Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Тва писмо което получи Али Ръза какво е ?

Доколкото разбрах аз това е договора на Ферхунде за апартамента, защото:
1. Куриерът каза, че е от нотариус
2. Долу, в десния ъгъл имаше червен печат и подпис

Много се дразня на такива, защо на Али Ръза ще го дава, за Ферхунде си се отнася ...

# 526
Утре очаквайте зверското скубане и размятане на коси  Joy Joy Joy

# 527
Качиха ли някъде 139 епизод?

# 528
Утре очаквайте зверското скубане и размятане на коси  Joy Joy Joy

Мммм да, Ипек нещо се подсмихваше, изглежда, че Неджля и Джем са се събрали вече  Praynig

# 529

Много се дразня на такива, защо на Али Ръза ще го дава, за Ферхунде си се отнася ...
Дали писмото ще е за апартамента на Ферхунде? Защо тогава куриерът искаше подписа точно на Али Ръза? Май ще е за нещо друго. newsm78

# 530
Фикрет : Чувствам се като Госпожа Джеврие  Joy Joy Joy
Култова фраза hahaha Joy
И на мен ми беше много странно това тършуване, божее, божее hahaha В тази къща да живеех нямаше да имам нужда от телевизия, от интернет и от вас момичета и момчета hahaha Много ме дразни това, че те наистина не се виждат /Лейля тръгна с гаджето на Неджля, после пък Неджля и го открадна, Шефкет какви ли не ги надроби../, ама сега Ферхунде е направила нещо невиждано и нечувано Crossing Arms Но само защото тя не е Неджля, нито е Лейля, нито пък е Шефкет. Вярно е, че 2-те шматки /Лейля и Неджля/ изстрадаха доста, но и Ферхунде си плати.. Нима тя не страда?!? Чудно ми е само дали и ББ: Тахсин ще го отлъчат като изневери на Фикрет /съмнявам се/ нали е съпруг на Фикрет Naughty Друго нещо, което ми беше много смешно hahaha Шефкет в затвора вече не издържал hahaha Че той колко стоя, има ли 1-дна седмица hahaha И то какъв затвор - играят комар и разни други игрички, хапват, пийват и т.н. И мрънка, че не можел всеки ден да си поговори по телефона hahaha Много ми бяха смешни изказванията му Wink Peace И жалко за Нехир.. ХайриетУ много ме издразни. Винаги търчи, каквото и да стане, да разказва на Нехир, а сега я изгони направо..

# 531
  • Пловдив

Дали писмото ще е за апартамента на Ферхунде? Защо тогава куриерът искаше подписа точно на Али Ръза? Май ще е за нещо друго. newsm78
Определено това писмо не е за апартамента на Ферхунде. За Али Ръза е, от нотариус... в него пише нещо, че в рамките на 2 дни трябва да се платят някакви 30 000 лири... ама за какво - не успях повече да разчета от бележката, кадърът с писмото го дават за няколко секунди и е поразмазан... #Crazy

# 532
Фикрет : Чувствам се като Госпожа Джеврие  Joy Joy Joy
Култова фраза hahaha Joy
И на мен ми беше много странно това тършуване, божее, божее hahaha В тази къща да живеех нямаше да имам нужда от телевизия, от интернет и от вас момичета и момчета hahaha Много ме дразни това, че те наистина не се виждат /Лейля тръгна с гаджето на Неджля, после пък Неджля и го открадна, Шефкет какви ли не ги надроби../, ама сега Ферхунде е направила нещо невиждано и нечувано Crossing Arms Но само защото тя не е Неджля, нито е Лейля, нито пък е Шефкет. Вярно е, че 2-те шматки /Лейля и Неджля/ изстрадаха доста, но и Ферхунде си плати.. Нима тя не страда?!? Чудно ми е само дали и ББ: Тахсин ще го отлъчат като изневери на Фикрет /съмнявам се/ нали е съпруг на Фикрет Naughty Друго нещо, което ми беше много смешно hahaha Шефкет в затвора вече не издържал hahaha Че той колко стоя, има ли 1-дна седмица hahaha И то какъв затвор - играят комар и разни други игрички, хапват, пийват и т.н. И мрънка, че не можел всеки ден да си поговори по телефона hahaha Много ми бяха смешни изказванията му Wink Peace И жалко за Нехир.. ХайриетУ много ме издразни. Винаги търчи, каквото и да стане, да разказва на Нехир, а сега я изгони направо..

H0uSse_Baby по принцип винаги се прави разлика между свои деца и чужди. Винаги те боли повече за твоите, отколкото за чуждите. Така, че нормално е да обвиняват за всичко Ферхунде, защото това е по-лесно, отколкото да признаят, че собствените им деца не са по-добри от нея.  Peace

# 533
Cheburashka съгласна съм, че е така, но е тъпо и ме дразни много Crossing Arms

# 534
  • В тъмната гора.
Аууууууу
ББ Ферхунде стои чака шефа си, той се връща и тя загледана в небитието. Той я пита за работата, която е споменала сутринта, но нашата минава направо на въпроса, че му е бясна - Защо и го е причинил това? Спал е с нея.. Той е отговаря, защото и двамата са го искали и е станало... Тръгва си към кабинета, а онази след него. Искала да знае, защо е спал с нея, след като е сгоден, а той и отговаря, че заради едно приспиване, откъде-накъде тя ще му държи сметка.

# 535
Mishel_ а после защо е отишъл да я види с джипа? newsm78 Flutter

# 536
Защо мислите, че Текинови не съзнават, че децата им също сгрешиха много и някои от постъпките им си съперничат с Ферхунделините? Али Ръза неведнъж е казвал, че Лейля и Неджля не постъпват по-различно от Ферхунде. Не забравяйте как се отнасяха с Лейля като разбраха за Оуз и аборта. Как Хайрие наби Неджля за целувката с Оуз и после като избяга с него как не я поглеждаха и изхвърлиха всичките и вещи и снимки. Как Али Ръза искаше да предаде Шефкет за деянието му и как щеше последния да яде боя и т.н.
Вярно, че им простиха в крайна сметка, а на Ферхунде едва ли ще простят. Но все пак кой би простил на чуждото дете, че е наранило неговото собствено.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 23:22 от Snejkata

# 537
  • Пловдив
Аууууууу
ББ Ферхунде стои чака шефа си, той се връща и тя загледана в небитието. Той я пита за работата, която е споменала сутринта, но нашата минава направо на въпроса, че му е бясна - Защо и го е причинил това? Спал е с нея.. Той е отговаря, защото и двамата са го искали и е станало... Тръгва си към кабинета, а онази след него. Искала да знае, защо е спал с нея, след като е сгоден, а той и отговаря, че заради едно приспиване, откъде-накъде тя ще му държи сметка.
Опааа Crazy, някой падна от високо и го заболя май  Mr. Green... Намери си майстора нашта Ферхундрела Twisted Evil...

# 538
  • В тъмната гора.
Mishel_ а после защо е отишъл да я види с джипа? newsm78 Flutter

Не съм стигнала до там.
Той я търси многократно, но тя не вдига.

# 539
Каквото и да казвате никой не може да стигне Ферхунде. Да, децата на Али Ръза кривнаха от правия път и всеки един от тях нанесе огромен удар на семейството си но все пак имат някакво възпитание и морал. Тази Ферхунде... просто при ВСЕКИ удобен момент прави интриги, гледа само себе си и се интересува само от материални неща и нищо повече. Ако се появи някой друг хубавец с повече пари от Левент нима мислите че тя няма да тръгне след него? Ще зареже Левент стига да има изгода а пък разправя че е била "влюбена." Нека сега тази годеницата му да и създаде малко проблеми и пътят на Ферхунде към измамването на всички да бъде малко по-труден. Да я изхвърлят от къщата и дано скоро Левент да се усети. Знам че ще постигне това което иска (винаги го постига) но поне да види малко трудности към "успеха" си.  

Общи условия

Активация на акаунт