Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 326
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • В тъмната гора.
Дайте клипчетата на продължението, на кой оригинален епизод сме сега?  Да видим какво ще стане.

# 511

Извинявай за днес, не ми е майчин турския, поназнайвам го и затова ми направи впечатление.
Това е правилната фраза, ако искаш може да смениш ника си, ако е възможно.

Ben Sedefe aşığım

Така вече трябва да е добре заглавието на никът ми. Благодаря ти. Не съм много на ти с Турският език, доверявам се на гугъл и както се вижда, че ми играе доста подли номера относно езика и правилното пройзношение.
Благодаря ти..........

# 512
Тва писмо което получи Али Ръза какво е ?

# 513
  • В тъмната гора.

Извинявай за днес, не ми е майчин турския, поназнайвам го и затова ми направи впечатление.
Това е правилната фраза, ако искаш може да смениш ника си, ако е възможно.

Ben Sedefe aşığım

Така вече трябва да е добре заглавието на никът ми. Благодаря ти. Не съм много на ти с Турският език, доверявам се на гугъл и както се вижда, че ми играе доста подли номера относно езика и правилното пройзношение.
Благодаря ти..........

bouquet

# 514
Относно тършуването - и аз не очаквах, че Фикрет ще участва в този обиск, пред тия женици и КГБ бледнее. А най ми бяха смешни беицата Хайрие като каза, че търси писма - че то в 21 век, когато има електронна поща, интернет, мобилни айфони/телефони, кой аджеба ще седне да пише писма? newsm78 Дири под вола теле hahaha
Е, да, ама точно едно писмо( нещо като писмо) разкри последното "престъпление"- имам предвид това за апартамента

Така ли? Пропуснала съм го този момент, да му се не види.

# 515
Дайте клипчетата на продължението, на кой оригинален епизод сме сега?  Да видим какво ще стане.
На част от 79. Утре е другата част на 79 и 80 целия, предполагам. Мисля, че утре ще е краят на 2 сезон.

# 516
  • В тъмната гора.

От нотариус беше, но защо точно не казаха.

Мацки поне ми кажете на кой оригинален епизод отговаря днешната серия

# 517
  • В тъмната гора.
Дайте клипчетата на продължението, на кой оригинален епизод сме сега?  Да видим какво ще стане.
На част от 79. Утре е другата част на 79 и 80 целия, предполагам. Мисля, че утре ще е краят на 2 сезон.

Много благодаря

# 518
Една снимчица и от мен.  Wink

Милата!Без грим е нищо Sick

# 519
На мен пък точно тук много ми харесва.

# 520
Милата!Без грим е нищо Sick
На мен пък точно тук много ми харесва.

Ами тук не прилича на себе си.Просто я виждаме със супер много грим във филма и по снимки.То си личи просто,колко ФДТ и пр. глупости са наклепани на лицето.

# 521
  • Пловдив
Snejkata, моля те да си поразчистиш ЛС-тата - кутията ти е пълна, а искам да ти пратя нещичко  Hug

# 522

Доколкото разбрах аз това е договора на Ферхунде за апартамента, защото:
1. Куриерът каза, че е от нотариус
2. Долу, в десния ъгъл имаше червен печат и подпис

# 523
Ами тук не прилича на себе си.Просто я виждаме със супер много грим във филма и по снимки.То си личи просто,колко ФДТ и пр. глупости са наклепани на лицето.
Ок, щом така мислиш. Няма да споря.
Snejkata, моля те да си поразчистиш ЛС-тата - кутията ти е пълна, а искам да ти пратя нещичко  Hug
Готово! Wink
Р.S: Благодаря.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:47 от Snejkata

# 524
  • В тъмната гора.
http://www.youtube.com/watch?v=CG_6fJy5cak&feature=related 79 епизод
7,40 минута

Общи условия

Активация на акаунт