Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 335
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
Много се чудя дали да не мина на страната на тъмната сила - Ферхундето и да не зарежа всички останали  newsm78.
Нещо останалите  не ми са интересни вече/ е без баба Джаврие, разбира се/

# 481
Лошо няма, ама тя от едно време нататък почва само да страда и да реве, и ти ли ще й пригласяш? Joy

# 482
Ивонка, тъкмо се рекох, че бая е отслабнала newsm78
Ами снимката е след операцията на която се е подложила и е била на диета (аз се поразрових)свалила е 7 кг поне така пишеше,а и сигорно има и липосукция  Peace Hug

Може ли малко да ме светнете каква операция е преживяла, за какво и защо е отслабвала. Моля!

# 483
Е после пак ще сменя, де Wink

# 484
Седеф не е никак опасна, защото ако беше досега щеше да е с Шефкет.
Вярно, че изпадна в някакви ситуации, които отстрани не изглеждат безобидни и могат да се тълкуват погрешно, както и стана, ама, ако беше наполовина подла, колкото Ферхунде, "дяволицата" щеше да е минало за Шефкет отдавна.

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 20:56 от Snejkata

# 485
  • София
   Фикрет пак усети най-точно Ферхундето. Тези сълзи ще избият точно на където не трябва.

# 486
 ooooh!Абе как така се влюбват тия жени, егати му! От ден до пладне, днеска с тоя женена, утре с оня разгонена newsm78 Летяла била, ама така ще се приземи....че не ми се мисли #2gunfire

# 487
Ивонка, тъкмо се рекох, че бая е отслабнала newsm78
Ами снимката е след операцията на която се е подложила и е била на диета (аз се поразрових)свалила е 7 кг поне така пишеше,а и сигурно има и липосукция  Peace Hug

Може ли малко да ме светнете каква операция е преживяла, за какво и защо е отслабвала. Моля!
Операция с цел разкрасяване корекция на зъбите и на носа,а за отслабването си е по-неино желание не е заради болест..

# 488
ooooh!Абе как така се влюбват тия жени, егати му! От ден до пладне, днеска с тоя женена, утре с оня разгонена newsm78 Летяла била, ама така ще се приземи....че не ми се мисли #2gunfire

На мен ми се струва, че и парите му имат значение за летежа и, нали шеф на голяма фирма туй онуй, ще се почувства и тя като богата дама.....  newsm78 Не, че не е хубав Левент.
Най-ще се радвам за нея когато падне отвисоко  hahaha

# 489
А, да, в този случай парите за Ферхито  са много важен фактор. Затова и лети, опита се да литне и с Шевкет, но не можа да вдигне самолета нещо. Нямаше с какво. А тук маята е друга.

# 490
  • Майничка
Студентският купон е много як Joy, с тези хитове от 70-те...

# 491
Фикрет и Ферхунде и двете са ми любимки, колкото и да са различни.

# 492
Фикрет : Чувствам се като Госпожа Джеврие  Joy Joy Joy

# 493
Коя и да е снаха на Текинови, яка й душа. Това дето го видях, нямам думи.

# 494
Коя и да е снаха на Текинови, яка й душа. Това дето го видях, нямам думи.

Абсолютно, тази серия много ме натовари, чак ми стана неприятно да гледам. Не се виждат, ами Ферхунде обвиняват

Общи условия

Активация на акаунт