Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 27

• 39 106
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
"Горките"Лейля,Неджля,Фикрет,Шефкет,Седеф ooooh! Пък Фехундето-кучета я яли! Twisted Evil Много сте злобни тук,особенно някои,личи си лицемерието ви във всеки ред!
Фехунде не е с нищо по-лоша ,от който и да е в семейството Peace /може би само Айше не влиза в сметките,че образът и е непълен/.
Няма кой да заличи нейните неуспехи и това явно се харесва на някои от вас,обаче в подобна ситуация със сигурност ще мислите по друг начин. Peace
Не забравяй, че коментираме филм и едва ли някой влага нещо лично в постовете си, така че мисля, че е неуместно да раздаваш квалификации за пишещите.

# 616
Не 2 години,2 минути нямаше да изтрая в психиатрията Теким.
Да ми иска отчет лудата маймуна,да се обяснявам и оправдавам като на съд пред тях...абсурд.
Жалка гледка са трътли на по 25-35г.как тичат в галоп да докладват на тате с вечното "Какво ще каже татко","Да кажем на татко" и злорадото"Ще видиш,татко като научи".
И защо да научава?Както съм решила,така съм си изкарала парите.Не ми трябва тяхното одобрение и позволение,нито съм длъжна да изкарвам с тях от затвора мъж,с който така или иначе се разделям и сама да остана на улицата без средства.Нали са горди и не искат нищо от "онзи"Оуз,тогава какъв им е проблемът?Ама веднага ще забравят прозихода на парите,като ги натисне кредиторът.
Ако не бяха такива малоумни клюкарки,Неджля можеше да иде при Ферхи с разписката и да я принуди да напусне тихо и кротко,без скандали,повод ще се намери.Но не-трябваше да стане цирк,да пристигне Фикрет,дето не я свърта в собствената й къща, и да се включи и Адъпазарския мухльо,дето ако е мъж на място,нямаше да клюкарства за другите,а да види себе си и да прати майка си там,където й е мястото.
Левент не е първият шеф,спал с подчинена,докато е сгоден за друга.Номерата му обаче са толкова селски и комплексарски,че ако не беше с пари,щеше да е много ниска топка.
Каквито и да са паденията и възходите на Ферхи,я харесвам,защото взима решения-действа-поема последствията.Един единствен път се обади на майка си,но не за да я тревожи за аборта,а да чуе,че я обича.Безрезервно и безусловно.

# 617
Не 2 години,2 минути нямаше да изтрая в психиатрията Теким.
Да ми иска отчет лудата маймуна,да се обяснявам и оправдавам като на съд пред тях...абсурд.
Жалка гледка са трътли на по 25-35г.как тичат в галоп да докладват на тате с вечното "Какво ще каже татко","Да кажем на татко" и злорадото"Ще видиш,татко като научи".
И защо да научава?Както съм решила,така съм си изкарала парите.Не ми трябва тяхното одобрение и позволение,нито съм длъжна да изкарвам с тях от затвора мъж,с който така или иначе се разделям и сама да остана на улицата без средства.Нали са горди и не искат нищо от "онзи"Оуз,тогава какъв им е проблемът?Ама веднага ще забравят прозихода на парите,като ги натисне кредиторът.
Ако не бяха такива малоумни клюкарки,Неджля можеше да иде при Ферхи с разписката и да я принуди да напусне тихо и кротко,без скандали,повод ще се намери.Но не-трябваше да стане цирк,да пристигне Фикрет,дето не я свърта в собствената й къща, и да се включи и Адъпазарския мухльо,дето ако е мъж на място,нямаше да клюкарства за другите,а да види себе си и да прати майка си там,където й е мястото.
Левент не е първият шеф,спал с подчинена,докато е сгоден за друга.Номерата му обаче са толкова селски и комплексарски,че ако не беше с пари,щеше да е много ниска топка.
Каквито и да са паденията и възходите на Ферхи,я харесвам,защото взима решения-действа-поема последствията.Един единствен път се обади на майка си,но не за да я тревожи за аборта,а да чуе,че я обича.Безрезервно и безусловно.

Подкрепям,
 това което си написала съвпада напълно с моето мнение.

На никого не е длъжна Ферхи да дава  пари, нея я биха , не тях - тези се уляха там, нагли акули.
След вчера всичките Текин са ми отвратни, дори Фикрет ме ядоса като се затърти за Инстанбул - има си манталитет на стара мома  Фикрет, почва да не ми е симпатична.

А тук дето злобеят за Ферхи не мога да разбера що за хора са и хора ли са?!

# 618
# 619

LilaC
 ,  Ara_bella Peace Точно това е показателното,че се обсъжда филм,но с толкова злоба!А не се допуска обратното на тяхното мнение,може би е добре  темата да се преименува  hahaha "Срещу Ферхунде" ?

# 620

LilaC
  Ara_bella Peace Точно това е показателното,че се обсъжда филм,но с толкова злоба!А не се допуска обратното на тяхното мнение,може би е добре  темата да се преименува  hahaha "Срещу Ферхунде" ?

PeaceТочно така, тези дето пишат срещу Ферхунде- не мога да разбера с какво точно ги дразни Ферхунде - с това, че има смелост да е истинска?

# 621

Каквито и да са паденията и възходите на Ферхи,я харесвам,защото взима решения-действа-поема последствията.
Решение щеше да е, ако в момента в който видя, че с Шефкет е свършено да си вземе багажа по живо по здраво и да си ходи.

Като им стои под покрива, като не плаща сметки и живееше 2 години кажи речи на техен гръб( естествено с позволението на мухльото Шефкет) естествено, че ще и държат сметка.
Тя не е на хотел там. Нито са и опрели пистолета да им стои в къщата.
Ако беше казала на Шефкет - "Точка с този брак.", ако сама беше напуснала къщата и да забрави за съществуването на Текин, то тогава щях да и стисна ръката за постъпката, защото ще си тръгне сама, а не да чака подаяния и да я изритат като мръсно куче.
Тя сама си е виновна за положението. Никой друг!

# 622
,,В началото бе Ферхунде..."
За мен всичко започна от как тази личност се вкопчи във семейството на Али Ръза.
Но.Но,все си мисля,че нещата при тях пак щяха да се объркат,защото си го търсиха две сестрички.
А милия Шевкет е мухльо в моите очи.

# 623
Ara_bella Ферхунде ги дразни с това,че диша. Twisted Evil
джоджо Ферхунде е само образът на снахата,каквато и да бе,пак щяха да и намерят кусури,това е положението.И не само във филма е така,има много примери в живота за това,как сестрите не искат брата да се жени,за да има кой да се грижи постоянно за тях.

# 624

Каквито и да са паденията и възходите на Ферхи,я харесвам,защото взима решения-действа-поема последствията.
Решение щеше да е, ако в момента в който видя, че с Шефкет е свършено да си вземе багажа по живо по здраво и да си ходи.

Като им стои под покрива, като не плаща сметки и живееше 2 години кажи речи на техен гръб( естествено с позволението на мухльото Шефкет) естествено, че ще и държат сметка.
Тя не е на хотел там. Нито са и опрели пистолета да им стои в къщата.
Ако беше казала на Шефкет - "Точка с този брак.", ако сама беше напуснала къщата и да забрави за съществуването на Текин, то тогава щях да и стисна ръката за постъпката, защото ще си тръгне сама, а не да чака подаяния и да я изритат като мръсно куче.
Тя сама си е виновна за положението. Никой друг!

Тя не плащаше сметките, но мъжът и ги плащаше - от това повече какво?
И защо мразиш Ферхунде?Може ли да ми обясниш?
Защото е силна , свободна, независима?
В Турция доколкото разбирам хората харесват Ферхунде, не знам защо тук такава омраза се надигна...

ще взема да си сменя подписа на :аз харесвам Ферхунде.

# 625
На никого не е длъжна Ферхи да дава  пари, нея я биха , не тях - тези се уляха там, нагли акули.
След вчера всичките Текин са ми отвратни, дори Фикрет ме ядоса като се затърти за Инстанбул - има си манталитет на стара мома  Фикрет, почва да не ми е симпатична.

А тук дето злобеят за Ферхи не мога да разбера що за хора са и хора ли са?!
А, така значи? Текин са длъжни да я подкрепят, обичат и приемат, а тя тях не? Нали са едно семейство? Те я издържат!Ако не беше така наистина щях да се съглася, че не  трябва да им помага за дълга при дадената ситуация. Да имаше достойнство, щеше да се изнесе след като е ясно, че този брак няма да го бъде. А тя хем се насочи към Левент, хем си запази парите, хем остана да лежи на гърба на Текин.
П.С. Тамън бях станала и пак се изкуших да влезна, този форум е много пристрастяващ, всички сте готини, само не обиждайте другите, че не са ви на мнението.   Wink

# 626
На мен ми стана жал за Ферхунде как от 2 стола падна на земята и се издаде без да иска,ч е е влюбена и я чу точно тази, която не трябваше. А  годеницата на Левент ми е много позната , дали не е участвала в някой друг сериал?
 Али Реза нали беше с болно сърце и не трябваше да се напряга как така толкова работи му се стовариха на главата и се държи като 20годишно стройно момче със спортна натура Simple Smile
 А Хайрие има кръвно като на космонавт 130/70 то аз нямам такова, че съм наполовина на годините й почти  Joy
 Неджля като първа клюкарка се обади веднага на Лейля да й каже   новата клюка. Наистина като кокошки ровеха и те не знаеха какво търсят. Ако имаше нещо тайно Ферхи едва ли би го скрила в стаята си.
 Странно Шефкет вина ли изпитваше, че толкова се притеснява и търси  телефон да се обади , за да се оправдава отново?

Любимката ми на младини е била "много хубава" затова хубавите жени все страдат и са неразбрани. А и кога се прибраха кога извадиха снимките, че вече и в рамка на стената висят Simple Smile
 Ама как се самонавива, че Фикрет е болна и сина й все на такива "кекави" жени попада. Само ако знае, че тя е  здрава като бик ще почне пак да бълва змии и гущери Simple Smile
 Много се смях на момента когато Фикрет каза, че се чувства като госпожа Джаврие ... дори и далеч от нея не спира да мисли за любимата си свекърва .. и само как нарича Таксин "скъпи" по телефона и на масата докато закусваха. Странно , че на Джеврие не й направи впечатление това обръщение щеше да го изкоментира пред всички Simple Smile

# 627

Тя не плащаше сметките, но мъжът и ги плащаше - от това повече какво?
И защо мразиш Ферхунде?Може ли да ми обясниш?
Защото е силна , свободна, независима?
В Турция доколкото разбирам хората харесват Ферхунде, не знам защо тук такава омраза се надигна...

ще взема да си сменя подписа на :аз харесвам Ферхунде.
Shocked Shocked
Къде прочете, че мразя Ферхунде? Моля те, покажи ми, защото аз не намирам някъде и някога да съм казала подобно нещо, еле пък в тази тема? Rolling Eyes

ББ: Като са замисля, май не си падам по убийците. Не ми се нравят. ( тук включвам и тези, които правят такива опити)  Laughing

# 628
Момичета това отношение за и против Ферхунде е само за героинята във филма, която е поставена при определени условия. Не преминавайте коментарите за филма в лични нападки и квалификации. Това няма нищо общо.  Naughty
Аз например много си уважавам biskit и я чувствам близка, ама по отношение на Ферхи аз и симпатизирам, пък biskit спечели преди седмица анкетата за "Най-голям противник на Ферхунде". Това обаче по никакъв начин не влияе на положителното ми отношение към biskit.  Peace

# 629
  • Пловдив
Момичета, момичета - я се поспрете за малко.  Naughty Първо - това е филм, не се вживявайте толкова. Второ - моля ви да спазвате добрия тон - няма нужда от каквито и да било квалификации относно потребителите тук - кой бил злобен и незнам си какъв. Различни хора сме, с различно мнение и светоглед - най-нормалното нещо е да имаме различни мнения относно нещата, случващи се в "Листопад". Никой на никого не налага мнението си, но ви моля да уважавате мненията и на останалите, пък били те и коренно противоположни на вашите... Иначе ще заприличаме на кокошарник с вряскащи кокошки... Peace

Общи условия

Активация на акаунт