Машина за хляб-32 част

• 44 789
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Моята е Аляска, единственото което не й харесвам в момента е това че е с вертикално контейнерче. Вече след като й свикнах съм много доволна!

# 136
  • София /Абсурдистан
Много ви благодаря за помоща Hug  Ще взема OW 5000   bouquet
Не се притеснявай, машинките са добри,само че ако ще даваш пари така или иначе, защо не си вземеш тази с багетите Simple Smile  Само че ако ти потрябва нещо от сервиза им, ще ти изпилят нервите. Аз имам възражения само към сервизното обслужване, иначе машинките от тази марка са си ОК  Peace

# 137
Аз пак хляба по технолоията на Ердинч....Мисля си - дали нещо подобно може да се пробва при козунаците......Май ще взема да пробвам......Ама как да я измисля? newsm78

Преди - След втасване

Готови - Пак

# 138
  • Шумен
Мама Цоцоланка, направо лигите ми потекоха #Crazy - кога ли и аз ще се похваля с такъв хляб

# 139
  • Географският център на България-Габрово
Много Ви моля напишете на първа страница тази технология за хляб на Ердинч,за да не се мотаем по темите

# 140
Много Ви моля напишете на първа страница тази технология за хляб на Ердинч,за да не се мотаем по темите

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495849.msg15098829#msg15098829

кога ли и аз ще се похваля с такъв хляб

Не си пробвала - не си направила......

# 141
  • София
Аз пак хляба по технолоията на Ердинч....Мисля си - дали нещо подобно може да се пробва при козунаците......Май ще взема да пробвам......Ама как да я измисля? newsm78

Преди - След втасване

Готови - Пак

Ако си спомняш в другата тема за козунаците една дама беше публикувала стара рецепта за козунаци (нещо като усмивки от старите ленти). ВИЖ ТУК! Та там има подобно разделение на омесването на тестото за козунаците.

Направено е в "СЪВЕТИ НА МАЙСТОРИТЕ". Тъкмо да ви помоля да видите дали отваряте линка (не този с PDF файла, а другия отгоре), че от известно време гугъла ми се прави на интересен.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 19:07 от дядо хаджия

# 142
Дадо хаджи и при мен не се отваря линкът,изписва ми най различни неща от Гугъл но не и това което трябва

# 143
  • София
Дадо хаджи и при мен не се отваря линкът,изписва ми най различни неща от Гугъл но не и това което трябва

Ами сега уж работи поне при мен. Ако трябва натиснете рефреш.

# 144
  • София :(
        Здравейте, майсторки и майстори!
     Аз като спрях да ям хляб и спрах да надничам даже в темата, но сега идвам за помощ...
     Бъркалките на хлебка съвсем са се разбили вече, като тръгне да меси и ги гоня из тестото  ooooh! Та въпроса ми е, възможно ли е да се купят от някъде само бъркалки за една машинка, много измислена, купувана от Кауфланд преди повече от три години?
     Ще ми спасите бюджета с информацията, че за нова пари - йок, пък мъжО се назландисва на купешки хляб...
           Предварително ви благодаря  Hug

# 145

Все още не се отваря и ето какво ми изписва на мен

We're sorry, but dunia53@gmail.com does not have access to this document.

You are signed in as dunia53@gmail.com, but that email account hasn't been granted permission to this document.

Please sign in as a different user or request access to this document.

Find out more about this topic at the Google Docs Help Center.

# 146
  • София
Така... явно докса на гугъла прави някакви номера, които аз вероятно или не мога да разбера какви са или не знам как да ги оправя.

Потърпете два три дни и мисля че ще направя нещо.

# 147

народе, къде и какво не ви се отваря бре ???   newsm78
аз където и да щракна всичко се отваря.

# 148
 Ето от мен едно хлебче по тази рецепта:
Хляб с кисело мляко
1 чаена чаша кисело мляко
половин чаша прясно
2 яйца
половин чаена лъжичка сода бикарбонат
1 и половина чаена лъжичка сол
половин чаена лъжичка захар
2 супени лъжици олио
3 и половина чаени чаши брашно
половин чаена лъжичка мая за хляб

# 149
  • София
МОЛЯ ЗА ВНИМАНИЕТО ВИ !

Явно с гугъла няма да се разберем и да постигнем съгласие.
Затова открих блог на нашия форум, където са изнесени съветите на майсторите и другите неща, които преди бяха разхвърлени по различните теми.

Ще го видите в началната страница. Но имайте предвид, че имам две ръце и все още не съм качил всичко (например инструкциите за работата с машините).

Така ... какво може да правите ?  Ами значи може да се запишете за последователи на блога и така да следите промените в него. Може и да коментирате под съответните теми (ама по същество, че иначе ще играе гумата). Пък ако искате мога да ви дам достъп и да пишете директно в блога (което не е желателно, защото си имаме все пак форум тук).

Ами това е ... сега да видим ако пак стане някакъв номер, вече се предавам.

Общи условия

Активация на акаунт