

В тази темичка явно има доста талантливи и умни дечица, браво на тях Heart Eyes!

# 18
Да и на мен много ми домиля от детскоградинските изненади за деня на майката днес Simple Smile. Ирка, много хубаво за децата, все така да продължават!

# 19
  • Чикаго / София
И аз си получих подаръка за деня на майката днес. Много мило ми стана!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs294.snc3/28363_124 … 321_7235365_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs314.snc3/28363_124 … 322_3472411_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs324.ash1/28363_124 … 323_4093941_n.jpg

А това е картичката за Деня на майката от миналата година на Дени. Много ми е мила и си я пазя стриктно.
http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs314.snc3/28363_124458614235941_1 … 324_1917777_n.jpg

Под отпечатъка от ръчичката й е написано:
Every day I'm exploring, touching things I've found. I leave behind my little marks and handprints all around. You clean up those handprints but someday when I'm grown, You'll wish you had just one handprint to keep for your own. I made this especially for you so one day when I'm big and tall, You'll remember what my hand looked like when I was small.

Днес ми е много просълзяващ ден! А освен това от детската градина на Дени ми дадоха едно стихче което да й помогна да научи за Градюейшън партито им, и на мен ми е едно такова слъзливо, че идва времето когато ще трябва да се раздели с това място, което за мен си беше много специално през тези 2 години... 

Ето го:
Now I know my ABC's, colors, shapes and days.
I sang songs, learned some poems, rhymes and fingerplay.
I played outside on sunny days
and inside when it rained.
My little hands and little feet were busy every day.
My teacher was Ms Lourdes, I kept her on her toes.
She tied my shoes, combed my hair and sometimes wiped my nose.
But now it's time to say good buy
to all my good friends.
School is over,summer's here
but learning never ends.

# 20
Боже ирка колко ме разчувства ...не е истина-страхотно е стихчето от картичката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
страхотни сте на снимките,душички Heart Eyes

# 21
и моето го похвалиха колко бързо напредвала с китайския  Crazy
и бяха рисували за деня на мама! на мама гарджето!

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 15:33 от Agent Provocateur

# 22
Честито на рожденничките   bouquet
Честито и на майките  Heart Eyes
Ние имаме още няколко уикенда да обиколим България да си вземем "Чао"
Този бяхме в Ловеч, предстоят Белоградчик и Родопите.

Чета за децата и започвам да се притеснявам сериозно. Моя е много палав.
Тук въпреки огромните усиля на учителките им - в занималнята и в училище, той напредва ужасно трудно и е най-непослушното дете в класа.
У дома работи всяка вечер.  Crazy
Предвид, че трябва и да се адаптира и да продължи и на друг език... стискайте ми палци  ooooh!

Дано някой ден и той да ми е гордост  Praynig

# 23
Хайде и аз в новата темичка мерси Лени  bouquet
Ирка страхотен подарък Heart Eyes
Маймун77 за обиците ние сменихме 3 чифта докато нацеля читави халкички сложих, но много миниатюрни за да не може да си пъха пръста вътре и да ги опъва,а за оградката аз я пуснах в крейгслист да я продавам, че вече не иска да седи в нея(аз имам с удължението и) та общо я ползвах от към 6тия месец до сега 13ти Peace

# 24
и моето го похвалиха колко бързо напредвала с китайския  Crazy

Laughing сладурана голяма е тя  Heart Eyes

Ирка, страхотни картички, много мило ми стана и на мене, да си все така щастлива майка!  Hug

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 06:07 от Лeни

# 25
  • Чикаго / София
Пожелавам на всички да изпитат радостта от тези малки собственоръчно направени подаръчета. Винаги ме разтапят!

Лени, сладур! Важното е, че се е постарал. Догодина ще е по-осъзнат подаръка. Но какъвто и да е, е мило да го получиш. Heart Eyes

Играта от Леап фрог ми изглежда много идейна.  Браво на Ноли, щом има желание!

Агент,  ще ме умориш с този китайски. Laughing  От малко полиглот ще става детето, че и китайски при това. Laughing

Маймун, голями премеждия сте имали с тези обици. Важното е, че всичко е свършило добре. Племенника ми като беше бебе10-12  месечен, ми изяде сребърното ключе което си носех на верижката. Не знам как се беше откопчало и паднало, но както го бях гушнала, по едно време го гледам, че примлясква нещо сивичко и докато му отворя устата, вече го беше глътнал и се хилеше доволен.  Нищо не му стана, разбира се, но все пак родителите му го следиха няколко дни, така и не намериха ключето. Wink

Тук пък се развали времето този уикенд, така че парковете ще ги подминем, и още не сме решили какво ще правим.

edira, това със "взимането на чао" с познатите преди тръгването ми беше много уморително на мен. Имам чувството, а и си беше истина, че не бях спала над 48 часа преди полета, защото всички искаха да се видим в последния момент.  Добре е, че сте почнали по-отрано. А дечко ще се оправи, тук си имат методи да влияят на децата, и повечето по мое мнение са доста успешни.

# 26
Лени, браво на Ноли. Страхотно писане на букви. Laughing Ще потърся играта на Лийп Фрог, заинтригува ме.

Ирка, Лени -страхотни подаръци сте получили.

# 27
Цитат
edira, това със "взимането на чао" с познатите преди тръгването ми беше много уморително на мен. Имам чувството, а и си беше истина, че не бях спала над 48 часа преди полета, защото всички искаха да се видим в последния момент.  Добре е, че сте почнали по-отрано. А дечко ще се оправи, тук си имат методи да влияят на децата, и повечето по мое мнение са доста успешни.
Ирка, ние с роднини и познати се видяхме вече. Сега ще си "вземем чао" със самата страна. Белоградчик заради скалите, Родопите, защото се жених в Ягодинската пещера. Ако мога и морето да видя ще е супер. А за пътуването, аз много обичам. Чувствам се жива  Grinning

За дечко - благодарско, за оптимизма  Heart Eyes Хубаво е някой да ти вдъхва кураж  Laughing

Ако на някой съм му в района и има нужда от нещо, нека ми пише на ЛС.  Hug

# 28
Аз Плами със заложби и таланти не мога да  го похваля, ама пък как кара колело , скоро ще махаме помощните колелета Laughing
За деня на майката, имам подарък саксия с цветя засяти от Плами и отпечатъци на неговите ръчики и рисунка и снадпис : обичам те мамо, заведи ме на море Laughing. Това казал, това му написали

# 29
обичам те мамо, заведи ме на море

Joy

Общи условия

Активация на акаунт