Son bahar - Любов назаем - Тема 10

• 28 783
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Момичета къде сте. Изглежда останах сама да си говоря.

Да споделя моите мисли, които ме терзаят от известно време. Замисля ли сте се колко често в този сериал се използват думите "тамам" и "евет" и колко често ние ги използваме в ежедневието си при общуване с най близките си хора.

Е от време на време има и "йок,йок,йок" много бързо и много сладко казано от Сабиха и "сус, сус" казано от Галип.

http://www.youtube.com/watch?v=yCHyT9a5YXA&feature=channel

MAMA-AN  предавам ти музикалното оформление. Много добре се справяш.

# 496
Благодаря Лу, но все пак ти си шефа.

# 497
Той и главния герой щеше да получи един шамар, обаче й хвана ръката и предполагам, че й е казал -Не го прави за да не съжаляваш като мен - newsm78
След това обърнаха някоя и друга чаша вино и може би юргана е оправил работата Joy Joy Joy Joy
Гледах последната серия. Айча беше на върха на щастието - усмихната прегръща Еркан, целува го, радва му се -  като за последно без да бъде обвинена че съблазнява женен мъж.
Еркан обаче не е същия, който гледахме през любовния им период - малко въздържан, не така самоуверен, имам чувството че не се радва че това е финала на сериала.
Знам ли newsm78 newsm78

И аз останах с такова съмнение,гаче ли нямаше вид на щастлив младоженец,за когото свършват мъките и неволите и започва само гуш-муш!

# 498
Това го търся от 2 дни, но го намерих. Много ми харесва. Дано и на вас да ви е приятно.
http://www.youtube.com/watch?v=P3sK-CbtLzY&feature=related

# 499
http://www.youtube.com/watch?v=9MKib8AXTAs   newsm51  Червените рози изглежда са патент на Еркан. Една серенада за стоящите на балкона.

# 500
http://www.youtube.com/watch?v=9MKib8AXTAs   newsm51  Червените рози изглежда са патент на Еркан. Една серенада за стоящите на балкона.
Хареса ми. Играе Ромео, който пее на свойта Жулиета! smile3532 smile3532 smile3532

# 501

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 18:55 от Лукреция

# 502
Той и главния герой щеше да получи един шамар, обаче й хвана ръката и предполагам, че й е казал -Не го прави за да не съжаляваш като мен - newsm78
След това обърнаха някоя и друга чаша вино и може би юргана е оправил работата Joy Joy Joy Joy
Гледах последната серия. Айча беше на върха на щастието - усмихната прегръща Еркан, целува го, радва му се -  като за последно без да бъде обвинена че съблазнява женен мъж.
Еркан обаче не е същия, който гледахме през любовния им период - малко въздържан, не така самоуверен, имам чувството че не се радва че това е финала на сериала.
Знам ли newsm78 newsm78
И аз останах с такова съмнение,гаче ли нямаше вид на щастлив младоженец,за когото свършват мъките и неволите и започва само гуш-муш!

И аз съм на същото мнение. Просто в последната серия, като че ли магията между двамата липсва. Може би Еркан е бил доста изморен от снимките. Но можеше да даде и повече от себе си.

# 503
Лу много бързо ми се движат и са ми много дребни  newsm78  bowuu, че не мога да разбера коя е жената до Сабиха /Айча/

# 504
От кои снимки да е изморен newsm78 Сигурно Дидемата му е правила някакъв проблем и той се изложи на края - не изглеждаше като влюбен. А пък и магията може да е свършила - то е минало време от едните снимки до другите, може вече да е имал друга жена в сърцето си. Thinking Той тези работи - за лекуване раните с любов и тази жена е в сърцето ми - като ги приказваше толкова истински изглеждаше, че не се знае знае ли се.

# 505
Лу много бързо ми се движат и са ми много дребни  newsm78  bowuu, че не мога да разбера коя е жената до Сабиха /Айча/
Тази която играе Еда.

# 506
Май само двете си пишем. Но и това е нещо. И на балкона ги няма Гальовите моми!
Дека ли са? Днес не беше особено хубав ден, та да са по гори и полянки. На места имаше буря и дъжд.

# 507
Белл сигурно ще ни поздрави. Целият ден поддържаме огъня да не изгасне. smile3532 smile3532 newsm44 newsm44

# 508
Сега отивам при Харунчо да видя там ли са!!!!!

# 509
Ще се появят, може да са ходили на чифлика на Галип. Утре все пак ще бъдат на работа. Така че споко. Ама аз като Мара подробната да продължа да обсъждам Галип. Забеляза ли че и саката му не му стояха добре - сякаш си е променил стойката на тялото от онзи бандитски филм.

Общи условия

Активация на акаунт