Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 40 103
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
E, вие какво искате? По рамото да я потупат? Ама вярно, че прекалиха с тършуването в стаята.
Лейля пък голямата собственица, пак тръгнала да гони някой от къщи.
Само тя има права там. Смотла.
Ама най ме накефи как на Ферхундела и висна джуката. Wink

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:11 от Snejkata

# 496
Коя и да е снаха на Текинови, яка й душа. Това дето го видях, нямам думи.

Грозна работа! Чак пък се ядосаха, че много добре "замитала" следите си . Те да не очакваха в гардероба или под леглото да намерят любовника.... hahaha

Snejkata аз съм последната, която ще защити Ферхи, но това тяхното.... моля ти се.
А за Лейля абсолютно те подкрепям!!!  Peace

# 497
  • В тъмната гора.
Това Ферхундето се изложи страшно  Twisted Evil "егати тъпото парче", както казва сина ми.
Тя какво си мисли, че шефа й премира за нея. Има много високо мнение за себе си.

# 498
  • София
   Я кажете какво стана, че изпуснах последните 7-8 минути.

# 499
E, вие какво искате? По рамото да я потупат? Ама вярно, че прекалиха с тършуването в стаята.
Лейля пък голямата собственица, пак тръгнала да гони някой от къщи.
Само тя има права там. Смотла.
Ама най ме накефи как на Ферхундела и висна джуката. Wink

Абе няма да е задълго като го знаеме Ферхундето - пак ще изправи гребена.

А Лейля, дето иначе я одобрявам, в тази серия и на мен не ми хареса

# 500
Абе няма да е задълго като го знаеме Ферхундето - пак ще изправи гребена.
А Лейля, дето иначе я одобрявам, в тази серия и на мен не ми хареса
Може и да го изправи, ама съм доволна, че й смачкаха фасона.

# 501
Влюбена съм на седмото небе Гюлшен, и това са приказки на женена жена.

Тя е влюбена не толкова в Левент като човек, като личност, нея не я интересува за него самият, влюбена е в парите му, всичко останало като любов, като чувства са само оправдание за домогванията и за да има пари, понеже слабохарактерният и мъж Шефкет, заради нея и постоянната и алчност за висок жизнен станадарт, влезна в затвора, опитвайки се да и угоди а тя го отряза за винаги оправдавайки се със дребната Седеф и за държането на ръце.  Разчистити си пътя със Шефкед и сега е свободна за нови завоевания. Нямам думи що за човек трябва да бъде един човек, за да постъпва по този подъл начин.

Но ядец, май ще се окаже изтривилка Ферхунде, годеницата на Левент се явява доста сериозна пречка пред намеренията и, но тя е свикнала да твори интриги в почти невъзможни условия и сега май ще и се наложи да си покаже възможностите, пред възможноста да играе втора цигулка.

Ей, това Лейлята няма да миряса. Ходи вре си носа където не и е работа, и след това другите са и виновни. На това момиче каквото и да и се случи все и е малко, заслужава си го.
Но накрая ме изкефи, и четирите Хайрие, Фикрет, Неджля и Лейля тършуват из стаията на Ферхунде като полицаи, нямат равни на себе си в клюкарството, да не са ми в къщата само, но инак ги харесвам и четирите.

Единственно ми стана мило за Нехир, горката не знае за какви проблеми става на въпрос и се натъжи като си мислише че Седеф е в центъра на Текиновата интрига, но за щастие на моята любимка, този път не е виновна за сътресенията у Текинови а самата Ферхунде си е причината за всичките тези неща, но лошото е че Нехир ще избърза с тази продажба на апартамента.

Жалко за Шефкет, че се измъчва напразно по една неблагодарница, но най-якото е онази кобила как я чу в тоалетната съкровенните и чувства, и ще раздуе клюката сред целият колектив на пук на Ферхунде. Но тази Ферхунде, ей корава е тази гад, ще оцелее и сега и ще постигне заветната си цел! Левент да и падне в краката, не мре лесно това същество, не се предава змията отровна.

# 502
Това Ферхундето се изложи страшно  Twisted Evil "егати тъпото парче", както казва сина ми.
Тя какво си мисли, че шефа й премира за нея. Има много високо мнение за себе си.

Да, и аз се чудя от къде я заля това самочувствие?!? Да не  би да си мислеше, че Левент ще е лесен като лапни-шарана Шевкет. не съм очаквала Левентчо така да се изгаври с нея, ама този път наистина я сложи където трябва

А пък тия Текиновите женици и те прекалиха днеска, пуу че и Фикрет с тях там

# 503
А пък децата какво мятаха онези хвърчила в двора??Онемях,то няма къде да се обърнеш,поне  Не се сърди човече да им бяха дали да се забавляват Crazy
За ровенето в гардероба- нали са дъщери на майка си,хич не се учудих.Ферхундето била  без възпитание и морал-а техния къде се дяна newsm78 Че и Фикрет с тях,мъка,мъка....
И що плюйте Ферхундето,че гонела паралия незнам,че то и Лейля същата,и Неджля същата!Ама на тях им е простено,пък Ферхундето видите ли мамела брат им!Те изобщо са страшно безмозъчни кучки,които търсят възмездие само,когато им изнася!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Еееее,днес не може да ви настигне човек! Laughing

# 504
Че какво лошо има в това децата да си играят с хвърчилата?
Неджля и Лейля си платиха с лихвите за сторенето. Що да им е простено?
Време е и Ферхунде да си получи заслуженото.

# 505
  • Пловдив
Не знам дали забелязахте, но Хайрие и малките щерки ровеха, а Фикрет след тях подреждаше и покриваше следите Sunglasses Laughing Crazy

# 506
  • В тъмната гора.

Извинявай за днес, не ми е майчин турския, поназнайвам го и затова ми направи впечатление.
Това е правилната фраза, ако искаш може да смениш ника си, ако е възможно.

Ben Sedefe aşığım

# 507
Относно тършуването - и аз не очаквах, че Фикрет ще участва в този обиск, пред тия женици и КГБ бледнее. А най ми бяха смешни беицата Хайрие като каза, че търси писма - че то в 21 век, когато има електронна поща, интернет, мобилни айфони/телефони, кой аджеба ще седне да пише писма? newsm78 Дири под вола теле hahaha

# 508
Не знам дали забелязахте, но Хайрие и малките щерки ровеха, а Фикрет след тях подреждаше и покриваше следите Sunglasses Laughing Crazy

Е, да, ама защо се меси? Те да правят каквото си искат

# 509
Относно тършуването - и аз не очаквах, че Фикрет ще участва в този обиск, пред тия женици и КГБ бледнее. А най ми бяха смешни беицата Хайрие като каза, че търси писма - че то в 21 век, когато има електронна поща, интернет, мобилни айфони/телефони, кой аджеба ще седне да пише писма? newsm78 Дири под вола теле hahaha

Е, да, ама точно едно писмо( нещо като писмо) разкри последното "престъпление"- имам предвид това за апартамента

Общи условия

Активация на акаунт