Машина за хляб-32 част

• 44 822
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
За сладко освен където съм чела, че се прецакват машинките, една позната прави преди седмица, но каза, че нищо не станало. Въобще не е завряло. Машината и е от хубавите модели Мулинекс.
mаx-mama, драго ми е да те видя Hug!

# 661
  • София
помня, че и преди бяхте коментирали, но съм забравила, бъркалки от сервиза се купуват, нали? Вчера от много бързане, забравих да извадя бъркалките и с ножа си нараних едната.  Rolling Eyes Няма бъркалки в магазините, нали? Моята е Мулинекс 5000.

# 662
  • Пловдив
Аз се обадих на гаранционния сервиз посочен в картата и ми изпратиха с куриер бъркалка. Пак мулинекс, ама големия модел за багети.

# 663
 newsm10 Сервизът на Мулинекс е в квартал Лозенец, спирка  "басейн Спартак".

# 664
Току-що писах поне десет мейла до сервизи ooooh!. В Русе ме отрязаха отвсякъде. Писах в Търново на няколко и на този в Лозенец.
Петя, виж адреса от първа страници.

# 665

Иначе, ако имах време да чета от- до, дали щях да питам??? Уж теми за "взаимопомощ", а всъщност ти набиват канчето  Tired

здравейте,  Hug

Умма недей така,  надали би могла да намериш друга тема с повече взаимопомощ, много се обсъжда по въпроса и в предишните теми

понеже нямам много време, да се помъча да обобщя проблема много накъсо със две три думи,  

* най големият и единствен проблем при правене на сладко е че сока на сладкото прониква между разхлабената ост и втулка на бъркалката  Crossing Arms
* а след изстиване на контейнера, сока на сладкото проникнало между оста и втулката се втвърдява,
* и ти без хабер от това състояние си напълваш контейнера със продукти и се мъчиш да включиш машината а то "пустото"не ще  newsm78
* проникналата между оста и втулката сок блокира оста и машината не може да я завърти, в следствие на това блокиране ти се счупват запчатките на машината или ти изгаря направо електромоторчето

поздрави за всички
 Hug

# 666
  • Има много детски смях.
Ердинч,polin_a , сърдечно благодаря за отговорите, коментарите и инфото, което дадохте!  Hug

# 667
  • София
Янтра, алтеа. polina, много ви благодаря за отговорите!   bouquet

# 668
Нещо съм на вълна да си поръчам разни био брашна от UK (от спелта, камут и разни други подобни). Някой от вас провил ли си е такива експерименти?

Аз иначе вижте какво намерих http://www.dovesfarm.co.uk/organic-flour/organic-products/organi … r/organic-flours/

Тук в БГ съм намирала брашно от спелта примерно ама по 8,50 килограма ........

# 669
  • България
Не съм от София. Откъде да си купя контейнер или да поръчам по интернет? Трябва ми с бъркалка, защото е поолющена и тя.
Поли,

Ако искаш да питам в сервиза в София, купувах перка - 20 лв. струва.
Ще питам за казанче. Ако искаш да ти ги изпратя?!
Сега звънях в сервиза, казанчета нямат, последната доставка не е дошла и най-вероятно няма да получават.
Ето линк на сервиза.
http://sotirov-n.911.bg/a2/firm.asp?id=4748
Моето казанче също се е поизтрило, но го ползвам.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 10:35 от Alisa

# 670
Не съм от София. Откъде да си купя контейнер или да поръчам по интернет? Трябва ми с бъркалка, защото е поолющена и тя.
Поли,

Ако искаш да питам в сервиза в София, купувах перка - 20 лв. струва.
Ще питам за казанче. Ако искаш да ти ги изпратя?!
Сега звънях в сервиза, казанчета нямат, последната доставка не е дошла и най-вероятно няма да получават.
Ето линк на сервиза.
http://sotirov-n.911.bg/a2/firm.asp?id=4748
Моето казанче също се е поизтрило, но го ползвам.

O, миличка, благодаря за загрижеността Hug  bouquet! Това за сервиза в Лозенец ли е? Защото аз от софийските само там писах и чакам да ми отговорят. Направо ми иде да се гръмна. Въобще някой дали е успял да подмени казанче на Аляска? Освен алтеа май и е имала късмет newsm78. Не мога да ползвам казанчето така. Знаеш ли каква чернилка пуска в тестото Sick. Как да го давам на децата - не мога Confused. И май ще трябва да купувам нова машинка. Такава, за която има резервни части ooooh!. Предложения? Нещо ново и изгодно напоследък коментирали ли сте?

# 671
  • София /Абсурдистан
помня, че и преди бяхте коментирали, но съм забравила, бъркалки от сервиза се купуват, нали? Вчера от много бързане, забравих да извадя бъркалките и с ножа си нараних едната.  Rolling Eyes Няма бъркалки в магазините, нали? Моята е Мулинекс 5000.
Този сервиз е един от най-смотаните. Нищо не поддържат на склад. За една бъркалка аз чаках поне 6м., все нямат и нямат. Е как нямате, нали сте поръчали - питам, ми поръчахме, ама не докараха - отговорът Twisted Evil За модел 5000, каквато е и моята, стават бъркалките от 2000 /или поне така ми казаха после, че са от 2000/, ама кой да ти каже, не знаели. Предлагаха ми тези от 3000, ама те са с широк отвор и за 5000 не стават. Случайно попаднах на една служителка, която знаеше, ама това стана чак след половин година чакане Whistling Бъркалките за 2000 са пластмасови и не се драскат, нямат тефлоново покритие. После пък изгоря двигателчето, тук извадих късмет, чаках само месец за ремонта, междувременно си бях поръчала и ново контейнерче, че старото  сдаде багажа, т.е., скъса се уплътнението на едната основа за бъркалките, а и беше издрано вече. Точно след месец ми звъннаха да отида да го взема и ми казват - ама бъркалки нямаме, не ни докараха. Ама кой ви е поръчвал бъркалки бе ... Такива смотаняци ... Аз бих ти казала да си ползваш надраната бъркалка, нищо и няма. А междувременно ако искаш, можеш да си поръчаш нови /първо попитай имат ли за 2000, защото за 5000 май изобщо не докарват/, но се приготви за много чакане и нерви.Направо съм им бясна.Повече нищо от тази марка не бих купила и то само заради тъпият им сервиз.

# 672
Значи ползваме машините, докато се счупи някоя част, хвърляме и купуваме нова пекарна, така ли да го разбирам ooooh!? За Аляска няма, за Мулинекс няма newsm78........Май ще купувам някоя супер евтина, че поне да не ме е яд като я хвърля после ooooh!.

# 673
  • България
Значи ползваме машините, докато се счупи някоя част, хвърляме и купуваме нова пекарна, така ли да го разбирам ooooh!? За Аляска няма, за Мулинекс няма newsm78........Май ще купувам някоя супер евтина, че поне да не ме е яд като я хвърля после ooooh!.
Не. Този сервиз е към гарата, той е гаранционния. Може би е добре да се обадим в Метро. Те ги продават, а да няма резервни части?
Ако е в гаранция, може цялата машина да сменат. Аз нали съм с трета. Гаранцията сега изтича на 12.10. Ще взема да питам.
Твоята в гаранция ли е?

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 13:13 от Alisa

# 674
помня, че и преди бяхте коментирали, но съм забравила, бъркалки от сервиза се купуват, нали? Вчера от много бързане, забравих да извадя бъркалките и с ножа си нараних едната.  Rolling Eyes Няма бъркалки в магазините, нали? Моята е Мулинекс 5000.
Този сервиз е един от най-смотаните. Нищо не поддържат на склад. За една бъркалка аз чаках поне 6м., все нямат и нямат. Е как нямате, нали сте поръчали - питам, ми поръчахме, ама не докараха - отговорът Twisted Evil За модел 5000, каквато е и моята, стават бъркалките от 2000 /или поне така ми казаха после, че са от 2000/, ама кой да ти каже, не знаели. Предлагаха ми тези от 3000, ама те са с широк отвор и за 5000 не стават. Случайно попаднах на една служителка, която знаеше, ама това стана чак след половин година чакане Whistling Бъркалките за 2000 са пластмасови и не се драскат, нямат тефлоново покритие. После пък изгоря двигателчето, тук извадих късмет, чаках само месец за ремонта, междувременно си бях поръчала и ново контейнерче, че старото  сдаде багажа, т.е., скъса се уплътнението на едната основа за бъркалките, а и беше издрано вече. Точно след месец ми звъннаха да отида да го взема и ми казват - ама бъркалки нямаме, не ни докараха. Ама кой ви е поръчвал бъркалки бе ... Такива смотаняци ... Аз бих ти казала да си ползваш надраната бъркалка, нищо и няма. А междувременно ако искаш, можеш да си поръчаш нови /първо попитай имат ли за 2000, защото за 5000 май изобщо не докарват/, но се приготви за много чакане и нерви.Направо съм им бясна.Повече нищо от тази марка не бих купила и то само заради тъпият им сервиз.

Shocked  Сигурно има различни бъркалки, защото моя е 2000 и определено не е пластмасова , има тефлоново покритие и се драска  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт