Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 136
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Защо мислите, че те не съзнават, че децата им също сгрешиха много и с някои постъпки си съперничат с Ферхунделините?

Не съм казала, че не го осъзнават, а че не го признават. По-лесно е  да обвиниш някой като Оуз или Ферхунде, че е подвел децата ти, отколкото да признаеш, че имаш вина като родител, за това децата ти да са така неподготвени за трудностите в живота.  Flutter

# 541
Тази вечер Текинови се показаха много задружни и единни, както никога - в омразата си към Ферхунде. Да бяха и във друго така единни, цена немаше да имат. Така се отвратих от това тършуване, че чак не ми се пише - то те бяха толкова ясни.
Сега за Ферхунде, аз умишлено я разграничавам - питам ви , поне на някои от вас не ви ли се е случвало да се заблудите/влюбите в някого, мислейки го за свободен/временно разделен с приятелката си и да се окажете в нейното положение, гадничко е. Оставям амбициите й настрани за момент.

И за сетен път признавам - евала за добрия сценарий, на моменти забравям, че играят, все едно наистина се случва.

# 542
Защо мислите, че те не съзнават, че децата им също сгрешиха много и с някои постъпки си съперничат с Ферхунделините?

Не съм казала, че не го осъзнават, а че не го признават. По-лесно е  да обвиниш някой като Оуз или Ферхунде, че е подвел децата ти, отколкото да признаеш, че имаш вина като родител, за това децата ти да са така неподготвени за трудностите в живота.  Flutter

Не мислиш ли че повечето родители биха постъпили така? Разбира се че ще търсиш вината в хора като Ферхунде и Оуз (които имат вина, да не забравяме) особено като разбереш що за хора са.

# 543
Сега за Ферхунде, аз умишлено я разграничавам - питам ви , поне на някои от вас не ви ли се е случвало да се заблудите/влюбите в някого, мислейки го за свободен/временно разделен с приятелката си и да се окажете в нейното положение, гадничко е. Оставям амбициите й настрани за момент.
Лично на мен не ми се е случвало, ама не казвам, че е невъзможно.
Левент си играе с Ферхунде, това е. Просто си намери майстора.
Лека нощ на всички!

# 544
  • В тъмната гора.
ББ Ферхунде се прибира, никой не и казва "Добре дошла", но тя ги поздравява с "Добре заварила". Казва, че главата я боли, ще си почине и си влиза в стаята. Хайрие пак поставя прът на събитията, уж ги възпира от прибързани действия, но Али Ръза се връща.
Левент търси Ферхундето, тя изключва телефона.
Хайрието на мъжа си - ела мили, ела да седнем навън, вътре е задушно.
Той - Няма ли да говорим с нея
Хайрие - Ти видя ли я? Каза, че я боли главата и се затвори в стаята си.
Али Ръза- Ще я изкарам сега...
Фикрет - татенце
Али Ръза - Ще погорим дъще...настоява за обяснение, кой е този мъж. Всички се втурват да го вразумяват - в гнева си, да не наранят Шевкет.

# 545
Ферхунде не е влюбена в Левент.  Naughty
Гюлшен много хубаво го обясни, че се опитва, да убеди себе си, че е влюбена, защото иначе се оказва, че е отишла и е легнала с друг в този момент напук на мъжа си.  То не, че не беше така.  Mr. Green

Не мислиш ли че повечето родители биха постъпили така? Разбира се че ще търсиш вината в хора като Ферхунде и Оуз (които имат вина, да не забравяме) особено като разбереш що за хора са.

Не мисля. Познавам в реалния живот двойка като Ферхунде и Шефкет. Разделиха се. Родителите му обвиняват за доста неща нея, но виждат вина и в своето дете и не отричат, че за някои неща бившата им снаха е била права.  Flutter
Шефкет открадна и за това влезе в затвора, а всички се държат все едно е по погрешка там. Миличкият дали е ял, дали е спал, дали има книжки да чете. Ферхунде не е крала от никой, просто си прибра парите изкарани с бой и ги задели за себе си, защото знае, че тя няма бъдеще в тази къща. Ама видите ли Шефкет светец, пък тя от дявол по-черна.  Sick
Този двоен стандарт ме дразни най-много.  #Cussing out

# 546
  • София /Абсурдистан
Не знам за вас как е, ама аз вече фамилията почвам да не я понасям. Толкова са прости и лицемерни всичките ...
И как само 4-те кокошки ровеха в чуждите вещи без и те да знаят какво търсят. Мухльото Шевкет е номиниран за светец, попаднал случайно и по погрешка в затвора. Нямам думи.

# 547
Не знам за вас как е, ама аз вече фамилията почвам да не я понасям. Толкова са прости и лицемерни всичките ...
И как само 4-те кокошки ровеха в чуждите вещи без и те да знаят какво търсят. Мухльото Шевкет е номиниран за светец, попаднал случайно и по погрешка в затвора. Нямам думи.

Най-простата от всички е торбата Хайрие... толкова много ме дразни. Проста е като чувал с картофи. В един момент казва "Отивам при Нехир да кажа на Седеф какво мисля" уж да защити Ферхунде, а в следващия момент  претърсва стаята на Ферхи. И най-много ме дразни като каже на Али Ръза "скъпи недей, не се ядосвай седни и нищо не казвай." Такъв двоен стандарт...

# 548

Изгледах следващите серии, направо ми стана лошо. Ферхунде пак много изкара да живее с тия простаци. Всеки има трески за дялане, но Хейрие е най-голямата нагаждачка.

# 549
Ферхунде не е влюбена в Левент.  Naughty
Гюлшен много хубаво го обясни, че се опитва, да убеди себе си, че е влюбена, защото иначе се оказва, че е отишла и е легнала с друг в този момент напук на мъжа си.  То не, че не беше така.  Mr. Green

Не мисля. Познавам в реалния живот двойка като Ферхунде и Шефкет. Разделиха се. Родителите му обвиняват за доста неща нея, но виждат вина и в своето дете и не отричат, че за някои неща бившата им снаха е била права.  Flutter
Шефкет открадна и за това влезе в затвора, а всички се държат все едно е по погрешка там. Миличкият дали е ял, дали е спал, дали има книжки да чете. Ферхунде не е крала от никой, просто си прибра парите изкарани с бой и ги задели за себе си, защото знае, че тя няма бъдеще в тази къща. Ама видите ли Шефкет светец, пък тя от дявол по-черна.  Sick
Този двоен стандарт ме дразни най-много.  #Cussing out
Не мога да не се съглася Hug И аз да дам пример със собственото ми семейство - живеем в къщата на баща ми, т.е. на неговия баща /дядо ми/ от както съм се родила /20 г./ и скоро баща ми допусна много, много непростими грешки и се изнесе, а ние си живеем тук. И баба ми и дядо ми много си обичат майка и я подкрепят напълно, докато баща ми.. Така, че не виждам защо се обвинява Ферхунде, че била с друг мъж, като самия Шефкет "беше" с "друга жена". Със Седеф може да не са правили секс, но за мен тяхното е по-отвратителното и продължаваше почти от самото начало Naughty И на всичкото отгоре почти всички от семейството знаеха за това, даже и Фикрет, която дотърча за да разкрие Ферхи.. За мен Шефкет и Ферхи са несъвместими, но и 2-мата допуснаха грешки в брака си, като грешките на Ферхи бяха продиктувани от ревност, а на Шефкет не знам от какво Crossing Arms

# 550
  • В тъмната гора.
ББ Хайрие вечерта отива при Нехир, но тя е доста обидена. Хайрие казва, че Али Ръза и е казал, а тя помислила, че се шегува, откъде и е дошло това сега. Хайрие и казва - "заради нас е нали? Али ръза ми каза, знам..." Нехир не издържала вече да гледа мъките на Седеф..Тя вярвала в детето си, тя нищо не е направила/разрушила...влюбила се е, какво  да направи, сърце е това, не може да му заповяда да не обича...Тя разбира положението и най-добре било да е далеч.
Ферхунде разпитва Айше-къде е майка и, защо е дошла Фикрет, а малката отговаря, да си пита нея
Но Ферхунде иска веднага инфо и обработва Айше да и каже, но Неджля влиза и оттървава Айше "пита я дали е приключила и да се качва нагоре"
Ферхунде - Какво ви има всички сте ми намусени, разпитава, защо не са сложили масата..какво иста от нея в тази къща, питам ви
Фикрет затръшва вратата
Онова писмо е заради непокрити сметки по банковите карти - 36 000 лири...............

# 551
Мерси на Мишел, че ни светва за напред.

# 552
  • София /Абсурдистан
 За мен Шефкет и Ферхи са несъвместими, но и 2-мата допуснаха грешки в брака си, като грешките на Ферхи бяха продиктувани от ревност, а на Шефкет не знам от какво Crossing Arms
[/quote]

Е как от какво ... от малоумие например.

# 553
  • В тъмната гора.
ББ Ферхунде говори с Гюлшен, чувствала се много използвана, омърсена, но да не  и казва, че я е предупредила. Разказва и какво става в къщата, никой не и говорел ..казва не откъде ще знаят...Левентчо пак я търси и тя затваря на Гюлшен.
Левент - защо не ми вдигаш?
Ферхунде -  не искам да ти чувам гласа, затова
Левент - идвам да те взема
Ферхунде - Недей
Левент - излез везнага да говорим
Ферхунде - Не говори глупости, не искам да ти виждам въобще лицето
Левент -ако не излезнеш, ще говоря с майка ти
Ферхунде - недей прави това, ще стане лошо
Левент - давам ти пет минути, ако не излезнеш аз ще дойда на вратата
Ферхунде - не се занасяй
Левен - на вашата улица съм, давам ти само 5 минути
Ферхунде - добре, добре идвам, но не спирай пред къщата, а по-надолу
Левент - побързай
Ферхунде - кажи каквото имаш да казваш тук, няма да ходим никъде заедно
Левент - не  съм искал да те разочаровам
Ферхунде - но ме разочарова
Казва и, че тя е знаела как ще се развият нещата, не е толкова наивна /един вид/
Тогава Хайрието хваща за косата "Бог да те накаже...."

# 554
  • В тъмната гора.
Лека нощ, до утре

Общи условия

Активация на акаунт