119 Американски майки празнуват Mother's Day!

• 28 650
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви момичета, Калин е трогнат! Прочетох му всички пожелания ! Simple Smile

# 601
  • САЩ
Тандури честит рожден ден и от мен на Калин! Да е здрав и да постига все повече и повече успехи!

# 602
Честит рожден ден на Калин! Да ви радва все така.

# 603
Честит Рожден Ден на Калин!!!Весел празник.

Winx  и на теб честит рожден ден!!

# 604
На патерици честит лазарник на Уинкс!  Hug Здрава, усмихната и спокойна!  Grinning

Ани, честит ти рожденик!   bouquet Да продължава все така да е успешен и да ви радва много!  Heart Eyes

Пак прегръдки за Зарка!  spoko

Моля да ме ориентирате за нещо бебешко. Виждам едни пелени за покриване/рисийвинг бланкетс по количките на бебета, които са тънки, изглеждат като тензухени и са леко намачкани. Има бели, цветни, с щампи. Може ли да ми кажете как да ги търся онлайн? Гледах, гледах и все не попадам на такова нещо.

Хуничка, би ли споделила каква ви е чантата (видях какво си писала в другата тема). Стана ми любопитно.

# 605

Моля да ме ориентирате за нещо бебешко. Виждам едни пелени за покриване/рисийвинг бланкетс по количките на бебета, които са тънки, изглеждат като тензухени и са леко намачкани. Има бели, цветни, с щампи. Може ли да ми кажете как да ги търся онлайн? Гледах, гледах и все не попадам на такова нещо.

Така, както го описваш ми звичи като swaddling blankets ( обаче летния вариант-те са по-тънки, бархетни и намачкани, малко на шал приличат).

Честито на рождениците!

Зарка съболезнования за огромната загуба.

# 606
Търси  gauze baby blankets. Излизат много.

# 607
  • У дома
Ани, честито на малкия голям мъж на мама! Само да ви радва!!!

# 608
  • Чикаго / София
Тандури, Честит Рожден Ден на Калин!

Да е здраво, щастливо и все така успяващо дете!

Честит празник и на теб!  bouquet

Честит 24ти май на всички!

# 609
Кюбит, Клер и всички други, благодаря! Наистина ми помагате да не се чувствам сама.

Тандури, много да ви радва рожденика!
Иначе на въпроса ти -  не искам да остана в къщата. Косих на два пъти тревата, вярно е добро упражнение, но ми отнема цял час (да не ви казвам колко време и нерви ми отне докато стартирах косачката). Прецених, че много време ще ми отнема поддръжката на двора + домакинската работа, а детето е още малко и си иска вниманието. Освен това мъжът ми изкарваше доста по-голяма част от дохода и мортгиджа няма да ми е по силите. Застраховката му беше съвсем бейсик от профсъюза в работата, нищо съществено.
Тук му е мястото да кажа: застраховайте се, че никога нищо не се знае  Sad.

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 05:21 от Зaрка

# 610
Зарка виждам, че детенцето ти има Рожден Ден!!! Да ти е жива и здрава, много радост и гордост да ти носи   bouquet

# 611
Клер, Цоне, за такива пелени питах: http://www.adenandanais.com
Бенс ми подсказа на лична.   bouquet

# 612
Клер, Цоне, за такива пелени питах: http://www.adenandanais.com
Познала съм значи  Wink .

# 613
като се появиха бременните ни мами се присетих, че Титина трябваше да ражда скоро; не се е появявала да ни се похвали, но ние ще чакаме   Grinning

# 614
Привет на групата.
Ех,Хитруша - объркала съм се.Но и въпросното семейство имат детенце Алекс на около 4 годинки.Това и фактът,че сте пътували наскоро до Бг ме подведе.

Аз съм по-добре,истерията ми около прибиваването тук намери лееек покой,макар да ми е още мъчно.

Намерих си занимание,наред с грижите покрай дребосъчка,което да запълва дните ми.
Организирам ни почивка/транспорт,хотел,ресторанти/ до Истанбул за 4,5 дни,а на есен ще се прибера за няколко седмици във Франция.
Не знам колко време ще се наложи да стоим в Бг/като на заточение се чувствам/,надявам се административният момент да мине бързо и да се връщаме там,където ни е мястото.

Весело изкарване на празнуващите.Усмихнат ден ви желая.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт