Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 313
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Хммм, май само аз не съм си избрала образ още... Thinking
Я ми помогнете - кой ли би ми подхождал? newsm78
Фикрет Simple Smile

# 391
Имаше една мацка, която яко защитаваше Седеф, даже я беше сложила на аватар, ама не помня как и беше ника, предполагам, че тя ще иска да е Седеф.  Thinking

# 392
Ако тази мацка я няма, защо някой не вземе временно ролята?

# 393
Имаше една мацка, която яко защитаваше Седеф, даже я беше сложила на аватар, ама не помня как и беше ника, предполагам, че тя ще иска да е Седеф.  Thinking
Май  наруших реда и на мен ми се иска да продължим newsm45 но ще трябва да оставим за петък,ако сте съгласни може да обединим ''смешен петък'' и ''образите''

# 394
Имаше една мацка, която яко защитаваше Седеф, даже я беше сложила на аватар, ама не помня как и беше ника, предполагам, че тя ще иска да е Седеф.  Thinking
Тази с дългите постове-чудя се,като режат снимки,защо не режат и постове.......  newsm78

# 395
Защо, бре, я вижте каква щастлива фамилия сме?  Mr. Green

# 396
Аз си мисля,че всеки може да влиза в която роля му е на сърце в момента.  newsm78
Ако не съм разбрала ме поправете.........

# 397
Аз си мисля,че всеки може да влиза в която роля му е на сърце в момента.  newsm78

Хайде тогава - купонът продължава, Дега взима който й е на сърце и сме готови.  Wink

# 398
Ще ви пусна малко снимчици

Дано да ви харесат   bouquet

# 399
Хммм, май само аз не съм си избрала образ още... Thinking
Я ми помогнете - кой ли би ми подхождал? newsm78
Фикрет Simple Smile

hahaha Joy Дега и Фикрет hahaha Не, че те познавам лично де, да не ми се обидиш, но по-скоро си по-отракана. Може би Неджля или Ферхунде, според мен Hug Peace

# 400
 Twisted Evil Купон ще правите,а?Я по леглата бързо,да не викна духовете!........

П.С. Дега-Ферхунде-определено.......

# 401

Хайде тогава - купонът продължава, Дега взима който й е на сърце и сме готови.  Wink
Е нали казахме само в понеделник и петък..

# 402
И аз така разбрах само понеделник и петък, но и през седмицата нямам нищо против ... още повече днес до 20.00 часа докато почне серията.

# 403
Не съм разбрала, извинете ме.
Ох, ще си полегна, всеки си прави каквото си иска, а аз върша цялата къщна работа.
  Crossing Arms

# 404
И аз така разбрах само понеделник и петък, но и през седмицата нямам нищо против ... още повече днес до 20.00 часа докато почне серията.
Просто ще изпишем много-бързо темата мисля,че ще ни омръзне по-добре да е само понеделник и петък ...

Общи условия

Активация на акаунт