Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 40 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Леле, ама в тая къща само се подслушват ooooh!, братче, всички като сомнамбули ходят, за да слухтят като къртици

# 466
Този Таксин веднага е усвоил порядките на Текинови, сега ще доклюкари на жена си, че е видял Ферхундето.

# 467
Този Таксин веднага е усвоил порядките на Текинови, сега ще доклюкари на жена си, че е видял Ферхундето.

Адски е грозен този, с тази брадичка с дупка особено  Sick

# 468
# 469

Адски е грозен този, с тази брадичка с дупка особено  Sick

добър си е човека, за всеки влак си има пътници

# 470
Баба Джеврие върти номерата на Ферхундето, така е като се премълчават нещата, чуждия ще ги каже.
Тоя Таксин как оклюма, като че ли не може някой непознат на Гюлшен да я е докарал.

# 471
Баба Джеврие върти номерата на Ферхундето, така е като се премълчават нещата, чуждия ще ги каже.
Тоя Таксин как оклюма, като че ли не може някой непознат на Гюлшен да я е докарал.
И защо да не я остави пред тях тогава? В правото си е да се съмнява човекът, а и след лъжата й може да е съвсем сигурен, че нещата намирисват.

# 472
# 473
Леле, на Таксин му приседна залъка от лъжите на Ферхунде!
Не знам останалите от семейството /освен Неджля/ наистина ли й вярват или се правят, че й вярват на това, което казваше? Shocked

# 474
По-скоро се правят, нали чу беицата Хайрие какво повтаря нон стоп- мълчи заради баткото си, тихо заради Шевкет

# 475
Ивонка, тъкмо се рекох, че бая е отслабнала newsm78
Ами снимката е след операцията на която се е подложила и е била на диета (аз се поразрових)свалила е 7 кг поне така пишеше,а и сигорно има и липосукция  Peace Hug

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 20:47 от Ивона1

# 476
видяхте ли баба  Джеврие Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 477
Тая кобра Джеврие много ме ядосва.Да спре само за 1 минута да дърдори.

# 478
Джавка изрече - хубавите жени нямат късмет!
Горката - и тя за красавица се имала smile3532 Чак така добре възпитаният Али Ръза не можа да се въздържи да не се изхили, разбира се, деликатно Naughty
Ферхи пак успя да обърне ситуацията в своя полза - толкова бързах след работа да стигна навреме при теб ooooh!

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 20:50 от tzarina

# 479
Нали знаете тихите води са най-опасни под милото личицe на Седеф,кои знае какво се крие.Ако ме питаха от кого бих се страхувала повече от Седеф или Ферхунде без колебание бих отговорила Седеф.

Общи условия

Активация на акаунт