Son bahar - Любов назаем - Тема 10

• 28 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Лу, търся статията за Еркан и манекенката , но нещо не я намирам, че сега и на мен ми стана интересно  newsm78
Дано се намери, иначе ще правим интерпретации така, както на нас ни е удобно.!!!!! hahaha hahaha

# 616
Лу, благодаря ти мила  newsm51 newsm51 newsm51

# 617
Лу, търся статията за Еркан и манекенката , но нещо не я намирам, че сега и на мен ми стана интересно  newsm78
Дано се намери, иначе ще правим интерпретации така, както на нас ни е удобно.!!!!! hahaha hahaha

Ще я намеря, ако не сега то утре вече ще сме разбрали  Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 618
wavey Мераба ,мацки!!!! Hug
Как сте,как е Галип ? newsm78 Връщам се да ви чета. bowuu

# 619
# 620
Светле, здравей!!!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 621
Лу, виж какво намерих в първата тема за "Любов назаем": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469236.msg14290395#msg14290395 , пост: #375; #376; #379; #381

# 622
Хайде маци, лека нощ от мен!!  Hug  До утре  Wink Wink Wink

# 623
Лу, виж какво намерих в първата тема за "Любов назаем": http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469236.msg14290395#msg14290395 , пост: #375; #376; #379; #381
Благодаря за труда, който си направи.
Значи Синем. Но има и друга. Следователно - много палав Еркан. smile3532 smile3532 newsm44 newsm44
Няма да издържи на жена с пропорции 80:60:90 и височина над 176 см. smile3532 smile3532

# 624

Те така требваше и Саби да награби,ама не би.... Нищо,поне плакнем очи!Па турския СЕМ да  д....а! / супата,демек/

Белл-исима, нещо много рано си лягаш,слънце!Да не се e примъкнал некой Гальо до тебе!То като зачезна Зизу, подозирам,че при тебе е оставила така лелеяният от всички ни жълъд!
Уж пазител,бранител,пък я няма никаква.Поне да мине да остави вересиите!

# 625
Чета, чета dita_53  и турската преса и турските форуми. Инфото ми е точно. И за добро или за зло, в България май няма излъчен филм без наложени глоби и наказания за "развращаване на младото поколение" hahaha hahaha hahaha hahaha Защо казвам за добро- себестойността на продукцията рязко пада и нашите мили родни телевизии могат да си позволят да ги купят. "1001 нощи" освен глоба има и преместване в по-късен час. Виж това, то струва 300 000 лири на продуцентите- глоба естествено!45 секунди!!!!!! само за сведение 1лира е около 0,93лв. Да не говоря за друг един филм - "Врабче"- спрян след първа серияи със заведено ДЕЛО срещу продуцентите. Впоследствие изместен в 2.00 ч. Е аз 100 пъти я изгледах тая серия и не видях нищо развращаващо. Но....... закони, порядки. Между другото цигарата, струва 100 000, ако се появи, дори в ръцете на да ги наречем "лошите" И в тази
връзка още малко СПАМ- в момента е издаден акт за глоба на ЛиН- не зная повода и причината,
защото все още не съм го гледала, но пише еротична сцена -Саваш/Ясемин. Не е зле- ще могат
да го купят значи  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добро утро и успешен ден на всички. Не зная езика и не съм чела нищо от тяхната преса по този въпрос. Но логиката казва нещо друго. Ако беше така - закони тяхния СЕМ, то в Перла всички най-правилно си се целуваха, в Листопад също. Но видяхме от клиповете как посрещат актьорите от Перла  в арабския свят. Още повече че всичко е въпрос на монтаж - предполагам, че за една такава сцена има няколко дубъла. Е какво пречи за Турция филма да бъде монтиран по един начин за Европа така както на нас ще ни хареса. Това ме навежда на мисълта, че по логично е че половинките на актьорите са причина да не се заснемат такива сцени. Бях чела в нашата преса, че Инджи се е развела със съпруга си точно за това, че той се е почувствал засегнат от любовните сцени. Но нашите хора дори и без истинска целувка всичко правят толкова добре и истински, че поне мен ме вкарват в заблуждение, че това се случва в действителност. А интуицията /до сега не ме е подвеждала/ ми подсазва, че това е тренирано извън сцена. Много добър синхрон м/у двама души, които са само актьори.

# 626
http://www.vbox7.com/play:c88096d8
За кой ли път гледам това клипче и всичко ми изглежда толкова естествено, и не мога да повярвам, че това е само перфектно свършена работа. Въпрос на виждане.

# 627
Здравейте сладурки!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 628
# 629
http://www.vbox7.com/play:fa250e19
Ново клипче. Лу къде си шефе, нещо занемари музикалното оформлуние на форума. Какво каза Галип на Саби като се върна и хвърли пръстена преди да се напие като талпа.

Общи условия

Активация на акаунт