Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви подаръци обикновено получават майките за Деня на майката?
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви са някои от предложените решения за проблемите с банковите услуги?
-
Защо не мога директно да прехвърля пари на сметка на мениджърска компания или на когото дължа, а трябва да поискам някой от банката да им изпрати чек?
-
Какви са опциите за здравно осигуряване за чуждестранни гости в България?

да перафразирам - защо я слагат заедно с варицелата - не знам
благодаря ви отново за подкрепата, ходихме на доктор, но при друг и той след обстоен преглед каза че не е шарка, а rоseolla infant доколкото ми стана ясно е че бебетата имат имунитет към това но с времето им отслабва и когато са най-уязвими тогава се разболяват и няма лекарство от само себе си се оправят на това се е дължала и високата Т и нервността на Диди, питах дали има общо със ваксината той категорично отрече, но аз съм сигурна че поради това че ДИДИ беше болна преди ваксината, след това уж беше здрава но явто тежко я понесе и факта че и 2 зъба излезнаха през този период явно са и отслабили достатъчно много имунната система за да се получи това нещо, той каза че до 1-2 дни би трябвало да изчезнат пъпките, а те са подкожни и не се напипват нито я сърби, та това е надявам се вече да минава и това и да приключваме със болнавата серия че лято ни чака