119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Winx, Честит Рожден Ден!     bouquet

# 571
едно въпросче. чували ли сте за проблема `радон`? притеснявате ли се по темата? въобще отделяли ли сте и дори една мисъл?

Това не е ли нещо, за което се тества като купуваш къща? Аз само в тази връзка съм го чувала.

Winx, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!

# 572
миз,да. Отказахме 2 къщи заради радон,има писано  много и не е особено конкузивно,но ние решихме да не рискуваме.Оказа се много чест проблем по нашите ширини,доста нови къщи имаха детектори и мерачки и без доказан проблем newsm78

# 573
но онзи ден си мислех колко по-склонни са родители, които са расли и учили в различна академична система да плащат и посвещават време и усилия за допълнително обучение... не знам дали вашите наблюдения съвпадат с това?
и аз така си въобразявах до преди около година. постепенно загубих и този си предразсъдък...

не бих го нарекла предразсъдък, просто ми прави впечатление известния "страх" или може би недоверие с което чужденци подхождат към различната им система, докато местните оптимистично считат, че системата от тях е направила хора, значи ще сработи и при децата (но както казах, това е само впечатление лимитирано мое, не е неопровержима "истина")

от друга страна аз дълги години мислех, точно като Биз, че амбицията е правопропорционална на образованието, но ми се натрупаха твърде много опровержения, за да ги приема просто като изключения и сега си го съотнасям към конкретния човек...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Winx  Hug Здраве, любов и късмет по повечко Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 май 2010, 15:25 от Agent Provocateur

# 574
  • Чикаго / София
Winx , Честит Рожден Ден!

Бъди здрава, обичана и усмихната! 
bouquet

Нямам предтсва какво е Кумон, нито знам нещо за радон! Явно имам домашно сега да правя. Laughing

# 575
Честит рожден ден, Уинкс! Жива и здрава!

Ползвам Кумон книжките.

http://www.kumonbooks.com/home/index.aspx

# 576
  • USA
Много благодаря за хубавите пожелания!  Hug Много ме задрадвахте.  Simple Smile

# 577
Winx, честит рожден ден, много щастлива година ти пожелавам!

За радон нищо не знам. За кумон знам само, че ни е рано още  Wink

Отивам да се лекувам, че хванах горещата дръжка на чугунен тиган без ръкавица... ох!

# 578
Winx ЧРД!!!  Hug
Усмивки и щастие ти желая  newsm67

За радона попогледнах но още ми е мъгла за да коментирам.
За Кумон съм впечатлена.

ianajar сода за хляб помага да не се образуват мехури...макар, че май се включвам късно.

Моята баба май не може да понесе заминаването ни. Тази сутрин е направила инсулт  Cry

# 579
  • usa
аз пък не бях чувала за пустия му радон докато сега едни познати не споменаха, че правели тест на къщата, която ще купуват и моят мъж не се затюхка, че ние не сме правили такъв преди 8 години като купувахме нашата... и аз като разрових останах с впечатление, че нищо конклузив няма, освен че повечето изследвания са правени върху миньори и се зачудих защо ние се притесняваме като не копаем руда...

уинкс, честит рожден ден! весел ден ти желая и много здраве и обич!

нюборн, съжалявам за баба ти Sad. дано не е нещо сериозно!

от друга страна аз дълги години мислех, точно като Биз, че амбицията е правопропорционална на образованието, но ми се натрупаха твърде много опровержения, за да ги приема просто като изключения и сега си го съотнасям към конкретния човек...

ми то като го виждаш, че става само за разнасяне на пици, какви амбиции да имаш спрямо него? ей го буш - ставал за родео, ама имал баща му амбиции за него и го натикал в йейл и кво? сърбахме попарата на голите им амбиции осем години...

иначе за страха от различната образователна система и оптимизма на местните може и да си права, аз само казвам, че все по-често срещам и обратните случаи Simple Smile. бтв, ти да не си бременна, мила? нащо напоследък ми създаваш подобно впечатление  Hug?

# 580
Миз, правихме тестове на къщата за радон преди да я купим. По принцип знам от много хора, че ако има вече и си купил къщата правят някаква вентилационна система в мазето и няма проблеми.

Честито и от мен, Уинкс! Simple Smile

# 581
забравих да благодаря на стела и яна за споделеното за хлорираните басейни   bouquet

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 20:57 от Лeни

# 582
Уинкс, честит рожден ден!

Радонът не е ли проблем, ако е копано в мазата, ако има sump pump например? Ако е изолирана мазата, май че нямаше проблем. Това по спомен все пак, не съм супер запозната. Знам например, че ние се примиряваме с влажна маза, но радонът не ни е проблем.

А аз за амбициозността на родителите, не ме слушайте, нищо не разбирам, само си чеша езика. Grinning

# 583
  • usa
Радонът не е ли проблем, ако е копано в мазата, ако има sump pump например? Ако е изолирана мазата, май че нямаше проблем. Това по спомен все пак, не съм супер запозната. Знам например, че ние се примиряваме с влажна маза, но радонът не ни е проблем.
А аз за амбициозността на родителите, не ме слушайте, нищо не разбирам, само си чеша езика. Grinning

ми то всички това правим  Mr. Green...

за радона, той на всякъде си го имало, бил естествено присъстващ, някъде в по-големи количества, някъде - в нищожни. трик било, че днес го няма, утре - го има и въобще ми прилича, че работата не е много ясна, но съм още нова в сферата и нямам изградено на достатъчно факти мнение  Simple Smile. абе и да имаме в къщи радон, облъчвал ни е 8 години без да знаем, не виждам причини да се тюхкам със задна дата Simple Smile.
благодаря на всички, които дадоха мнение!

# 584
  • У дома
Winx, ЧРД!!! Жива и здрава!

Аз пък току що си написах оставката и утре ще я предам. За добро или лошо, времето ще покаже. Мая най-много се радва на решението ми.

Общи условия

Активация на акаунт