119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 656
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Аталанта, за добро да е!

# 586
Winx, честит рожден ден! Да си здрава и усмихната.

Аталанта, успех на теб!

Честит Празник днес на всички Simple Smile

# 587
Честит ден на буквите!
*
Тандури,да е здрав Калин, весел празник в дома ви  и чакаме да видим торта плс плс

# 588
Благодаря ти Анет! Дребния е в екстаз, защото вчера си получи най-големия подарък ( колело), днеска си получи по-дребните ( книжки), а в петък му е партито с приятели! Направо три дни пили и се веселили... Laughing

# 589
Ани честит ти рожденник, да е жив и здрав, малко палав и винаги усмихнат...  bouquet

Winx честит празник и на теб - само радости цяла година....  bouquet

Момичета благодаря за орговорите относно книжките.Май и аз реших да чета от много източници, а и този път наистина ще отида до библиотеката.Пък и приятелка ми даде две книжки та за сега влязох в крачка.

Написах си и аз домашното за Кумона и много ми хареса.Някои може ли да сподели какви са цените за тази програма, че търсих в сайт им , но не намерих нищо. newsm78

И да си кажа едно голямо благодаря на всички  bouquet, че споделяте толкова интересни неща, особено тези свързани с децата.Попивам всичко и дай Боже някой ден ще са ми много от полза, че аз от сега си признавам , че ще съм от амбициозните майка. Blush

# 590
Мики,нашият кумон е 100 на месец, безплатен тест за ниво и 50$ еднократна регистрация. С това се покриват ежедневните домашни които им дават и 2/седмица ходене в центъра за 30мин за работа с преподавател; доколкото разбрах съвсем не е 1:1 30 мин баш,но предстои да видим повече.

# 591
Анет мерси за отговора - дано и при нас да е така.Струва ми се ок цена. Simple Smile

# 592
ЧРД на Калин! Да е здрав, много палав и щастлив!  bouquet

# 593
Честит рожден ден на Калин! Здрав, щастлив и палав!  newsm59

# 594
  • USA
Благодаря ви, момичета!   bouquet

Честит рожден ден на Калин! Да е много здрав, весел и с късмет!  Hug

Честит празник на всички! Дано да успеем да предадем на децата си българския език! Много обичам 24 май.

Атланта, успех. Мисля, че правилно решение си взела.

# 595
Winx Честит Рожден Ден със закъснение! Да си жива и здрава! Много любов и щастие!!!   bouquet

newsm59 на Калин!!! Жив, Здрав и радост на мама и тати!! Усмихнато детство!!!

Мики как се чувстваш? Колко бързо минава времето от страни. Сякаш беше вчера когато ни каза, че си бременна  Hug

# 596
Добре съм Ванхорн, мерси че питаш Hug.Вече си имам корем и ми е по-трудно да ставам.Иначе бебето е мнoгoооо активно, постоянно рита и мърда,а като пусна музика да не говорим.Ходя и все му купувам по нещо - голямо е удоволствие.На 12 Юни ще ми е беиби шауера- направо нямам търпение.Иначе днес започваме куросвете в болницата и съм много ентусиазирана как ще е.Вчера пък купихме боя за бебешката стая и ще започваме да я приготвяме.
Абе май до сега почти цялото ми ежедневие като изключим работата се върти около бебето.Иначе и аз си мислех как лети времето- кога си казах, кога минаха 7 месеца. Whistling

Вие как сте? Как е малкия? А каката ти е златна,видях как е завършила. Peace

# 597
Мики мерси  Hug. Да, каката ми е златна и помоща й е незаменима, а малкия бозайник не се вдига...така е като цока по цели нощи  Laughing

Аз не съм спец, но тук мамите знаят за боите, които са безвредни. Ти може би знаеш де?! ММ се занимава с това, аз бях зрител и хич не се напънах да запомня  Embarassed

# 598
  • САЩ

Хитрушка,случайно да сте пътували на 12-ти с Луфханза с прикачване в Франкфурт?
Дочух,че сте от Вашингтон и дори се зачудих дали не пишеш в темичката.

Не Мис Дива, не сме били ние  Grinning Пътувахме с Луфтханза през Франкфурт, но на 17-ти. Не сме и от Вашингтон, ами от Айова.

# 599
Хитрушка забравих да те поздравя с Добре Дошла! А, малкия голяма скица с всичките тези въпроси  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт