Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 321
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Наистина-не е зле да починем от вчера и да съберем материал от новите серии........
Хайде-да ви е сладко........

# 406
Направили са форум на Лейля Peace ако някой иска може да го види тук http://gyokche-bahadar.forumotion.com/forum-f4/

# 407
  • до една звездичка
Хммм, май само аз не съм си избрала образ още... Thinking
Я ми помогнете - кой ли би ми подхождал? newsm78
Фикрет Simple Smile

hahaha Joy Дега и Фикрет hahaha Не, че те познавам лично де, да не ми се обидиш, но по-скоро си по-отракана. Може би Неджля или Ферхунде, според мен Hug Peace

Ох, чак се просълзих! Благодарско, Ивона1!
За отракана не знам, но определено нямам търпението на Фикрет! Naughty Иначе съм добричка, дума няма! Blush Laughing
Ако бях ТЯ, досега да търкам наровете при Оуз и Шефкет за престъпление срещу личността на баба ви Джеврие! #2gunfire Wink

# 408
 Joy Joy Joy

А за "добричка"-знаем спор няма!

# 409
само където има дефицит на мъжките образи ... няма ли кой да се предреши в козлето или Джейда? Simple Smile

# 410
Ще се "предрешваме"-проблем нямаш.....  Wink

# 411
само където има дефицит на мъжките образи ... няма ли кой да се предреши в козлето или Джейда? Simple Smile

hahaha Joy

Тая Джейда голям мъжкар ще дойде.

# 412
Аз как се появявам епизодично като малкото Айше не ми пречи нищо да взема още 1 или 2 второстепенни образа.  Mr. Green

# 413
хахаха Айшето само се крие зад вратите и слухти като кака си Ферхунде. Ама поне си мълчи. Ама те тихите води са най-дълбоки ... така казват старите хора и дебелите книги Simple Smile

# 414
Момичета аз имам проблем с инсталирането на фото-шоп някой може ли да ми помогне или да ми даде адрес за онлаин изработка (ако има такава)

# 415
Фотошоп иска по-добър компютър. На слабите много бави.  Peace
Иначе за въпроса ти виж в замунда.  Flutter

# 416
Ми тя Айшето е с 10 реплики за целия филм!Пак казвам-според мен зависи от ситуацията кой как ще се изявява......Примерно в серията ме е впечатлил Ахмед или Оуз,Неджля и т.н.-влизам в роля.......
Мисля,че няма други правила за да импровизираме-казвам го ,защото виждам,че ролите се "разпределят".А както в живота,така и във филма-няма постоянни неща......   newsm78
Това ми заприлича на -няма невъзможни неща.........  Thinking

# 417

хаха, това какво включва?

# 418
  • Пловдив
Момичета аз имам проблем с инсталирането на фото-шоп някой може ли да ми помогне или да ми даде адрес за онлаин изработка (ако има такава)
Погледни си ЛС - пратих ти линк откъде да прочетеш подробно обяснение как се инсталира ФШ Peace

# 419

хаха, това какво включва?

Ха познай,де........   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт